Bayppy Reguliuojamas Pet Šuo, Šuniukas Katės Kačiukas Apykaklės Minkštas Blizgus, Atspindintis Nailono Pet Produktų Saugos Sagtis su Bell 2 Spalvos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.29

€2.37

-3 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

3366910762906867 Jaukus Šunų Drabužius JAV dolerių 12.90 /vnt JAV dolerių 8.52 /vnt JAV dolerių 11.00 /vnt JAV dolerių 9.00 /vnt JAV $ 9.99 /vnt JAV dolerių 8.00 /vnt JAV dolerių 4.19 /vnt JAV dolerių 8.47 /vnt JAV dolerių 7.04 /vnt JAV dolerių 14.16 /vnt.

Reguliuojamas Pet Šuo, Katė, Šuniukas, Kačiukas Saugos Atspindinčios Kaklo, Apykaklės, Karoliai Bell

Šviesą atspindintis Antkaklis 100% nuobodus naujas ir aukštos kokybės

Ryškios šviesos matyti iš toli, tai yra ne tik mados, tai apykaklė taip pat saugo jus ir jūsų augintinė saugiai, o pėsčiomis naktį

Vairuotojai gali pamatyti savo augintinio toli, kad išvengti avarijos Ateina su bell Plastiko išleidimo sklendė su D žiedas, lengvas ir išjungti Reguliuojamas dirželio Medžiaga: polipropilenas

Spalvos: Mėlyna, Raudona Pagrindinės Savybės:

- Šviesą atspindinčios šunų antkaklis, masyvo, klasikinio stiliaus katėms ir mažiems šunims

- Reguliuojamas antkaklio patogiai telpa jūsų augintinio kaklo

- Pagamintas iš nailono medžiagos, patvarus ir lengvas

- Įrengtas tinkling bell, jums gali žinoti, pet juda su laiminga garso

- Ilgis: 20.5 - 31.5 cm

Pakuotės svoris: 0.041 kg

Pakuotės Dydis(L x W x H): 14.00 x 2.00 x 1.00 cm / 5.51 x 0,79 x 0.39 cm

Pakuotės Turinys: 1 x Apykaklės

Laivybos Sąlygos:

Laivybos Laikas: Mūsų pažadas laivybos laikas yra 2-5 darbo dienų, tačiau dauguma užsakymai gali būti siunčiami per 1-2 dienų, kai mes gavome jūsų mokėjimą. Jei laivybos laikas yra viršvalandžiai, mes su jumis bendraus laiku.

Pristatymas Metodas: Kaip pasirinkti pristatymo būdą? Paprastai jis nusprendė produkto svoris, laivybos mokestis ir pristatymo laiką. Žemiau yra keletas patarimų, galite pasirinkti pristatymo būdą.

(1).Ekonomikos pristatymas: (kaina elementas yra mažiau nei 5 jav dolerių), Jei kaina elementas yra mažiau nei 5 doleriai, Mes išsiųsti elementą su Ekonomikos Pristatymas (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus),Tai Nemokamai Laivybos ir tai užtruks apie 16-35 dienų atvykti, bet 35-60 dienų išskirtiniu atveju ir taip pat nėra stebėjimo informaciją. Žinoma, galite pridėti šiek tiek pinigų pasirinkti standartinis pristatymas stebėjimo informaciją ir mažiau pristatymo laiką.

(2).Epacket: (kaina elemento yra daugiau nei 5 jav dolerių), Jei kaina elemento yra daugiau nei 5 jav dolerių ir savo vietą yra šalių žemiau, Epacket yra rekomenduojama jums, Jis yra Nemokamas Pristatymas ar mažesne nuolaida krovinių ir tai bus mano 7-30 dienų atvykti. JAV, Kanada, Norvegija, Australija, Prancūzija, Vokietija, didžioji Britanija, Izraelis, Saudo Arabija, Ukrainoje, Rusijoje, Honkonge, Pietų Korėja, Malaizija, Singapūras, Turkija, Austrija, Belgija, Šveicarija, Danija, Vengrija, Italija, Liuksemburgas, Nyderlandai, Naujoji Zelandija, Lenkija, Švedija, Suomija, Airija, Portugalija, Meksika. Kai kurie nuoroda pristatymo laikas (tiesiog apskaičiuota, ne garantija): 5-10 darbo dienų Australija/ Jungtinė Karalystė /Azijos Šalių 7-15 darbo dienų Kanada /jav 10-20 darbo dienų Rusija/Prancūzija/ Ispanija/Europoje Šalies, 15-35 darbo dienų Italija/Pietų Afrika/prancūzijos Gviana (priklauso nuo griežtos Pasirinktinis Tikrinimas)

(3).Standartinis pristatymas :( kaina elemento yra daugiau nei 5 jav dolerių) Už kitas dauguma pasaulio šalių, Standartinis Pristatymas, tokių kaip Kinija Paštu, Oro Paštu, yra rekomenduojama, kad jūs, taip pat Nemokamas Pristatymas arba mažai nuolaida krovinių, ir jūs galite sekti prekės su sekimo informaciją, ji taip pat užima apie 16-35 Dienų atvykti, bet 35-60 dienų išimtinis atvejis. Jei norite mažiau prekių pristatymo metu, jums gali mokėti daugiau pinigų už Operatyvus Pristatymas, tokių kaip EMS arba UPS.

(4). Operatyvus Pristatymas, Jei turite laiko ribojimo reikalavimus, logistika, jūs norite imtis elementą greičiau. Ar dėl specialių produktų, tokių kaip per 2kgs arba, įskaitant bateriją, galite pasirinkti Operatyvus Pristatymas, tokių kaip EMS/UPS Siuntimo, Tai trunka 5-15 dienų atvykti.

"Puikiai" Aptarnavimo Po Pardavimo:

Mes priimame klientų pasitenkinimas, nes gyvenime įmonės. Esame profesionalų naujas prekės ženklas dėmesys "Kinijos Kokybės Made" . Mes siūlome aukštos Kokybės Produktus, ir Geras Aptarnavimas po Pardavimo už jus. Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome siųsti mums žinutę. Mes pasistengsime atsakyti jums ir išspręsti jūsų problemą kuo greičiau.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktą, ar mūsų paslaugos, prašome palikti Pilnas Žvaigždžių ir gerų atsiliepimų mums .Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, ir tai paskatins mus tai padaryti geriau ir geriau ir toliau. Ačiū!

Grąžinimo Politika:

Galite grįžti į produktų už bet kokią kokybės problemų ar pažeidimų per 15 dienų po to, kai gavote prekes., ir mes grąžinsime jums, (Už žalą, elementus, jums reikia siųsti masažas mums instrukcijas, kai gausite prekes).Dėl kitų priežasčių, prašome susisiekti su mumis pirma, ir mes su jumis per 24 valandos (išskyrus savaitgalį) ir išspręsti jūsų problemą ir jums su pakeitimo ar kompensacijos. Ačiū!

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikiame vienerių metų garantija mūsų produktus, atsižvelgiant į ypatingas atvejis, tarptautinių mažmeninės prekybos, mes siūlome įvairių rūšių garantija būdas, pagrįstas gero bendravimo ir bendradarbiavimo tarp pardavėjo ir pirkėjo.

Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 14cm x 2cm x 1cm (5.51in x 0.79in x 0.39in)
Funkcija Varpai,Atsiskyrusio,Greitas Išleisti,Atspindinčios
Medžiaga Polipropilenas
Prekės Pavadinimas Bayppy
Tipas Katės
Apdaila Atstumai
Dydis S

Parašyti atsiliepimą

Bayppy Reguliuojamas Pet Šuo, Šuniukas Katės Kačiukas Apykaklės Minkštas Blizgus, Atspindintis Nailono Pet Produktų Saugos Sagtis su Bell 2 Spalvos

Bayppy Reguliuojamas Pet Šuo, Šuniukas Katės Kačiukas Apykaklės Minkštas Blizgus, Atspindintis Nailono Pet Produktų Saugos Sagtis su Bell 2 Spalvos

3366910762906867 Jaukus Šunų Drabužius JAV dolerių 12.90 /vnt JAV dolerių 8.52 /vnt JAV dolerių 11.00 /vnt JAV dolerių 9.00 /vnt JAV $ 9.99 /vnt JAV dolerių 8.00 /vnt JAV dolerių 4.19 /vnt JAV dolerių 8.47 /vnt JAV dolerių 7.04 /vnt JAV dolerių 14.16 /vnt. Reguliuojamas Pet Šuo, Katė, Šuniukas, Kačiukas Saugos Atspindinčios Kaklo, Apykaklės, Karoliai Bell Šviesą atspindintis Antkaklis 100% nuobodus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai