Retro Aukštos Kokybės Klasikinis 26 raide A-Z Abėcėlė Pradinio Sandarinimo Vaško Antspaudas, Spaudas Paštu Dekoratyvinis Karšto Pardavimo -50

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.10

€4.09

-48 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Retro Aukštos Kokybės Klasikinis 26 raide A-Z Abėcėlė Pradinio Sandarinimo Vaško Antspaudas, Spaudas Paštu Dekoratyvinis Karšto Pardavimo

Aprašymas:

1. Visiškai Naujas ir Aukštos kokybės.

2. Vario galvos ir raudonmedžio rankena.

3. Vario galva gali nuimamas.

4. 26 raidžių,galite pasirinkti specialūs modeliai, kaip jūsų simbolis

5. Ilgis: apie 87 mm.

6. Skersmuo: apie 25 mm

Pakuotė:

1 x Abėcėlė Antspaudas

Mes parašyti mažesnės vertės paketą, kad būtų išvengta gaminti tarifus. Kiekviena šalis turi skirtingų tarifų politikos. Mes ne imti jokių pardavimo mokesčių ir tvarkymo mokesčiai.

Bet kuriuo atveju, mes neatsakome už mokesčio (PVM) ar Importo Muitus ar kitus lygiaverčius kyla iš tiekimo sandoris. Prašome patikrinti savo vietos priskirtus teisės aktus ir aplankykite savo vietos muitinės departamento interneto svetainėje prieš pirkimą.

Paprastai, mes išsiųsti siuntinį Registruotu Paštu ,Jei jums reikia sklypas skubiai , prašome susisiekti su mumis mokėti už papildomą siuntimo išlaidų , ačiū .

1.Jei prekės negali dirbti gerai, prašome patikrinti du kartus patvirtina, kad prekė yra su trūkumais ir susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, artimiausiu metu, leiskite mums žinoti, Išsamiai Problema , mes padarysime viską, kad tarnauti jums.

2.Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, susisiekite su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

3.Jei norite grąžinti prekę,prašome susisiekti su mumis per 30 dienų po paketo gavo .Grįžti produktų taip pat turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant langelį, pakavimo ir visi kiti priedai. Grįžta, kad yra dėl klientų klaida bus taikoma faktinė laivybos mokestis atskaitomas iš grąžinamosios išmokos.

4. Pirkėjas turi mokėti už grąžinimas prekių mokestį, jei Visi NE-Pardavėjas Klaidą grąžina pinigus . (E. g. jums atnešė neteisingas dydis ar klaidingų punktas)

Jūsų satisfication visada yra mūsų siekimas , susisiekite su mumis prašome, jei turite kokių nors problemų ar klausimų ,ačiū !

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Medžiaga Mediena
Modelio Numeris O1001518
Naudoti /
spalva A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, M, N, P, Q, R, S, T, U, W, X
Tipas Standartinis Antspaudas

Parašyti atsiliepimą

Retro Aukštos Kokybės Klasikinis 26 raide A-Z Abėcėlė Pradinio Sandarinimo Vaško Antspaudas, Spaudas Paštu Dekoratyvinis Karšto Pardavimo -50

Retro Aukštos Kokybės Klasikinis 26 raide A-Z Abėcėlė Pradinio Sandarinimo Vaško Antspaudas, Spaudas Paštu Dekoratyvinis Karšto Pardavimo -50

Retro Aukštos Kokybės Klasikinis 26 raide A-Z Abėcėlė Pradinio Sandarinimo Vaško Antspaudas, Spaudas Paštu Dekoratyvinis Karšto Pardavimo Aprašymas: 1. Visiškai Naujas ir Aukštos kokybės. 2. Vario galvos ir raudonmedžio rankena. 3. Vario galva gali nuimamas. 4. 26 raidžių,galite pasirinkti specialūs modeliai, kaip jūsų simbolis 5. Ilgis: apie 87 mm. 6. Skersmuo:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai