Raudona Galva ispanų stiliaus 8 krypčių kreiptuką su mikrojungikliu už arkadinis žaidimas mašina

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.67

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gamybos Aprašymas

Didmeniniams ispanų stiliaus kreiptuką su mikrojungikliu už arkadinis žaidimas, mašinų dalys eksploatuojama kaip 8 būdu, per savo ilgą lazdele valdiklis su 4 microswitches

Nailono ir patikima konstrukcija Unikalaus dizaino rankena Mikrojungiklis patikimumas patikrintas 10,000,000 ciklų Spyruoklės grįžimas į centrą Spalva yra raudona ir juoda

Prekės Aprašymas Prekės Sinoarcade Modelis Spainish Kreiptuką Gamybos Pajėgumų 10000 rinkiniai per mėnesį Spalvų, Raudonos ar kitos spalvos galvos rengiama Svoris 0.35 kg Duomenis rodyti

Pakuotė

Brėžinys

Pristatymas

Salve.lt Laivyba yra oficiali logistikos paslaugos, teikiamos Alibaba logistikos paslaugų teikėjas "CaiNiao". Ši paslauga apima siuntą iš Kinijos visame pasaulyje.

Salve.lt Pristatymas gali padėti jums sekti savo siuntos visą kelią nuo išsiuntimo iki pristatymo.

Kai jūs turite pateikti užsakymą, Salve.lt Pristatymas bus atsiimti prekes iš mūsų pirmas, ir išsiųsti šio įsakymo laivybos kompanija. Salve.lt galite įsitikinti, kad jūsų paketas yra laivybos atlikti laiku ir teikti su end-to-end stebėjimo. Ir jūs galite peržiūrėti stebėjimo informaciją jūsų užsakymo informacijoje puslapį, todėl, kad jūs galite sekti savo paketą, kada ir kur norite. Jei paketas prarastos siuntimo metu, Salve.lt padės rasti arba grąžinti tiesiogiai jums.

Jei pasirinksite " Salve.lt Standartinis Pristatymas ", CaiNiao bus išsiųsti šį įsakymą laivybos kompanijų, kaip Singapūras paštu, OMNIVA-Estija Paštu, Correos, Posti Suomija ir t.t., visi šie laivybos kompanijų turi specialius oro paštu linijų daug greičiau, pristatymas nei įprastai airmails( atvyksta daugelio šalių, per 3 savaites ), patikimesnis, kuris gali pasiūlyti geriau muitinės formalumus .

Jei pasirinksite " Salve.lt Premium Shipping ", CaiNiao bus išsiųsti šį įsakymą laivybos kompanijų, kaip HK DHL, PONIS ir pan., Pristatymo Laikas yra 3-10 darbo dienų . Tačiau kai kurios šalys turi mokėti už muitinės rinkliavos ar mokesčiai.

Mes paprastai mažesnės vertės produktą lengva muitinės , jei jums tai ar reikia tikroji vertė, prašome mums pranešti. Pirkėjas yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai.

Pastaba: tai Padaryti nedvejodami susisiekite su mumis, jei jokių problemų pristatymo metu, džiaugiamės, spręsti jums.

***Prašome įsitikinti, kad imtuvas yra pilnas vardas, pavardė ir kontaktinis numeris yra teisingas, geriau pristatymo. Ačiū!*** Garantija Ir Techninė Priežiūra

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto . Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 3 mėnesių nemokama priežiūra. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti. Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu. Atsiliepimai

Palikite mums savo teigiamas feedbac k ir 5 žvaigždučių reitingą, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Jei ne satified, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimų. 100% Komunikacijos, 100% Pakeitimo, 100% Grąžinimo. Prašome suteikti mums galimybę padaryti viską teisingai prieš bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą į kairę. Ir tie, kurie palikti blogų atsiliepimų, be komunikacijų nėra džiaugėsi ne visi. Nes mes visada darome: Paslaugos

Mes siūlome visų rūšių arcade, dalys ir priedai. Jei jums reikia kai mes neturime sąraše, prašome mums pranešti. Mes galime citata jums grindžiamas jūsų kiekį ir reikalauja.

Mes taip pat daryti OEM paslaugų, kurios gali turėti savo prekės ženklo produktus.

Jei jums reikia mūsų daiktai urmu kiekis, prašome susisiekti su mumis. Mes siūlome specialų didmeninę kainą mūsų daiktų.

Sveiki atvykę į teirautis mums. Ačiū.

Apie MUS

Sinoarcade yra tarptautinė didmeninės tiesioginis gamintojas ir platintojas arcade dalys ir reikmenys, pramogų mašina spintos , o ffering monetos akių acceptors, bill vykdytojas tvirtintojus, laikmatis, valdymo plokščių, monetos skaitiklis skaitiklis, I-PAC žaidimo lentos, arcade valdikliu ir mygtukai, gama diržai, trackballs, jungiklis, maitinimo šaltiniai, MAME "PASIDARYK pats" rinkiniai ir kiti arkadinis žaidimas, priedai. Mes taip pat patyrė pramogų mašinų operatoriai.

Mes teikiame jt-lygiagrečiai arcade patarimai be jokių papildomų išlaidų. Mums patinka arcade žaidimai!!! Mūsų pažadas yra geriausias, greitai, pasitikėjimo, ir mes garantuojame gera ole' stiliaus 1-1 paslaugos. Sinoarcade Skaičius 1 arcade dalių ir aksesuarų tiekėjo, šiandien rinkoje!

Mes turime atsakymą į visus jūsų klausimus! Sveiki atvykę į pridėti mus saugote sąrašą!

Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Amžius >8 Metų
Tipas Arcade Kreiptuką
Stilius Ispanijos stiliaus kreiptuką
spalva Raudona
Modelio Numeris Arcade Kreiptuką
Operacija 8 būdas operacija

Parašyti atsiliepimą

Raudona Galva ispanų stiliaus 8 krypčių kreiptuką su mikrojungikliu už arkadinis žaidimas mašina

Raudona Galva ispanų stiliaus 8 krypčių kreiptuką su mikrojungikliu už arkadinis žaidimas mašina

Gamybos Aprašymas Didmeniniams ispanų stiliaus kreiptuką su mikrojungikliu už arkadinis žaidimas, mašinų dalys eksploatuojama kaip 8 būdu, per savo ilgą lazdele valdiklis su 4 microswitches Nailono ir patikima konstrukcija Unikalaus dizaino rankena Mikrojungiklis patikimumas patikrintas 10,000,000 ciklų Spyruoklės grįžimas į centrą Spalva yra raudona ir juoda Prekės Aprašymas Prekės Sinoarcade

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai