35mm mažo dydžio, ss304 klasės snap juosta kamera dirželiai sagtis/ apyrankė pančiai , 20pieces per daug

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€26.78

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pagamintas iš 304grade nerūdijančio plieno.

poliruoto paviršiaus

20pieces per daug

Prieš perkant, prašome perskaityti ir laikytis mūsų prekybos sąlygų proto. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su Amy. Ačiū!

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti baigti su 3 dienas.

3. Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje. Laivybos kaina nėra įskaitant draudimo ir importo/eksporto mokesčiai.

Apie Siuntos

1. Pasibaigus mokėjimo aišku, mes atsiųsime sklypo Salve.lt sandėlį, kuris trunka about3-4dienos, tada išvykimo iš sandėlio į savo šalį. ačiū už jūsų kantrybę.

2. Mes nesiūlome jums rinktis Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, nes jis yra lėtas, ir ji stebimi, kai pasiekia jūsų šalyje, iš mūsų pusės. Jei jums turi pasirinkti, kreipkitės į vietinį pašto tarnyba ir palaikyti su jais ryšį, kai jūsų sklypo pasiekė savo šalyje. mes nesame atsakingi už bet grįžti sukelia muitinės jūsų šalyje.

3. Prašome įsitikinkite, kad jums paliko adresas/telefonas(mobilusis telefonas)/ zip code(pašto kodas ) yra teisingi. Kad gali padaryti daiktus pasiekti, kad jūs lengvai!

4. ServiceTransit Metu teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote savo sklypo, prieš atidarant ginčų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau su geriausias sprendimas. Mūsų tikslas-kliento pasitenkinimą!

Grįžti & Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį ,konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų go#.

Apie Garantija

1. 12months gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų(išskyrus sugadintų daiktų, ir ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grįžo su per garantijos terminą(ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Apie Atsiliepimą

Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo. Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirma, mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduojame, yra mūsų motyvas judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 12cm x 6cm x 6cm (4.72in x 2.36in x 2.36in)
paviršius Poliruoti
Kiekis 20pieces per pakuotėje
Dydis 35mm
Medžiaga nerūdijančio plieno 304
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

35mm mažo dydžio, ss304 klasės snap juosta kamera dirželiai sagtis/ apyrankė pančiai , 20pieces per daug

35mm mažo dydžio, ss304 klasės snap juosta kamera dirželiai sagtis/ apyrankė pančiai , 20pieces per daug

pagamintas iš 304grade nerūdijančio plieno. poliruoto paviršiaus 20pieces per daug Prieš perkant, prašome perskaityti ir laikytis mūsų prekybos sąlygų proto. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su Amy. Ačiū! Apie Mokėjimą 1. Mes priimame Alipay, Western Union , T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai