Mini pcie mSATA SSD 2,5 Colių SATA3 Adapterio plokštę Su Byla

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.52

€5.83

-56 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mini pcie mSATA SSD 2,5 Colių SATA3 Adapterio plokštę Su Byla

Ypatybė :

100% brand new ir aukštos kokybės.

Kiekis: 1

Paramos mSATA SSD konvertuoti į standartinį 2.5" SATA sąsają.

Greitis ir kitos savybės nepasikeitė,tik forma konversijos sąsaja,nes tokios transformacijos nereikia per integrinio grandyno lustas.

Jūs galite prijungti nešiojamojo arba stalinio,be vairuotojo

Produktas palaiko tik mSATA Mini PCIE SSD,tai dozė paramos SATA Mini PCIE SSD ir PATA Mini PCIE SSD.

Dydis: 10cm x 7cm x 0,7 cm

Medžiaga: plastikas

Spalva:Juoda,Balta

Skelbimas:

Nurodykite apibrėžimas sąsajos savo SSD,nustatyti ilgį savo SSD.

Prašome patikrinti, ar jūsų kompiuteryje gali paremti VSD,kai kompiuteris yra per senas,jis nėra suderinamas su SSD;yra keletas prekės ženklo kompiuterio tam tikro tipo SSD nėra suderinamas.

Prašome prisijungti adapterio kortelės, kompiuterio kietojo disko sąsaja bandymo ar USB kietojo disko dėžutė išbandyti adapteris kortelę (Do not connect USB sąsaja bandymų, jei Jūsų kietajame diske vardinė srovė yra didesnė kaip 1,2 A,nes maksimali maitinimo srovė 500 mA USB 2.0 prievadą,maksimali maitinimo srovė yra 900 mA USB 3.0 prievadas),jei VSD bandymo metodas negaliu nustatyti, kompiuteriu,keisti kitus bandymo metodas patikrinti VSD,Jei vis tiek nepavyksta nustatyti prašome pabandyti pakeisti kompiuterio,ši operacija gali būti atmesta, suderinamumo problemos.

Kai kurie skaitmeninės kameros sistemą naudoti disko formatas negali suderinamos "Microsoft" sistema,naujas VSD, jei nėra jokio disko,atidarykite "my computer" nematau vsd, prašome naudoti Disko Tvarkyklė " Windows ištrinti pertvaros arba sukurti naują skaidinį VSD.

Pakuotės Turinys:

1X Mini pcie mSATA SSD 2,5 Colių SATA3 Adapterio plokštę Su Byla

1 Maišelis Varžtus (NR. Mažmeninės Langelyje. Supakuota Saugiai Burbulas Maišelis)

1.Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. 2.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. 3.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

1.Prekės bus išsiųstos per 1 - 5 darbo dienas apie gautą mokėjimą ,jei mes turime kokių nors problemų, apie produktą,mes palikti pranešimą laiko,maloniai prašome atsakyti mums laiko taip pat, siekiant išvengti klaida atsitikti.

2.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu nemokamas pristatymas daugelyje šalių. Be to, mes siūlome ePacket, Rusija Oro(Ruston), EMS, DHL, ir pan.

3.Kai gausite prekes galite užsisakyti.Prašome ją atidžiai patikrinti per 24 valandas.Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, jei turite kokių nors problemų.

1.Jeigu turite kokių nors poreikių ar problemų,prašome leiskite mums žinoti, jūs galite susisiekti su mumis TradeManager.paštu.pranešimą,mes visada čia!

2.Jei jūsų netenkina kokybė, jūsų pirkimo,galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Reikalavimas:Grįžti, laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Jei turite kokių nors problemų, plesae susisiekti su mumis pirmą, palikite mums nagative atsiliepimus ir atidarykite ginčų negali išspręsti problemos. Mes esame tikslas-užtikrinti geriausias produktų ir geriausias aptarnavimas. Taigi, prašome susisiekti su mumis ir jums bus gauti malonu rezultatas!

Jūs galite kalbėtis su mumis, kai mes areonline. Taip pat galite siųsti mums elektroniniu paštu.

Dėmesio: Dėl skirtingų muitų taisyklės, kiekvienoje šalyje. Siekiant paketo sklandžiai patvirtinimo. Mes atsiųsime produkto pakuotės yra ne tas pats. Kai kuriose šalyse neleidžiama siųsti originalioje pakuotėje. Tikiuosi, jūs suprantate . Turite klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus. laimingas pirkinių !

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
spalva Balta, Juoda
Prekės Pavadinimas LANDFOX
Kabelio ilgis Kita
Tipas SATA Kabeliai
Pakuotė No
Produktų Statusas Sandėlyje
Modelio Numeris Adapterio Plokštė Su Byla

Parašyti atsiliepimą

Mini pcie mSATA SSD 2,5 Colių SATA3 Adapterio plokštę Su Byla

Mini pcie mSATA SSD 2,5 Colių SATA3 Adapterio plokštę Su Byla

Mini pcie mSATA SSD 2,5 Colių SATA3 Adapterio plokštę Su Byla Ypatybė : 100% brand new ir aukštos kokybės. Kiekis: 1 Paramos mSATA SSD konvertuoti į standartinį 2.5 SATA sąsają. Greitis ir kitos savybės nepasikeitė,tik forma konversijos sąsaja,nes tokios transformacijos nereikia per integrinio grandyno lustas. Jūs galite prijungti nešiojamojo arba stalinio,be vairuotojo Produktas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai