Gamintojai, Didmeninės 60 CM 500CM Mokymo Minkštas Aplinkos Lipnios Lentos Kino Didelis Gali Suteikti Trinamos Pen

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.11

€9.41

-35 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gamintojai, Didmeninės 60 CM 500CM Mokymo Minkštas Aplinkos Lipnios Lentos Kino Didelis Gali Suteikti Trinamos Pen

is_customized:Taip Naudojimas:Mokymo,Tarnybos,Vaikų grafiti,posėdžių kambarys,ir Tt Prekės Pavadinimas:OEM Tipas: Lėktuvu siena lipdukas Stilius:Kietos Naudojimas:Administravimo,Prekybos,Pramogų,Buitinių,Mokyklų Paviršiaus Apdorojimas:Balta Spalva:Kietas Medžiaga:PVC Makromolekulių Funkcijos:Neperšlampama,atspari Ugniai Modelio Numeris:Kieto PVC Sienų Lipdukai Modelis:Taip Dydis:60*500cm Valdybos Pavadinimas:Balta Lenta Plėvelė, Spalva: Balta Funkcija:Aplinkos apsauga, gali būti naudojamos daug kartų Patarimai: Naudokite vandens pagrindu pen

Kaip užsakyti 1. Matavimai Sienos H * W = kvadratinių metrų. Pasak pasirinkite, kiek kvadratinių metrų (Pav.). Pavyzdžiui: Dydis jums reikia už 3 metrų pločio ir 2 metrų aukščio. Priklausomai nuo regiono dydis yra: 3 metrai x 2 m= 6 kvadratinių metrų. Jums reikia norint šešių kvadratinių metrų (6). 2. Pasirinkite medžiagą. Trimatis lentos turi skirtingas spalvas, detales atsispindi spalvų paletės. 3.Pirkti dabar. Visą mokėjimą. Mieli draugai, jei turite kokių nors queston ir idėjomis, prašome mums pasakyti, ačiū!

VEŽIMĄ:

1. Pristatymas bus surengtas per 5 dienas nuo apmokėjimo gavimo.

2. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono yra teisingi. Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

APMOKĖJIMAS:

1. Mokėjimo Būdai Apsaugoti sąlyginio Deponavimo.

2. Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

GRĄŽINIMO POLITIKA:

Mūsų gaminys buvo patikrintas ir supakuoti puiki būklė, prieš išsiuntimą iš.

1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktą, galite paprašyti, grąžinimo ar grąžintų per 5days gavęs elementus. Bet prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirma, prieš grįžtant atidarymo arba grąžinti pinigus, mes stengiamės jums padėti. Ačiū!

2. Visi elementai turi būti grąžintas į pradines sąlygas, Arba mes atsisako grąžinti pinigus. Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

3. Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas.

ATSILIEPIMAI:

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Mes tikimės, kad jūs mums gali suteikti teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų su produktų, mes stengiamės išspręsti visas problemas su jumis.

Pakuotės Dydis 61cm x 9cm x 9cm (24.02in x 3.54in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 Matuoklis/lot)
Naudoti Siena,Mokyklos,Biuro,ir t.t
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Medžiaga PVC
Scenarijus Sienos
Klasifikacija Už Sienos
Specifikacija Single-piece Package
spalva Balta
Modelio Numeris RT-WBF-002
Prekės Pavadinimas Realsun
Dydis 60cm X 5m
Stilius Kietas

Parašyti atsiliepimą

Gamintojai, Didmeninės 60 CM 500CM Mokymo Minkštas Aplinkos Lipnios Lentos Kino Didelis Gali Suteikti Trinamos Pen

Gamintojai, Didmeninės 60 CM 500CM Mokymo Minkštas Aplinkos Lipnios Lentos Kino Didelis Gali Suteikti Trinamos Pen

Gamintojai, Didmeninės 60 CM 500CM Mokymo Minkštas Aplinkos Lipnios Lentos Kino Didelis Gali Suteikti Trinamos Pen is_customized:Taip Naudojimas:Mokymo,Tarnybos,Vaikų grafiti,posėdžių kambarys,ir Tt Prekės Pavadinimas:OEM Tipas: Lėktuvu siena lipdukas Stilius:Kietos Naudojimas:Administravimo,Prekybos,Pramogų,Buitinių,Mokyklų Paviršiaus Apdorojimas:Balta Spalva:Kietas Medžiaga:PVC Makromolekulių Funkcijos:Neperšlampama,atspari

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai