Dažasvydis Reguliatorius Co2 ir Suspausti Oro Slėgio Kontrolės Įėjimo slėgis 1000psi ir Išėjimo Slėgis 0-300psi

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€23.46

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dažasvydis Co2 ir Suspausti Oro Reguliatorius 0-300psi

Šis naujas dizainas yra ir rankena, kad lengvai prisitaiko išėjimo slėgio. Šis naujas stilius Oro Reguliatorius yra labai universalus ir gali būti pritaikytas bet dažasvydis žymeklį, ir mažesnis, lengvesnis ir kompaktiškesnis. Patobulinti komponentus gamina pastovaus srauto pastovus oro slėgis nuo 0-300 vsi. Šviesos ir pakankamai kompaktiškas, kad tilptų į savo rankas, tai yra aukštos kokybės reguliavimo sistema ir pagrindinė veiklos atnaujinimas visus dažasvydžio markerius-pirmas žingsnis siekiant padidinti patikimumą ir tikslumą.

Savybės:

Naują versiją, Oro Reguliatorius, pagerėjo oro srautas stabiliai, patikimai išėjimo slėgiai, ir yra mažas ir šviesos

Lengva naudoti

Slėgio reguliavimo rankenėlę lengvai kompensuoja temperatūros pokyčių ir keičiasi tarp skirtingų oro bakai--nuosekliai, saugiai išėjimo slėgiai jūsų žymeklis yra būtini siekiant palaikyti nuoseklų kulkos greitis ir apsaugoti savo žymeklį nuo žalos!

Universalumas:

Naują versiją Oro Reguliatoriai gali būti sukonfigūruotas taip, kad dirbti su visais dažasvydžio markerius, ar jums paleisti bakas borto arba naudoti nuotolinio linija. Naujas versionr Reguliatorius bus pagerinti funkciją, bet žymeklį galite naudoti!

Pasirinktinai:

Šie reguliatoriai dirba gerai kaip svarbi sudedamoji Thunder Granata Įkroviklio blokas, taigi, nauja versija, Oro Reguliatorius, galite naudoti savo žymeklis gali traukti dvigubo muito srityje!

Kodėl jums reikia oro reguliatorius?

Reguliavimo kontrolė oro, vyksta į savo žymeklis, iš jūsų bakas, ir pastovaus slėgio. Reguliatorius jūsų bakas turi matuoklis, sako, 1000psi(max) iki 0-300psi.Šie reguliatoriai imtis svyruoja išėjimo iš jūsų bakas--po išgyvena, kad labai pasikeitė slėgis--ir subtilumo jį į pastovaus tiekimo, kad rezultatai nuosekliau funkcija ir tikslumą.( abiejų išėjimo ir įėjimo temas G1/2"-14 )

Pastaba: Jūs turite išjunk vario rankenėlę, kad išjungus šią reguliatorius,arba kitas daviklis bus paskirstytos pagal aukšto slėgio ir Įėjimo slėgis per šį reguliatorius turi būti žemiau 1000psi!

Pakuotės Svoris 0.16kg (0.35lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Prekės Pavadinimas ZimKyfa
Tipas oro sistemos
spalva Juoda
Modelio Numeris oro vožtuvas

Parašyti atsiliepimą

Dažasvydis Reguliatorius Co2 ir Suspausti Oro Slėgio Kontrolės Įėjimo slėgis 1000psi ir Išėjimo Slėgis 0-300psi

Dažasvydis Reguliatorius Co2 ir Suspausti Oro Slėgio Kontrolės Įėjimo slėgis 1000psi ir Išėjimo Slėgis 0-300psi

Dažasvydis Co2 ir Suspausti Oro Reguliatorius 0-300psi Šis naujas dizainas yra ir rankena, kad lengvai prisitaiko išėjimo slėgio. Šis naujas stilius Oro Reguliatorius yra labai universalus ir gali būti pritaikytas bet dažasvydis žymeklį, ir mažesnis, lengvesnis ir kompaktiškesnis. Patobulinti komponentus gamina pastovaus srauto pastovus oro slėgis nuo 0-300 vsi. Šviesos ir pakankamai kompaktiškas, kad tilptų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai