Vestuvių naudai--Sodas Šalis Flip Flop Vieta, kortelės Turėtojai 60PCS

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€34.77

€37.79

-7 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

vestuvių naudai--Sodas Šalis Flip Flop Vieta, kortelės Turėtojai (60PCS) Elemento Tipas:Šalies Naudai šalis dovana:vieta, kortelės turėtojas casion:Vestuvių key chain:dervos amatų Kilmės Vieta:Zhejiang, Kinija (Žemyninė) blue star:dovanų sea shell:flip flop

Gana mažai pirštai, visus iš eilės! Šių numylėtinis, handpainted flip flop placecard turėtojams bus splash šiek tiek vasariško spalvos dėl jūsų priėmimo stalai. Kiekvieną placecard turėtojas yra pakrautas su saldus išsamiai tikrai pakutenti bet svečių-kaip spalvotų apdaila, arba maža perlas, kad puošia metalo įrašą.

Kiekvieną rinkinį sudaro dvi poros flip flops, t. y.,, 4 placecard savininkams, kurie savo svečiai gali vėliau imtis namuose naudoti kaip papildoma įrašų ar nuotraukų turėtojams. Beachcomber sea life temą funkcijų pearlized žuvų arba jūrų žvaigždė informaciją apie kiekvieną iš mažai batų. Kiekvienas įrašas priemonės, maždaug 4" aukštas, 2" ilgio ir maždaug 1" pločio.

-----------------------------------------------------------------------------------

Dabar mes esame geroje padėtyje tiekimo blue sea shell star tipas.

kviečiame jus apsilankyti pas mus.

Tiekiame panašus punktas taip :

Klientų Pasitenkinimas

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo

Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę. Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Ji bus tik jums 1 minutę. Ačiū!

Pažadėjo Tiekėjas

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos. Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.

***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas. Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Pakuotės Dydis 18cm x 12cm x 45cm (7.09in x 4.72in x 17.72in)
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Įrenginio Tipas daug (60 vnt/lot)
Modelis Nėra
Skaičius, Vnt 1pc
Medžiaga Derva
Modelio Numeris OEM
Proga Gimtadienio,Jubiliejų,Pobūvių,Baigimo,Vestuvių & Sužadėtuvių,Vestuvių,Vaikų,'s Diena
spalva žuvų, star

Parašyti atsiliepimą

Vestuvių naudai--Sodas Šalis Flip Flop Vieta, kortelės Turėtojai 60PCS

Vestuvių naudai--Sodas Šalis Flip Flop Vieta, kortelės Turėtojai 60PCS

vestuvių naudai--Sodas Šalis Flip Flop Vieta, kortelės Turėtojai (60PCS) Elemento Tipas:Šalies Naudai šalis dovana:vieta, kortelės turėtojas casion:Vestuvių key chain:dervos amatų Kilmės Vieta:Zhejiang, Kinija (Žemyninė) blue star:dovanų sea shell:flip flop Gana mažai pirštai, visus iš eilės! Šių numylėtinis, handpainted flip flop placecard turėtojams bus splash šiek tiek vasariško spalvos dėl jūsų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai