10vnt 6inch Pramoninės Klasės Švyti Lazdos Light Stick Šalies Kempingas Avarinius Žiburius, Glowstick Cheminių Liuminescencinės LS

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.65

€9.14

-71 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

10vnt 6inch Pramoninės Klasės Švyti Lazdos Light Stick Šalies Kempingas Avarinius Žiburius, Glowstick Cheminių Liuminescencinės LS Funkcijos:

100% brand new ir aukštos kokybės

Pramoninės klasės Lumistick Prekės glowsticks yra 50% storesni ir švyti ryškiau ir ilgiau nei standartinės klasės lazdos.

Jūs žinote, jūs gaunate "Pramoninės Klasės" 15mm storio lazdelės, nes jie turi plokščią dugną ir built-in kablio arba kilpa viršuje.

Mažesnis "standartas" lazdos yra tik 10mm storio ir yra užapvalintas iš abiejų galų.

Vienas paketas Pramoninės Klasės 15mm lazdelių sudėtyje yra 25 atskirų lazdos ir 25 atskiru padu, taigi galite juos naudoti kaip pakabuką karoliai arba susieti juos dalykų.

Kai jie pradeda žėrintis, LumiStick prekės Premium švyti šviesos lazdelės truks jūsų visą naktį. Jie bus švyti super šviesus, skirta 8 - 12 valandų.

Tada jie pradės išnyks, bet gali ir toliau skleidžia šiek tiek šviesos, iki 36 valandų. Šių LumiStick prekės švyti šviesos lazdelės yra šviežios, iš gamyklos.

Jie ateina tiesiai iš gamyklos ir buvo gaminami tik kelias savaites.

Mes nuolat gauti naujų siuntų iš gamyklos, kad jūs žinote, tai yra šviežia ir nauja, kaip jie ateina.

Jie turi tinkamumo laikas 2 metai.

Viduje švyti šviesos lazdelės yra dviejų cheminių medžiagų, kurios skleidžia šviesą arba švyti, kai jie yra sumaišyti kartu.

Viduje švyti šviesos lazdelės yra plonas stiklinis vamzdelis, kai jums sulenkti pirmą kartą, turite nutraukti vidinį stiklinis vamzdelis.

Šis mišiniai dviejų cheminių medžiagų kartu.

Tiesiog purtyti jį ir presto-jis pradeda žėrintis kaip magija!

Lumistick prekės švyti šviesos stick glow-in-the-dark produktai yra netoksiški. Jie nėra radioaktyviųjų ir jie yra nedegi.

Jie beveik niekada išlaužti, bet jei jie tai padarys, cheminių medžiagų, viduje gali būti nuplauti odą ir drabužius su įprasta muilu arba plovikliu.

10 x Šviesos lazdelės

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.). Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Salve.lt! Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū! Prašome Laišką mus nuo 9:00 am. iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio . Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje). Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.208kg (0.46lb.)
Prekės Pavadinimas Beaulife perukai
Proga Šalis
Tipas Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai
Modelio Numeris N/A
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

10vnt 6inch Pramoninės Klasės Švyti Lazdos Light Stick Šalies Kempingas Avarinius Žiburius, Glowstick Cheminių Liuminescencinės LS

10vnt 6inch Pramoninės Klasės Švyti Lazdos Light Stick Šalies Kempingas Avarinius Žiburius, Glowstick Cheminių Liuminescencinės LS

10vnt 6inch Pramoninės Klasės Švyti Lazdos Light Stick Šalies Kempingas Avarinius Žiburius, Glowstick Cheminių Liuminescencinės LS Funkcijos: 100% brand new ir aukštos kokybės Pramoninės klasės Lumistick Prekės glowsticks yra 50% storesni ir švyti ryškiau ir ilgiau nei standartinės klasės lazdos. Jūs žinote, jūs gaunate Pramoninės Klasės 15mm storio lazdelės, nes jie turi plokščią

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai