F18034 2 Poros 10x4.7 3K Anglies Pluošto Sraigto CW CCW 1047 Rekvizitai Trūkumus, DJI Quadcopter Hexacopter NSO

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.96

€8.75

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Svarbus Informaiton Klientams:

Prašome atkreipti dėmesį, kad nuo Vasario.1 iki Vas. 21 yra Kinų Pavasario Šventė , dauguma gamyklų ir l ogistics įmonės uždaromos, užsakymai bus nedelsiant išsiųstos, kad, jei turite kokių nors prašymą, pristatymo laikas, susisiekite su manimi, prieš užsakant, ačiū iš anksto.

(Mano atostogų prasideda nuo Vas.10 Vas.21 , paslauga bus atsakyti į pranešimus, tačiau per tą laiką, todėl nesijaudinkite.)

Prašome imtis "Nedelsiant Problema Logistikos" į prieš perkant. Ir Klientus reikia gauti planas "Laukia Rengti",Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba, kad teiginys, be kontakto.

Pardavimo Sezono metu,Sklypą Atsilikimą Problema kiekvienam Post Office, Specialiai Daugelyje Vakarų Europos Šalių,Sklypai " Pristatymas Paslauga bus Atidėtas,yra Daugiausia Įtakos Europos Šalys, Rusija, Brazilija ir t.t.

Salve.lt Patvirtinta Vežimo--Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus(Pardavimo Sezono metu,Mes garantuojame 60 dienų pristatymas į pagrindinės šalys ; 80 dienų į Braziliją!) PS: produktas, kaina ir siuntimo mokesčių nėra jokio mokesčio, mokesčių, mokėti mokesčius yra e labai piliečio pareiga, ir tai pirkėjo atsakomybė, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su manimi tiesiogiai.

2 Poros 10x4.7 3K Anglies Pluošto Sraigto CW CCW 1047 Rekvizitai Trūkumus, DJI Quadcopter Hexacopter NSO

Priima aukštos kokybės 100% 3K visas anglies pluošto plokštės, kuri importuota iš Japonijos, pagerinti medžiagų . Kiekviena pora sraigtus turi puikias dinamines savitvarda ir statinės pusiausvyros, kuri pusiausvyros darbo jėgos. Ypač pagerina oro varomas efektyvumo ir aerodinamiškai stabilumo Tiesiog tinka DJI Varikliu,DJI Modelis Anglies pluošto priekį sraigto---1047*2 Anglies pluošto atvirkštinio sraigto---1047*2

Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 Poros ir daug)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Suderinama Drone Prekės DJI
Tranai Priedai Tipas Sraigtas
Prekės Pavadinimas BGNing

Parašyti atsiliepimą

F18034 2 Poros 10x4.7 3K Anglies Pluošto Sraigto CW CCW 1047 Rekvizitai Trūkumus, DJI Quadcopter Hexacopter NSO

F18034 2 Poros 10x4.7 3K Anglies Pluošto Sraigto CW CCW 1047 Rekvizitai Trūkumus, DJI Quadcopter Hexacopter NSO

Svarbus Informaiton Klientams: Prašome atkreipti dėmesį, kad nuo Vasario.1 iki Vas. 21 yra Kinų Pavasario Šventė , dauguma gamyklų ir l ogistics įmonės uždaromos, užsakymai bus nedelsiant išsiųstos, kad, jei turite kokių nors prašymą, pristatymo laikas, susisiekite su manimi, prieš užsakant, ačiū iš anksto. (Mano atostogų prasideda nuo Vas.10 Vas.21 , paslauga bus atsakyti į pranešimus, tačiau

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai