6Pcs/Daug BMK CE Cetificate xml q5 Led High/Low Vandeniui 18650 Įkrovimo Kempingas Lempa Galvos Žibintuvėlis Galvos Žibintuvėlis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€96.95

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Nemokamas Pristatymas Visoje pardavimo kaina 6Pcs/Daug BMK CE Cetificate xml q5 Led High/Low Vandeniui 18650 Įkrovimo Kempingas Lempa Galvos Žibintuvėlis Galvos Žibintuvėlis

Paketų sąrašo:

1 * LED žibintų, 1 * sienos kroviklis, 1 * dirželis ir t.t,1*automobilinis įkroviklis

Gamintojas:HENGDA

Modelis:YJM-4625

1.Maitinimas:Įkraunama ličio baterija, talpa 4400mAh;

2.Šviesos Šaltinis: 5W LED su dviem modelį. Didelės ir mažos

3.Apšvietimo Kampas: 90 laipsnių reguliuojamas;

4.Pažangi Valdymo Mokestis: Įkrovimo ir visiškai elektriniai žibintai posūkio kryptis, Perkrovos ir per biudžeto įvykdymo patvirtinimo pažangi apsauga, išplėsta baterijos ir lempos gyvenimą;

5.Nuolatinio apšvietimo:pagrindinis šviesos daugiau nei 18 valandų; Pagalbiniai žibintai šviesos daugiau nei 25 valandas.

6.Atsparus vandeniui ir Sprogimų projektą, saugos ir didesnis našumas;

Klientų atsiliepimus iš viso pasaulio

Mes producting karinio lygio gamybos jums!

Klientų Pasitenkinimas

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Salve.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union"). Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Pristatymas

1). Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" ant gaminio aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales. Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2). Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

Grąžinimo Politika

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per "grįžti dienų" gavimo jūsų užsakymą. Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę. Ačiū!

Pakavimas ir pristatymas

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimas turi būti compled per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS yra numatyta atlikti ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiką differenses,mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Linkime jums gerai praleisti laiką mūsų parduotuvėje!

Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Režimo Jungiklis Aukštos/Žemos
Baterijos Tipas Ličio Metalo
Elemento Tipas Priekiniai žibintai
Modelio LED Karoliukai Q5
Atsparus vandeniui Taip
Apšvietimo Laikotarpį (h) >15 val.
spalva Juoda
Sniegas 8000Lumen
Sertifikavimo UL,CE,FCC,RoHS,BMK
Modelio Numeris YJM-4625
Kištuko Tipas JAV, ES
Nuo sprogimo apsaugotą Taip
Galia 5w
Tikslas Kempingas/ Žvejybos/ Lauko
Gyvenimas 50,000 h
Šviesos Šaltinis LED
Spindulio Kampas 60°
Ip 65
Pakuotė Animacinių filmų
Korpuso Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas langyu
Kilmės vieta Fujian Kinijoje

Parašyti atsiliepimą

6Pcs/Daug BMK CE Cetificate xml q5 Led High/Low Vandeniui 18650 Įkrovimo Kempingas Lempa Galvos Žibintuvėlis Galvos Žibintuvėlis

6Pcs/Daug BMK CE Cetificate xml q5 Led High/Low Vandeniui 18650 Įkrovimo Kempingas Lempa Galvos Žibintuvėlis Galvos Žibintuvėlis

Nemokamas Pristatymas Visoje pardavimo kaina 6Pcs/Daug BMK CE Cetificate xml q5 Led High/Low Vandeniui 18650 Įkrovimo Kempingas Lempa Galvos Žibintuvėlis Galvos Žibintuvėlis Paketų sąrašo: 1 * LED žibintų, 1 * sienos kroviklis, 1 * dirželis ir t.t,1*automobilinis įkroviklis Gamintojas:HENGDA Modelis:YJM-4625 1.Maitinimas:Įkraunama ličio baterija, talpa 4400mAh; 2.Šviesos

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai