Kamera Greitai Dirželiu Juosmens Voras Dėklas Su 1/4" Varžtų Mount Šaudyti Diržo Sagties Mygtuką "Canon ""Nikon", "Sony" DSLR Fotoaparatas "pentax"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.41

€3.20

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: tirpalas greitai šaudyti. Greitai sumontuoti ir greitai nusiimti savo fotoaparatą. Ne daugiau kabančios kameros nuo savo kaklo ir pečių. Skirtas Dslr, vaizdo kameros ir kompaktiškų skaitmeninių fotoaparatų. Kaip naudoti? Mount fotoaparato diržo mygtuką prie diržo. Įdiegti pin, prie fotoaparato su vidiniu šešiakampiu raktu. Vieta fotoaparatą. PASTABA: įsitikinkite, Kad diržas yra pakankamai stiprus, kad saugiai nešiotis savo fotoaparatą. Užtikrinti, fotoaparato diržas mygtukas yra saugiai pritvirtintas prie diržo. Fotoaparato diržo užrakto mygtuką, turėtų būti įtraukti kiekvieną kartą, kai jūs įdėkite savo fotoaparatą. Pašalinti fotoaparatą, prieš nuimdami ar unbuckling savo diržą. Prieš naudodami, įsitikinkite, kad pin yra sugriežtintos ir kad visi varžto sriegis yra tinkamai suderinta. Techniniai duomenys: Medžiaga: PE + ABS + Metalas Keliamoji galia: 10kg Suderinamumas: Visos DSLRs, fotoaparatai Elementą dydis: Apytiksl. 8.5 * 7 * 3.5 cm / 3.3 * 2.8 * 1.4 Prekės svoris: 65g / 2.3 oz Pakuotės dydis: 9 * 8.2 * 4.1 cm / 3.5 * 3.2 * 1.6 Pakuotėje svoris: 78g / 2.8 oz Paketų sąrašas: 1 * vaizdo Kameros Diržo Mygtuką 1 * Pin kamera 1 * Šešiakampis Veržliaraktis (Fotoaparatas nėra komplekte)

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
spalva Juoda
Prekės Pavadinimas Foleto
Pavadinimas Nėra
Pakuotė No
Modelio Numeris 1/4" Varžtų
Tipas Juosmens Voras Dėklas
kostiumas canon nikon sony dslr fotoaparatas

Parašyti atsiliepimą

Kamera Greitai Dirželiu Juosmens Voras Dėklas Su 1/4

Kamera Greitai Dirželiu Juosmens Voras Dėklas Su 1/4" Varžtų Mount Šaudyti Diržo Sagties Mygtuką "Canon ""Nikon", "Sony" DSLR Fotoaparatas "pentax"

Savybės: tirpalas greitai šaudyti. Greitai sumontuoti ir greitai nusiimti savo fotoaparatą. Ne daugiau kabančios kameros nuo savo kaklo ir pečių. Skirtas Dslr, vaizdo kameros ir kompaktiškų skaitmeninių fotoaparatų. Kaip naudoti? Mount fotoaparato diržo mygtuką prie diržo. Įdiegti pin, prie fotoaparato su vidiniu šešiakampiu raktu. Vieta fotoaparatą. PASTABA: įsitikinkite, Kad diržas yra pakankamai stiprus, kad

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai