Eunavi DK7090 7" vieną 1 Din WCE Automobilių DVD Leistuvo GPS Navigacijos Universalus-dash Nuimamas Priekinis Skydelis Auto Radijas Stereo Garso

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€152.21

€202.81

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Šiltas patarimai: Prašome patikrinti paketą prieš gavimo dienos, patvirtinti paketas nepažeistas, ir tada pasirašyti.

MŪSŲ PASLAUGOS:

① Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvo laiko, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų .

② , Prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums, nereikia atidaryti ginčui , Ginčą nagrinėja platforma, platformos nėra profesionalus, tačiau jis negali išspręsti pagrindines problemas, pasitikėti mumis, jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes turime profesionalų komanda, išspręsti problemą jums .

③ A fter-pardavimo garantija:

NO 1: 1 metai garantinis laikotarpis

2: Gavau 2 metams (gali būti pratęsta garantija (mokama pasirinktinai)

Logistikos pranešimas: Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokestis, Nuotolinio už papildomą mokestį arba muitinės nedelsiant. Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjų atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos. Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties. Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius. Jei turite gerą idėją sumažinti mokesčių, jūs galite pasakyti mums. Mes gamykloje Kinijoje, daugumai modeliu, mes turime juos sandėlyje, jums tik reikia mums duoti 2-3 dienas bandymo įrenginį. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Pastaba:žemėlapis,mes atsiųsime savo šalies žemėlapį, kaip dovana .bet jei mes neturime savo šalies žemėlapį , mes atsiųsime jums tuščią Kortelę kaip dovana.(tik lango automobilių dvd turi sd kortelę )

DUK:

Kaip atnaujinti GPS Žemėlapis?

Visų pirma, jums reikia atsisiųsti žemėlapių atnaujinimas nuo mūsų svetainėje arba bet kur kitur WINCE. Tada turite nukopijuoti juos į GPS SD Kortelę ir nustatykite naršymo kelią ir į navigacijos programą per parametrą.

Yra galimybė klausytis muzikos ar radijo, naudojant navigacijos ?!

Taip, tai yra įmanoma klausytis radijo arba muzikos, kartu naudojant navigacinę sistemą. Clayton prietaisus, naudojant unikalią technologiją, kuri leidžia klausytis muzikos atsitikti, kai jūs naudojate navigacijos sistema.

Ar šie vienetai remti vairas kontrolės ?!

Taip, žinoma. Kiekvieno skirtingo automobilio modelio, yra įvairių CAN Magistralė ( Pastatytas arba atskiras padalinys ), kuri ateina su vieneto kad atitiktų įrenginį prie transporto priemonės stiprintuvo ir vairo valdymo.

Galime įdiegti DVD Vienetų, mūsų savęs ?

Pageidautina, kad diegimas būtų padaryta profesionaliai asmuo. Mes neatsakome už nuostolius, kurie gali atsirasti, prietaisų skydelio ir automobilio, o įdiegti prietaiso. Taigi, tai yra geriau, kad specialisto įdiegia vieneto ant automobilių.

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą

PASTABA:

A. Paskelbti vertę ir pavadinimas

Skelbiame 60 JAV dolerių pagal nutylėjimą, Mes paprastai parašykite objekto pavadinimą, automobilių vaizdo sistemos ir sąskaitos Faktūros vertė 60$. jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pranešimą kai jums padaryti užsakymą, tada mes bus patikrinti ir paskelbti pagal tai.

Jei norite rašyti mažiau nei 60 jav dolerių sąskaitoje faktūroje,taip, mes galime padėti jums, bet jūs turite žinoti, turės rizikos,jeigu muitinės nustatė, kad reikia įvertinti, prekių vertė, tada atsakomybė turi būti atsakingas pirkėjas

B. muitai

Sklypai gali tekti išvalyti muitinės ir tai yra pirkėjo atsakomybė, kad tai padaryti, ir gali būti papildomų importo muitų, mokesčių, kiekvienas, kuris importuoja prekes iš užsienio šalis, reikia mokėti mokesčius. ir laivybos kompanija renka po pristatymo. linkiu jums suprasti, kad jis aiškiai.

Pastaba: pirkėjas atlikti mokėjimą dėl kainos,tiesiog apima produkto kainą ir siuntimo išlaidas. neapima mokesčių (PVM,pridėtinės vertės mokesčio). mokesčių reikia sumokėti pirkėjas.

jei pirkėjui nereikia eiti į muitinės sukelti prekės grąžinimo, grąžinimas prekių siuntimo išlaidas moka pirkėjas. mes taip sumažinti grąžinimas prekių kaina,tada grąžinti jums

Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 35cm x 29cm x 35cm (13.78in x 11.42in x 13.78in)
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG,Video CD,Mp4,WMA,DVD-R/RW,DVD-RAM,Mp3,CD
Max Išorinė Atmintis 32G
RAM 256Mb
Modelio Pavadinimas DK7090
Krova Automobilio Konsolės
Speciali Funkcija Paramos Vairas Kontrolės
Įtampa 12V
Operacinės Sistemos "Windows Ce"
Ekrano Dydis 7"
Medžiagos Tipas ABS
Specialios Funkcijos MP3 Grotuvų,CD Grotuvas,Radijo Imtuvas,sensoriniu Ekranu, "Bluetooth", įmontuotas GPS,FM Siųstuvas,TELEVIZIJOS
Elemento Dydis 7
Galia 45w
Sąsaja Universalus
DIN Vienas Din
ROM 256Mb
OSD Kalba Rusų
Prekės Pavadinimas Eunavi
Rezoliucija 800*480
spalva Juoda
Prekės Svoris 4kg
Šerdys Dual Core

Parašyti atsiliepimą

Eunavi DK7090 7

Eunavi DK7090 7" vieną 1 Din WCE Automobilių DVD Leistuvo GPS Navigacijos Universalus-dash Nuimamas Priekinis Skydelis Auto Radijas Stereo Garso

Šiltas patarimai: Prašome patikrinti paketą prieš gavimo dienos, patvirtinti paketas nepažeistas, ir tada pasirašyti. MŪSŲ PASLAUGOS: ① Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvo laiko, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų . ② , Prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums, nereikia atidaryti ginčui , Ginčą nagrinėja platforma, platformos nėra profesionalus,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai