JOYTOP 36 LED Nešiojamų Selfie Led Flash vaizdo Kameros Įrašą-Mobiliojo telefono Selfie žiedas, šviesos, vaizdo, šviesos, Naktį Didinti Užpildykite Šviesa

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.11

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

JOYTOP Flash 36LED Fotografijos Apšvietimo šviesos srautą galima reguliuoti Kameros Foto/Studijos/Vaizdo Fotografijos Selfie Žiedas Šviesos mobilusis telefonas, Žiedas

Savybės:

3 šviesos ryškumo nustatymo, leidžia jums imtis selfies bet kur, tamsiai naktinius klubus, vakarėlius, stovyklavimas ir t.t. Su šiuo selfie Žiedas Šviesos mes niekada nereikės nerimauti tamsioje aplinkoje dar kartą. Su 3 skirtingų lygių ryškumo, jums rasti puikus apšvietimas, reikalingas jūsų nuotraukų.

36pcs ilgalaikis LED lemputes: Suteikia papildomo ar pusės apšvietimo fotografija, kai kada turime mažai šviesos sąlygomis. Ji taip pat padeda jums gauti geresnės kokybės nuotraukas ir vaizdo įrašus, kai natūralios šviesos nėra.

Jis yra patogus naudoti, galite įrašo jį visur. Suderinama su visais išmaniaisiais telefonais: "iPhone" plius 6, 6s, 6, 5s, 5, 4s, 4; Samsung galaxy s6 krašto, s6, s5, s4, s3, ir note 5, 4, 3", "Sony", "Motorola".

Jis sukurtas su anti-slydimui ir atsparus įbrėžimams gumos kilimėlis, kuris gali efektyviai apsaugoti nuo nukristi ir apsaugoti jūsų telefoną nuo subraižyti.

Nepriklausomas apšvietimo, ji gali papildyti lengvojo neprisijungus prie išmaniųjų telefonų ar kitų prietaisų, tiesiog powered by 2vnt AAA baterijos (nėra įtrauktos į paketą).

Specifikacija:

Tipas: Selfie Šviesos Žiedas

Medžiaga: ABS

Kiekis: 1pcs

LED Kiekis: 36

Šviesos Spalva: Šaltai Balta

Spalvos Temp.: 5000K-7000K

Ryškumo Režimu: Low-Mid-High

Baterijos: 2*AAA baterijos (neįtraukta)

Įrašo Burną Maksimalus Plotis: 1,5 cm / 0.6"

Dydis: 8.5*8.5*2.8 cm / 3.4*3.4*1.1" (L*W*H)

Neto Svoris: 0.05 kg / 1.8 oz

Pakuotė:

1*Selfie Šviesos Žiedas

1*Dėžutė

Spalva: Balta, Rožinė, Balta (prašome palikite man žinutę į jūsų užsakymas pasakyti, kurios spalvos pageidaujate,ar aš atsiųsime jums balta spalva.)

Apie Siuntą:

1. Gerbiami pirkėjas, Prašome patvirtinkite savo adreso atidžiai kai jūs padarysite užsakymą. mes išsiųsime prekes nurodytu adresu jūs turite palikti mums. ačiū.

2.Visame Pasaulyje Laivybos.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO),prekės yra vežamos iš kinijos, pasiekti dauguma šalių per 15-60 darbo dienų.

3. Susisiekite su mumis, jei jums nereikia gauti prekes per 45 dienas, prašome pateikti mums tris dienas kontroliuoti paketas pristatytas ir priežastis. jei tai yra mūsų problema, mes jums gerą sprendimą.

Apie Mokėjimą:

1. Priimame mokėjimo būdą, kad platforma siūlo

2. Visų Didelių kredito kortelės yra priimamos taikant sąlyginio DEPONAVIMO saugus mokėjimo apdorojimo

3. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Apie Grąžinimas:

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

3. Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

4. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba su tinkama pakuotė

5. Kai gauna elementus, mes grąžinsime iš karto.

Apie Garantijas:

1.6 mėnesių Gamintojo ribota Orderį dėl nekokybiškų daiktų(išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai com su 3-jų mėnesių garantija.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per orderio laikotarpį(ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektas s ir duok mums savo užsakymo numerio.

MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Apie Atsakymai:

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. prašome palikti gerą pašarų atgal į mus, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Mums rūpi mūsų klientų vertę, ir mes visada darome viską, kad padėtų.

3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą. mes suprantame susirūpinimą ir nepasitenkinimą, kurie jums gali turėti, ir mes padarysime viską, kad išspręsti problemas.

Kitas Politikos Kryptis:

1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

2. Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, jei jūs ne gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą, ir mes atsakysime kuo greičiau. mums rūpi mūsų klientų, pls nedvejodami kreipkitės į mus, ačiū!

Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Pakuotės Dydis 18cm x 12cm x 6cm (7.09in x 4.72in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Kištuko standartas JAV Plug
Type4 Selfie šviesos išmanųjį telefoną
Lempučių skaičius 36
Spalvos Temperatūra Vasaros 5600K
Type1 Selfie blykstė
Suderinamas su Visi Telefono apima, "iPhone", "Samsung", "Sony" HTC LG Huawei ir kt
Type2 Selfie Šviesos Žiedas
Type3 Selfie flash smartfon
Ryškumo lygis stiprus, vidutinis, silpnas
Prekės Pavadinimas Joytop
Pakuotė Taip
spalva balta,juoda,rožinė

Parašyti atsiliepimą

JOYTOP 36 LED Nešiojamų Selfie Led Flash vaizdo Kameros Įrašą-Mobiliojo telefono Selfie žiedas, šviesos, vaizdo, šviesos, Naktį Didinti Užpildykite Šviesa

JOYTOP 36 LED Nešiojamų Selfie Led Flash vaizdo Kameros Įrašą-Mobiliojo telefono Selfie žiedas, šviesos, vaizdo, šviesos, Naktį Didinti Užpildykite Šviesa

JOYTOP Flash 36LED Fotografijos Apšvietimo šviesos srautą galima reguliuoti Kameros Foto/Studijos/Vaizdo Fotografijos Selfie Žiedas Šviesos mobilusis telefonas, Žiedas Savybės: 3 šviesos ryškumo nustatymo, leidžia jums imtis selfies bet kur, tamsiai naktinius klubus, vakarėlius, stovyklavimas ir t.t. Su šiuo selfie Žiedas Šviesos mes niekada nereikės nerimauti tamsioje aplinkoje dar kartą. Su 3 skirtingų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai