Tekcam Veiksmų Cam Priedai Lankelis Galvos dirželis Sony Action Cam HDR-AS30V HDR-AS100V AS200V AS20V X1000V

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.21

€4.85

-13 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Tekcam Veiksmų Cam Priedai Lankelis Galvos dirželis Sony Action Cam HDR-AS30V HDR-AS100V AS200V AS20V X1000V Vienas dydis tinka visiems; tinka tiesiai ant galvos arba per labiausiai šalmams Idealiai tinka rankų, filmavimo, kai norite point-of-view kampas Reguliuojamas nailono dirželiai su non-slip gumos intarpais; polikarbonatas sagtis Priemonės 6 7 colių skersmens; tęsiasi iki 12 cm skersmens Hands-Free Filmavimo galvos dirželis kameros stovas leidžia laisvų rankų filmavimas vėjas. Reguliuojamas nailono dirželiai su non-slip gumos įdėklai sukurti ir išlaikyti tinkamą tinka, o patvarus polikarbonatas sagtis užtikrinti saugios, patikimos jungtys. Siūlo ramybę ir pamiršti-tai-ten komfortą, galvos dirželis kameros stovas leidžia jums sutelkti dėmesį į užduotį po ranka-nuo indie-filmuotą medžiagą į lauko pobūdį ieškojimų ar girtis vertas sporto pergalių. Suderinama su " Sony Action Cam HDR-AS30V HDR-AS100V AS200V AS20V X1000V Visos prekės yra visiškai naujos.

Pristatymas

1 Paprastai užsisakyti bus išsiųstos per 3 dienas, išskyrus atostogas.

2 Mes tik laivas patvirtino, kad adresas. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3 rusijos klientų, pilnas pavadinimas yra reikia pagal rusijos politikos.

4 Visos mūsų prekės yra nemokama laivybos, todėl jie paprastai bus išsiųstas Singapūras paštu plius, kai užsakymo suma yra maža, arba Kinija registruotu oro paštu.

5 Paprastai shippment užtruks apie 30~40 dienų. Bet kartais, laiko bus per 60 dienų, todėl prašome neatidaryti ginčo per 60 dienų, jei negavote prekės.

6 Jei prekės pristatymo laikas yra daugiau kaip 60 dienų, ir paketas vis dar ateiti, prašome susisiekti su mumis, mes išsiųsti jį ar grąžinti atgal visus pinigus.

Svarbu

1 punktas bus paskelbta siekiant padėti pirkėjams išvengti importo muito norma.

Daugeliu atvejų, pirkėjai negali būti apmokestinami pagal užsakymą, bet reikia pažymėti, kad pirkėjas atsako už bet kokius importo muito arba vietos mokesčių.

Taip pat, galite palikti mums žinutę apie vertę, kurią norite įdėti.

2 Mes visada stengiamės patenkinti savo reikalavimą.

Tačiau, jei turite kokių nors problemų, gavusi sklypas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba Prekybos Vadybininkas, elektroninio pašto adresą arba Whatsapp, mes susisieksime su jumis per 24 valandas, ir dirbti su jumis, norėdami išspręsti problemą.

Prašome neatidaryti ginčą, bendrauti su mumis.

Garantija

Kiekvienas daiktas yra išbandytas prieš vežimą. Tačiau, jei elementas, kurį gavo dar defektais, prašome susisiekti su mumis, mes išsiųsti naują, arba rasti geras būdas ją išspręsti. Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą prieš bendraujant su mumis, kiekvieną problemą galima išspręsti, po visiems. Teisė?

Atsiliepimai

1, Kai esate patenkintas savo daiktą, penkių žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi.

2. jeigu dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas su juo, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Grąžinimo politika

Prašome patikrinti, ar pakuotė ir prekės atsargiai, gavusi.

Prekės su kokybės problema, galite ben, kuria keičiamasi arba visiškai kompensuojamas.

Grąžinamos prekės turi būti geros būklės(pakavimo garso ir joks žmogus-padaryta žala)

Jei turite klausimų apie prekę ar prekės tinkamai neveikia, prašome siųsti mums žinutę, prieš išvykstant atsiliepimus, ir mes atsakysime į jūsų pranešimą per 1 darbo dieną ir išspręsti jūsų problemą artimiausiu metu.

Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 12cm x 12cm (3.94in x 4.72in x 4.72in)
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės xiaomi yi, gitup,
Medžiaga ABS Plastiko
spalva Juoda
Komplektacija Paketas 1
4K WIFI Veiksmo KAMEROS
Pavadinimas galvos dirželis veiksmų fotoaparatas
Prekės Pavadinimas TEKCAM
Atsparus vandeniui Taip
Modelio Numeris galvos dirželis sony veiksmo kameros
Tipas DIRŽELIS "sony", " gopro, xiaomi yi 4k

Parašyti atsiliepimą

Tekcam Veiksmų Cam Priedai Lankelis Galvos dirželis Sony Action Cam HDR-AS30V HDR-AS100V AS200V AS20V X1000V

Tekcam Veiksmų Cam Priedai Lankelis Galvos dirželis Sony Action Cam HDR-AS30V HDR-AS100V AS200V AS20V X1000V

Tekcam Veiksmų Cam Priedai Lankelis Galvos dirželis Sony Action Cam HDR-AS30V HDR-AS100V AS200V AS20V X1000V Vienas dydis tinka visiems; tinka tiesiai ant galvos arba per labiausiai šalmams Idealiai tinka rankų, filmavimo, kai norite point-of-view kampas Reguliuojamas nailono dirželiai su non-slip gumos intarpais; polikarbonatas sagtis Priemonės 6 7 colių skersmens; tęsiasi iki 12 cm skersmens Hands-Free Filmavimo galvos

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai