CNC Router 3 Krypties Stepper Motor Driver Valdybos TB6560 3.5 Paramos MACH3, KCAM4, EMC2 #SM394 @SD

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€24.57

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1 x 3 Krypties TB6560 Stepper Motor Driver 5 x Vielos jungtys 1 x Kabelis 1 x CD (anglų Rankinis ir Mach3 su licencija)

Ji yra 3.5 Amp stepper driver parallel sąsaja pastatytas.

Savybės stepper motor driver:

Toshiba TB6560AHQ chip - Aukštos energijos, didžiausias 3.5 ratai dabartinės chipset ! 1-1/16 microstep nustatymas - Didesnis tikslumas ir sklandžiau veiklos, nei standartinis 1, 1/2 žingsnis! Reguliuojami ratai dabartinius parametrus kiekvienai krypčiai - 25%,50%,75%,100% visos srovė gali būti nustatytas skirtingas žingsninių variklių Perkrovos, nuo srovės ir daugiau-temperatūros saugos - Pilną apsaugą jūsų kompiuterio ir periferinių įrenginių ! Laive srovės perjungimas - Galia gali būti nustatoma pagal konkretaus vartotojo reikalavimas ! Visiškai uždaro tipo optinis atskirai, siekiant apsaugoti vartotojo kompiuterį ir įranga, Relės veleno sąsaja - Rezultatų Maks. 36V 7.5 A veleno varikliai ar aušinimo skysčio siurblys (tik vienas prietaisas gali būti maitinamas šios produkcijos!) 4 kanalų įėjimai sąsaja - Galima naudoti XYZ riba ir avarinio stabdymo ! Profesionalus dizainas - Dviejų etapų signalų apdorojimo su super anti-trukdymo ! Bipolinis nuolatinės srovės pertraukiklio ratai su ne-rezonansinis regione - Kontrolė varikliai sklandžiai per diapazonas be slinkti poveikio ! Keturių valdymo sąnaudos (suskirstyti į poras, peiliai) - Leidžia nustatyti ribą ir avarinio stabdymo ! Visuotinė architektūros - Palaiko daugumą lygiagrečiai programinės įrangos MACH3,KCAM4,EMC2 ir kt!

Cinkavimas parametrai:

Dabartinis Nustatymas

1

2

Ėduonis Režimo Parametrai

3

4

MicroStep Parametrai

5

6

100%

APIE

APIE

GREITAI

APIE

APIE

1

APIE

APIE

75%

APIE

OFF

25%

APIE

OFF

1/2

APIE

OFF

50%

OFF

APIE

50%

OFF

APIE

1/8

OFF

OFF

25%

OFF

OFF

LĖTAS

OFF

OFF

1/16

OFF

APIE

Dėmesio: Galios tiekimas: DC 12-36V (nepridedami)

*Įtampos Parinkimas:

12-16V DC maitinimo Nema 17 žingsninių variklių

16-24V DC maitinimo Nema 23 žingsninių variklių

24-36V DC maitinimo Nema 34 žingsninių variklių

(Aukštos įtampos bus sudeginti iki skiedros arba žingsninių variklių!!!)

*Ampertage Pasirinkimas:

Išėjimo srovės maitinimo galima apskaičiuoti pagal šias išraiškas:

Išėjimo srovė = nominalioji srovė jūsų stepper motors * kiekis + 2A

(Pavyzdžiui, jei norite vairuoti 3 * 3A Nema 23 žingsninių variklių, teoriškai 24V 11A SROVĖS energijos tiekimo yra rekomenduojama, tačiau daugiau energijos, pavyzdžiui, 24V 15A taip pat bus geras.

Jei nesate tikri, apie atrankos elektros energijos tiekimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl pagalbos) maitinimo galia 12V, turi būti taikomos radiatoriaus ventiliatorius 12V Vairuotojo išvestis suderinama su 2 arba 4 etapas, 4,6 arba 8 švino žingsninių variklių, 3A max. Tinka unipolar arba bipolinis žingsninių variklių. Įtampa reguliuojamų veleno greitis kontroliuojamas, lygiagrečių sąsaja funkciją maitinimo įtampa.

Techniniai duomenys:

Elektrinės savybės (aplinkos temperatūra Tj = 25 pm)

Įėjimo Galia

12 - 36V DC maitinimo šaltinis

Žingsninių variklių ratai dabartinis

3A (didžiausios vertės 3.5) ir (arba) kryptis

Disko tipas

Dukart polių pastovaus srauto PWM garso išėjimas

Suderinama Žingsninių variklių

2/4 Etapas, 4/6/8 veda žingsninių variklių per 3.5

*Paprastų sprendimų, jei vairuotojas tinkamai neveikia: Prašome patikrinkite, programinės įrangos parametrus pagal Pav.5 Pav.6, Prašome atitinka lygiagrečiai kabelis buvo pluged sandariai išjunkite maitinimą ir prieš keičiant kritimo parametrus Prašome naudoti stabilus, aukštos kokybės DC maitinimo šis vairuotojas Problemų Mach3 naudojant, Prašome kreiptis į Mach 3 Naudotojo Vadovą, Jei problema išlieka, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Mes priimame QIWI, Kredito Kortelės,T/T", "Western Union", MoneyGfram ir Čekį .Mes pristatyti prekes per 1-5 darbo dienas po to, kai gavo mokėjimo. Užsakymai bus atšauktas, jeigu apmokėjimas negaunamas per 10 dienų nuo pirkimo

Visi parduotų daiktų yra visiškai nauji. Jei gausite klaidingą ar nekokybiška prekė, prašome elektroniniu paštu mums per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą. Vėliau kaip per 7 dienas nuo prekės negali būti priimami, returnning. Jei užsakymas yra defektų,mes atsiųsime atsargines dalis į jums gavusi įrodymų su trūkumais nuotraukas daiktų, kad jūs gavote, ir be papildomų mokesčių.Laivybos ir tvarkymo nėra grąžinami.Visas ataskaitas, turi būti įtrauktos visos originalios detalės nepažeistos, pakartotinio komercinė būklės,visos pakuotės, įskaitant vadovus, garantija formų,ir t.t. Pirkėjas yra responsilble grąžinimo laivybos mokestis

Būkite tikri, kad adreso tau duoti, yra teisinga.Jei adresas bus neteisingas, sklypo nesugeba pristatymo ir siunčiamas atgal pardavėjui ,pirkėjas turi sumokėti už pirmą ir grąžinimo laivybos mokesčius. Mes laivas visame pasaulyje ir paskelbti mažesnis muitinės vertės Prekės, vežamos iš Kinijos Žemyninės naudojant oro paštu tik EMS,UPS,DHL,ePacket ar Hongkong Post. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų.( Brazilijos ir Rusijos būtų 20-60 dienų,nes vietos papročius. Jei tai atsitinka būti bet muitus, mokesčius ir bet kuriuos kitus mokesčius už kurjerių įmonės ir jūsų atitinkamoje šalyje, pirkėjai yra pareiga sumokėti. Dėmesio: pirkėjas iš Brazilijos turėtų pateikti CNPJ NR. ar CPF NR. kai užsisakote.)

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.65kg (1.43lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Variklio Tipas Žingsninių Variklių
Modelio Numeris TB6560-3AXIS
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)

Parašyti atsiliepimą

CNC Router 3 Krypties Stepper Motor Driver Valdybos TB6560 3.5 Paramos MACH3, KCAM4, EMC2 #SM394 @SD

CNC Router 3 Krypties Stepper Motor Driver Valdybos TB6560 3.5 Paramos MACH3, KCAM4, EMC2 #SM394 @SD

1 x 3 Krypties TB6560 Stepper Motor Driver 5 x Vielos jungtys 1 x Kabelis 1 x CD (anglų Rankinis ir Mach3 su licencija) Ji yra 3.5 Amp stepper driver parallel sąsaja pastatytas. Savybės stepper motor driver: Toshiba TB6560AHQ chip - Aukštos energijos, didžiausias 3.5 ratai dabartinės chipset ! 1-1/16 microstep nustatymas - Didesnis tikslumas ir sklandžiau veiklos, nei standartinis 1, 1/2 žingsnis!

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai