Harajuku pora Retro Juokingas Kojines Moterims Kvėpuojantis Kawaii Didelio Elastingumo Moterų Candy Spalvas Mielas Kojinių Moterų Dezodorantas Moterims

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.25

€1.31

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pristatymas:

Mūsų gaminiai gali pasiekti dauguma šalių, per 20-40 dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali būti iki 50 dienų. Jei negavote prekės po 40 dienų, prašome susisiekti su mumis patikrinti ir išspręsti Pristatymo problema.

Siekiant užtikrinti, kad gausite galutinį minimalaus mokesčio, siuntinių siunčiama DOVANA,

Jei jums reikia pasirinkti EMS / DHL / UPS / FedEx / TNT, prašome susisiekti su mumis. Bet reikia imti papildomas siuntimo išlaidas.

Garantija ir grąžinimas:

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo ar pinigų grąžinimo

Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. Siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane apšvietimą, foną ir pan.

Atsiliepimai:

Savo jausmus ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums .Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei manote, kad turite problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Didmeninė ir drop laivyba yra abu sveiki.

Didmeninė, mes siūlome nuolaida jums.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nėra jokių muitų mokesčių?

Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

Susisiekite su mumis:

Mes rekomenduojame naudoti Trademanager, ir ID yra: cn1520127072ohcg

Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 1cm (3.94in x 1.97in x 0.39in)
Medžiaga Medvilnės
feature6 Harajuku
Sezonas Rudenį, Žiemą
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas BONNTEE
Feature3 retro
Feature1 kojinės moterims
Elemento Tipas Kojinių
Modelio Numeris h4544
Modelio Tipas Spausdinti
Feature5 Menas
Lytis Moteris
spalva smėlio pilka juoda violetinė
Sąlyga kasdien
Feature2 mielas kojinės
Storis Standartas
Elastinga Super elastingumą
Elemento Ilgio one size
Feature4 kawaii

Parašyti atsiliepimą

Harajuku pora Retro Juokingas Kojines Moterims Kvėpuojantis Kawaii Didelio Elastingumo Moterų Candy Spalvas Mielas Kojinių Moterų Dezodorantas Moterims

Harajuku pora Retro Juokingas Kojines Moterims Kvėpuojantis Kawaii Didelio Elastingumo Moterų Candy Spalvas Mielas Kojinių Moterų Dezodorantas Moterims

Pristatymas: Mūsų gaminiai gali pasiekti dauguma šalių, per 20-40 dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali būti iki 50 dienų. Jei negavote prekės po 40 dienų, prašome susisiekti su mumis patikrinti ir išspręsti Pristatymo problema. Siekiant užtikrinti, kad gausite galutinį minimalaus mokesčio, siuntinių siunčiama DOVANA, Jei jums reikia pasirinkti EMS

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai