105PCS Dremel Rotacinis Įrankis Priedai Nustatyti 1/8 "Kotu Tinka Elektros Dremel Gręžimo, Šlifavimo, Poliravimo Dremel Įrankiai, Reikmenys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.21

€6.46

-19 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Neįtikėtinas atrankos praktinis & naudingi priedai - paverčia jūsų rotacinis įrankis " multi-funkcija. Apima daug įvairių montuojamas šlifavimo akmenys, deimantai ir karbido šerpetų, metalo ir šerių šepečius. Stambūs ir smulkūs šlifavimo būgnai su guminiais įtvarai, vilnos poliravimo diskai, veltinio bobs, rouge. Dešimtys cut-off, šlifavimas, šlifavimo diskai, pamačiau tiek, įtvarai ir collet. Multi purpose "PASIDARYK pats" asortimentas. Idealiai tinka pjaustymas, pjaustymo, šlifavimo, smulkinimo, plovimo, valymo ir poliravimo. Naudoti rotaciniai įrankiai, kurie priima milimetras shanked priedai.

105 VNT. Priedų Rinkinys elektros šlifavimas / šlifavimo ir poliravimo pjovimo psichikos šerdies skersmuo produktas yra 1/8 "(3.17 mm). Rotacinis failą (MILLS) --- tinkami vartoti šlifavimo, medžio graviravimas, plastiko ir kt. Silicio whe --- tinkami vartoti šlifavimo stiklo, porceliano ir kt. Dvigubo tinklelio, pjovimo diskas --- fit pjovimo, metalo ir kitų dual tinklelio medžiagos. Derva pjovimo diskai --- fit pjovimo plieno ir kitų metalų, pavyzdžiui, važiuoklės plieno,ebs. Švitriniu popieriumi ratus --- tinkami vartoti šlifavimo medžio, bet ir turi sutapti su guma, jungiantis veleno. Guminių ratų, jungiantis velenas --- rungtynės su švitriniu popieriumi ratus. Vieliniu šepečiu --- dėl rūdžių metalas nuvalykite paviršių, ir kt. Poliruoti medvilnės --- įvairiems poliravimo porceliano, jade ir kt. Poliravimo vaškas --- Pagerinta ryškiai poveikį. Šlifavimo --- šlifavimo staklės, metalo atplaišų ir kt. Girnos --- poliravimui formos Elektros šlifavimo prisijungimas lazdele --- prieš montuojant ant elektros šlifavimo ,turite installate jį ant menčių. Poliruoti Medvilnės, jungiantis lazdele --- installe poliruoti medvilnės, galite naudoti . svoris:140g

1set Rotacinis Įrankis Aksesuarų Rinkinys

mokėjimo

Pls organizuoti mokėjimo per 7 dienas po aukciono.

PASTABA: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

Pristatymas

Visi daiktai bus vežamos oro paštu paštu per 7 darbo dieną .Laivybos trunka apytiksliai 10-35 darbo dienų. Jei esate skubiai , pls pasirinkti kitų express ,kaip DHL,UPS ir kt.

Jei jūs turite pirkti daug daiktų iš mūsų laikais , mes bus sujungti jūsų laivybos ir suteikti jums nedidelę nuolaidą.

Jei produktas gavote yra sugadintas, prašome nufotografuoti ir atsiųsti į mūsų e-mail. Jei produktas yra tikrai sugadinta, grąžinti visą arba naują pakeitimas yra gerai. Tačiau pakeitimas turi jums pasiūlymą dar vienas punktas iš mūsų ,tada mes išsiųsime juos kartu. Kitaip,jums reikia mokėti už laivybos šį pakeitimą.

Atsiliepimai

Visų teigiamų atsiliepimų vertina .

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Ir mes padarysime tą patį su jumis.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą. Tik neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta.

Prašome pasitiki mumis, kad mes galime išspręsti šią problemą atitinkančiais būdais.

Mes skatiname didmeniniams, suteiks jums mažiausios kainos ir geriausios kokybės paslaugas, tikimės ilgalaikio bendradarbiavimo, sveiki atvykę į MANO PARDUOTUVĘ, ačiū!

Į bet kokį klausimą, jūs turite ,prašome susisiekti su mumis. Mėgautis savo pirkinių.

Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Svoris 140g
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris Dvylika milijardų septyniasdešimt milijonų keturiasdešimt penkių tūkstančių vieno
Prekės Pavadinimas ATOPLEE

Parašyti atsiliepimą

105PCS Dremel Rotacinis Įrankis Priedai Nustatyti 1/8

105PCS Dremel Rotacinis Įrankis Priedai Nustatyti 1/8 "Kotu Tinka Elektros Dremel Gręžimo, Šlifavimo, Poliravimo Dremel Įrankiai, Reikmenys

Neįtikėtinas atrankos praktinis & naudingi priedai - paverčia jūsų rotacinis įrankis multi-funkcija. Apima daug įvairių montuojamas šlifavimo akmenys, deimantai ir karbido šerpetų, metalo ir šerių šepečius. Stambūs ir smulkūs šlifavimo būgnai su guminiais įtvarai, vilnos poliravimo diskai, veltinio bobs, rouge. Dešimtys cut-off, šlifavimas, šlifavimo diskai, pamačiau tiek, įtvarai ir collet. Multi purpose

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai