Tangda Feritinės Šerdys LAZDELE core R10*160 mm 10*160 minkštas SMPS RF Feritinės medžiagos:Mn-Zn priėmimo antenos radijo W.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€22.88

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dėmesio: šios rūšies ferito šerdimi yra ne magnetas, geležies negali būti adsorbcija.

Renginiai: Ferito šerdimi Šerdys LAZDELE anti-trukdžių

Žinote,

Vienas:Prašome apibūdinti pagal puslapio dydį pirkti, pagal dydžio magnetas pardavimo, vieneto mm (milimetrų), magnetinio teigiamus ir neigiamus nuokrypius, nereikia pirkti įsivaizdavo!

Du:Nuotraukos yra 100% natūra fotografavimo, dėl išorinių šviesos ir fotoaparato židinio nuotolis yra veiksnys, fizinių ir nuotraukoje gali skirtis, arba išvaizda spalvos, pavyzdžiui, produkto partijas, atrodo šiek tiek skiriasi, yra normalus reiškinys, netrukdo naudoti, nuotrauka tik nuoroda , prašome vyrauja natūra.

Tris:Ferito šerdimi yra trapi, būtinai patikrinkite, ar kai kurjerių paviršiaus magnetinio sveika, ir tada prisijungti, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Keturi:Sąžiningumas yra pardavėjas tradicinį supratimą apie dorybes pirkėjas. Jokių problemų, gali būti deramasi su bet kokių problemų gali būti išspręsta. Įsigytų produktų, jokių problemų, pirmą kartą kreipkitės į mus, mes padėsime jums išspręsti pirmą kartą.

Ši bendrovė yra specializuotų gamybos, pardavimų aukštos kokybės minkštas magnetizmo feritai magnetinio branduolių, Gao Daoci nuorodą, skeletas, ir gali pagal lankytojo prašymą dilimas, įskaitant (EE EF EFD EP EPK PQ RM PUODĄ UU UT ET UF ER ERL UNGURYS RM GU magnetinio branduolių + skeletas), magnetinio branduolių gamyklos būti įsikūrusi kinijoje, šios iškasenos yra daug, gerų ryšių, žmogiškųjų išteklių, yra pranašesnis, toliau gerybinės plėtros šios bendrovės pateikti naudingiausias būklės, tai Si Juanių ir visur vartotojo bendrijos bendradarbiavo pagarbiai, abipusiai naudingą bendravimo, bendruomenės plėtros. Jūsų pasitenkinimas yra mano amžinai siekti! Jūsų pasitikėjimas man didžiausias didžiuotis! Mes galime pasiūlyti konkurencingą kainą ir aukštos kokybės produktus, atsižvelgiant į jūsų reikalavimą iš mūsų klientams.Laukiu jūsų pradžioje vėl sluoksnis!

Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Modelio Numeris STRYPAS core
Prekės Pavadinimas Tangda

Parašyti atsiliepimą

Tangda Feritinės Šerdys LAZDELE core R10*160 mm 10*160 minkštas SMPS RF Feritinės medžiagos:Mn-Zn priėmimo antenos radijo W.

Tangda Feritinės Šerdys LAZDELE core R10*160 mm 10*160 minkštas SMPS RF Feritinės medžiagos:Mn-Zn priėmimo antenos radijo W.

Dėmesio: šios rūšies ferito šerdimi yra ne magnetas, geležies negali būti adsorbcija. Renginiai: Ferito šerdimi Šerdys LAZDELE anti-trukdžių Žinote, Vienas:Prašome apibūdinti pagal puslapio dydį pirkti, pagal dydžio magnetas pardavimo, vieneto mm (milimetrų), magnetinio teigiamus ir neigiamus nuokrypius, nereikia pirkti įsivaizdavo! Du:Nuotraukos yra 100% natūra fotografavimo,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai