Aukštos kokybės GERVĖ SOLENOIDO 12V SUNKIŲJŲ ATNAUJINTI ALBRIGHT EQUIV Vandeniui Gervė Solenoido 500A

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€23.01

€17.66

--31 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1 pastaba

Dėl Didmeninių Klientų .

Mes, yra Didelis užsienio prekybos bendrovė , turi daug parduotuvių Alibaba, "eBay" ir "Amazon"! Porudct Kokybė puiki !

Užsienio sandėlių JAV ,jungtinės KARALYSTĖS ,Vokietijos ir čekijos , turi specialių pristatymo būdą be mokesčių. Daugiau informacijos , palikite mane pranešimus

2 pastaba

Brazilija / Agentina Pirkėjų turi pasiūlyti CPF Numeris arba CUIT Skaičius renkantis e-Pakelis arba Express Pristatymas.

3 pastaba

Jei žinote, muitų politikos savo šalyje , palikite pranešimą apie deklaracijos vertę.

4 pastaba

Kas yra Pardavėjo Pristatymas Metodas ?

(Rusija , ji yra CDEK Rusijos Laivybos Linija

Europos Šalyse , tai yra Europa Specail Linija , Be MOKESČIŲ , Paprastai trunka 15 dienų iki kelionės tikslo. Ji taip pat gali būti ePacket retkarčiais.)

5 pastaba.

Kai kurios šalys turi labai griežtą muitų tarifų politika. Pavyzdžiui: Pietų Afrikoje, Brazilijoje, Argentinoje ir kt., reikalauti, kad klientai galėtų mokėti savo tarifus.

Nauja GERVĖ SOLENOIDO 12V SUNKIŲJŲ ATNAUJINTI ALBRIGHT EQUIV I. Atsargos, Pristatymas ir Garantija Daiktų Sandėlyje Laivybos Nedelsiant Idealios Kainos, Kokybės Garantija: 24 Mėnesiai III . Svarbu: Sunkiųjų Vandeniui Solenoido 12V iki 17000 lb Vėliau kaip sunkiųjų modelis didesnių kontaktinių paviršių / greičiau susisiekti su uždarymo 24 Mėnesių Garantija Standartinis Pagerinti Saugumą Ir Patikimumą, Modernizuojant Iš "Twin Gali" Solenoidams Rasti Daug Biudžeto Visiškai atsparus Vandeniui Uždaromos Atveju Sunkiųjų M8 Pirminės Ryšio Etatų Tvirtinimo Laikiklis iš Anksto Sumontuoti, Lengva instaliuoti Į Savo Valdymo Dėžutė Compatable Su Belaidžio Nuotolinio valdymo Sistemos Susisiekite su mumis per Ebay paštu iš karto, kai turite kokių nors problemų, po pateikimo tvarka. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, ir mes būtume dėkingi, labai daug, po to, kai gavo jūsų užsakymą patenkinamomis sąlygomis. Jūsų teigiamus atsiliepimus paskatins mus teikti daugiau patenkinamas prekes ir paslaugas ateityje. Prašome susisiekti su mumis nedelsiant, kai susiduria su problemų su daiktų, ir mes stengiamės išspręsti problemas. Komunikacija yra raktas, ir mes norėtume bendrauti su mūsų klientais, ir nustatyti nieko blogo. Kokybės dalys yra labai geras produktas yra tas pats kaip foto mes išvardytų. Mes siūlome 2 metų garantiją. Jei nesate tikri, ar ši dalis gali tilpti jūsų automobilį ar bet kokių papildomų klausimų, prašome leiskite mums žinoti.

Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 4cm x 3cm (5.91in x 1.57in x 1.18in)
Modelio Numeris GERVĖ SOLENOIDO 12V
Prekės Pavadinimas NSGMXT
Medžiaga ATNAUJINTI ALBRIGHT EQUIV Vandeniui Gervė Solenoido 500A

Parašyti atsiliepimą

Aukštos kokybės GERVĖ SOLENOIDO 12V SUNKIŲJŲ ATNAUJINTI ALBRIGHT EQUIV Vandeniui Gervė Solenoido 500A

Aukštos kokybės GERVĖ SOLENOIDO 12V SUNKIŲJŲ ATNAUJINTI ALBRIGHT EQUIV Vandeniui Gervė Solenoido 500A

1 pastaba Dėl Didmeninių Klientų . Mes, yra Didelis užsienio prekybos bendrovė , turi daug parduotuvių Alibaba, eBay ir Amazon ! Porudct Kokybė puiki ! Užsienio sandėlių JAV ,jungtinės KARALYSTĖS ,Vokietijos ir čekijos , turi specialių pristatymo būdą be mokesčių. Daugiau informacijos , palikite mane pranešimus 2 pastaba Brazilija / Agentina Pirkėjų turi pasiūlyti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai