Aukštos Kokybės SPF Lauko Buriažuvė Tunų Stiliaus Žuvų Bandana Daugiafunkcį Vamzdinės Žvejybos Kaukė galvos Apdangalai Balaclava Magišką Šaliką

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.47

€2.45

-40 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prašome perskaityti šią informaciją kruopščiai prieš pateikdamas užsakymą:

1) Importuoja muitus ar mokesčius mokesčio nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas, todėl jų kaina yra pirkėjo atsakomybė.

2) spalvų realių produktų, gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, nurodant, dėl skirtingų displayers ar neišvengiama optika problemų kameras .

3) NEMOKAMAS PRISTATYMAS taikoma ne visų šalių , nes kaina kai kuriose šalyse yra daugiau exprensive. Jei jis nėra NEMOKAMAS PRISTATYMAS už savo šalį, mūsų laivybos apskaičiuos balansas, lyginant su JAV. Be to, EXPRESS siunta, mes patikrinti jūsų adresas, jei tai atoki vietovė pagal PAŠTO KODĄ. Jei jis yra atokioje VIETOVĖJE, mes imsimės papildomą mokestį iš jūsų, ir praneša jums elektroniniu paštu arba užsisakyti pranešimą.

4) jei veikia out of stock, prašome palikti savo pranešimų tvarka arba elektroniniu paštu mums prieš mokėjimą, kai mes esate neprisijungęs. Taigi, mes galime susisiekti su jumis elektroniniu paštu ne pirmą kartą. Keisdami daiktus arba grąžintų visas jūsų mokėjimas, kaip savo pasiūlymą.

5) Prašome palikti spalvos ar modelio numerius jūsų užsakymą . Jei jūs neturite pasakyti mums, kokios spalvos ar dizaino jums patinka, mes susisieksime su jumis el. paštu arba Salve.lt pranešimą ne pirmą kartą. Jei mes negalime gauti jūsų atsakymą per iki pristatymo laiką yra, atsitiktinis dizaino ar spalvos bus išsiųstas jums. Taigi, prašome nedvejodami paklausti pakeisti arba paymet grąžinami, dėl šios priežasties tada. Bet mes tikrai tikimės, kad jūs galite pasirinkti mėgstamą spalvą arba dizainą patys, todėl ji ir išvengti kai kurių ginčų pagaliau.

6) patikrinkite pristatymo informaciją be jokių klaidą jūs paliekate kad atsargiai. Pirkėjams iš Rusijos, turite palikti savo vardą ir pavardę būtų kitaip, jūs negalite gauti savo sklypo iš Rusijos Po beucase savo naujas pareigas taisyklės

DUK : Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; moneybooker;T/T;western union. Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Paketas mažiau nei 2 Kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu, kuris yra nemokamas pristatymas į 26 šalis taip: Jungtinės amerikos valstijos ; Jungtinė Karalystė ; Australija ; Brazilija ; Kanada ; Italija ; Turkija ; Ispanija ; Malaizija ; Prancūzija ; Rusija ; Švedija ; Naujoji Zelandija ; Norvegija ; Šveicarija ; Japonija ; Tailandas ; Airija ; Izraelis ; Belgija ; Lenkija ; Pietų Korėja ; Austrija ; Vokietija, Danija, Singapūras .

Kitų šalių ir pakuotės daugiau nei 2 Kg, pirkėjai turi sau visą laivybos kaina. Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. Q:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū! Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Daugiafunkcinis galvos Apdangalai , visuotinai žinomas kaip įvairių magija skarelė ar daugiafunkcinis besiūlių skarelė.

Tai yra naujas produktas, lunched namuose neseniai metų, kurios gali patenkinti įvairius poreikius šiuolaikinių žmonių.

Ir ji gali suteikti patogumą savo mados gyvenimą ir poreikius, bet kuriuo metų laiku ir bet kokia proga, ir yra geriausias productintegrating mados su praktiškumą.

Prekės VIRŠŲ Mados 3D Spausdinimo Aukštos Anti-UV Daugiafunkcinis Vamzdinės Bandana veidui Medžiaga 100% Poliesterio Mikropluošto (Didelis UV SPF) Dydis Apie 9.8*19.3" (25*49cm ±1cm) Spalva Prašome pasirinkti, modelių, spalvų pasirinkimo Dizaino Prašome palikti modelio # į mus, jei norite, kad kiti dizainą iš mūsų Dizaino Sąrašą MOQ 1pc/dizaino Pakuotė Individuali pakuotė

Polar Fleece Headwears Rudenį & Žiemą

Žiemos Polar Grįžtamasis Galvos Apdangalai Serija

Rekomenduojama Pigiau Normalus Funkcionalus Daugiafunkcis galvos Apdangalai už visus metus aplink | Pigiau Polar Fleece Headwears Rudenį & Žiemą

Rekomenduojama Polar Grįžtamasis Skarelės (Naujas) Žiemos:

1) Mes pristatysime elementus, pristatymo adresą, kurį paliko Salve.lt. Tam, kad jūs galite gauti savo sklypo paprastai, prašome palikti savo teisingą ir pilną pristatymo adresą atidžiai.

2) galime išsiųsti prekes 1-3 darbo dienas po apmokėjimo auditą atlieka Salve.lt, ir ten bus sekimo numerį savo stebėjimo už kiekvieną užsakymą.

3) NEMOKAMAI LAIVYBOS, mūsų numatytasis pristatymo būdas yra Kinija Paštu. Ji paprastai trunka 15-40 darbo dienų pristatymas dauguma pasaulio šalių, Tačiau kai kuriose šalyse ar kaimo vietovėse, tai gali užtrukti dar ilgiau laiko, nes ne dažnai aviakompanijos ar patikrinimą, MUITINĖS.

4) Jeigu norite gauti prekes nedelsiant arba China Post paslaugų neapima jūsų šalyje, galite pasirinkti EXPRESS, tokių kaip DHL, UPS, TNT, "FEDEX", AVS ir tt.

5) siekiant užtikrinti, kad jums nereikia mokėti Muitų, mes pripažins, kad tai yra "Dovana" ar "Pavyzdys" mažesne deklaruota vertė. Bet tai neatspindi viso kaina, kurią sumokėjo ar rinkos vertės prekių. Jei ji nėra veiksminga, kai kuriose šalyse su skirtingų tarifų taisykles, pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas.

Pakuotės Svoris 0.076kg (0.17lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 1cm (7.87in x 5.91in x 0.39in)
Lytis Berniukai
Svoris about 34g/pc
Medžiaga Mikropluošto,Poliesteris
Anti-UV SPF>=20
Dydis About 9.8*19.3" (25*49cm Appr 1cm error)
Modelio Numeris BD-FH736062
Tinkamas Sezonas Visus metus aplink
Pakuotė 1pc/maišelis
Šalikai Ilgis <60cm
Modelio Tipas Gyvūnų
Testas Ekologinio draugiškas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas SAIFLY NYOUHI
Kaklaskarės Tipo Šalikas
Stilius mados
Elemento Tipas Šalikai

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės SPF Lauko Buriažuvė Tunų Stiliaus Žuvų Bandana Daugiafunkcį Vamzdinės Žvejybos Kaukė galvos Apdangalai Balaclava Magišką Šaliką

Aukštos Kokybės SPF Lauko Buriažuvė Tunų Stiliaus Žuvų Bandana Daugiafunkcį Vamzdinės Žvejybos Kaukė galvos Apdangalai Balaclava Magišką Šaliką

Prašome perskaityti šią informaciją kruopščiai prieš pateikdamas užsakymą: 1) Importuoja muitus ar mokesčius mokesčio nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas, todėl jų kaina yra pirkėjo atsakomybė. 2) spalvų realių produktų, gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, nurodant, dėl skirtingų displayers ar neišvengiama optika problemų kameras . 3) NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai