Sporto Piršto Mova Paramą Krepšinio Saugos Piršto Guard apsaugos Karka Apsiaustas Tinklinis Teniso Apsaugos HBP129

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.11

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

[xlmodel]-[custom]-[45717]

[xlmodel]-[custom]-[3658

Prekės Pavadinimas: etto

Prekė: Piršto Įvorės Guard

Taikoma Žmonių: Universalus

Medžiaga: Lateksas

Gynybinės Pozicijos: Piršto

Tinkamas Sportas: Krepšinis

Spalva:Juoda

Dydis: L, M, S

Pakuotė:2 vnt/pak

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[36587]

1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 2. Kaip galima stebėti mano parecl? Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. 4. Nėra jokių muitų mokesčių? Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

1. Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas. 2. Jei radote jokių problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, per 7 dienas gavus prekę. 3. Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti mums arba mainų. Visi grįžta prekės negali būti naudojami ar parodyti, bet ženklas tyčinę žalą ir turėtų būti be originalios pakuotės.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku. Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Taikoma Žmonių Universalus
Modelio Numeris HBP029
Pagrindinė Medžiaga Latekso
Pakuotė 2 vnt / pak
spalva Juoda
name1 Piršto Mova Guard
Prekės Pavadinimas etto
Medžiaga Latekso
Punktas sporto įrangą
name2 Sporto raštas
Skirta Suaugusiųjų
tinkamas sportas krepšinis
Gynybinės Pozicijos Pirštas
Stilius fitneso įranga
Dydis L, M, S

Parašyti atsiliepimą

Sporto Piršto Mova Paramą Krepšinio Saugos Piršto Guard apsaugos Karka Apsiaustas Tinklinis Teniso Apsaugos HBP129

Sporto Piršto Mova Paramą Krepšinio Saugos Piršto Guard apsaugos Karka Apsiaustas Tinklinis Teniso Apsaugos HBP129

[xlmodel]-[custom]-[45717] [xlmodel]-[custom]-[3658 Prekės Pavadinimas: etto Prekė: Piršto Įvorės Guard Taikoma Žmonių: Universalus Medžiaga: Lateksas Gynybinės Pozicijos: Piršto Tinkamas Sportas: Krepšinis Spalva:Juoda Dydis: L, M, S Pakuotė:2 vnt/pak [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[36587] 1. Didmeninė

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai