100vnt Didmeninė Vienkartiniai Spalvinga NAGŲ PATARIMAI kandiklį Kaljanas žarna mini vandens vamzdis Shisha Sheesha Vamzdis Huka rūkymas vamzdis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.16

€5.73

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

nemokamas pristatymas į JAV, Vokietija Kaljanas patarimai Burną Patarimai Kaljanas žarnų Kaljanas vamzdis Shisha kandiklį,Vienkartiniai lašelinę patarimas Nepriklausoma candy pakavimo nemokamas pristatymas

Jis yra sveikas ir švarus

lengva nešiotis

Pakuotė:1pcs burną patarimas.neapima kiti priedai nuotraukas

Spalva:sumaišykite spalvas bus išsiųstas,negali pasirinkti spalvas

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū !

Garantija Ir Grąžinimas

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie yra siunčiami. Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2.Jei yra keletas darbų ar medžiagų defektų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirma , mes keisis, tai ar pasiūlyti kitų sprendimų jums padaryti pasirinkimą.

3.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo. Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės. Jie turi būti pagal resalable būklės. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t. Ačiū už supratimą ir bendradarbiavimą!

Pristatymas:

1. Mes atsiųsime pagal pristatymas metodas patikimesnis ir greitesnis būdų, kaip ypatingomis aplinkybėmis.gal laivybos metodas skiriasi su vienas jums pasirinkti.bet mes esame tikri, kad tai bus greičiausias būdas mes galime padaryti. Mes palikti pranešimą pasakyti sekimo numerį, kai mes išsiųsti prekes jums.

2. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių aprašymas ir deklaruota vertė laivybos gavimo dienos (komercinė sąskaita faktūra),pls palikite mums žinutę po apmokėjimo.

3. Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokestis

Atsiliepimai

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome neskubėti palikti mums teigiamų atsiliepimų. Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės buvo užsakytos, nesijaudinkite, pls susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti problemą jums laiku. Manau, mes galime išspręsti bet kokį ginčą, per draugiškas derybas.

Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)
Formos Tiesiai Tipas
Technics Matinio
Punktas vandens pypkės kandiklį lašelinę patarimas
Pavadinimas Arabijos SHISHA kaljanas burną patarimas
Funkcija rūkymas vamzdis Vienkartiniai burną patarimai
spalva mėlyna žalia raudona geltona derinys spalvų
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

100vnt Didmeninė Vienkartiniai Spalvinga NAGŲ PATARIMAI kandiklį Kaljanas žarna mini vandens vamzdis Shisha Sheesha Vamzdis Huka rūkymas vamzdis

100vnt Didmeninė Vienkartiniai Spalvinga NAGŲ PATARIMAI kandiklį Kaljanas žarna mini vandens vamzdis Shisha Sheesha Vamzdis Huka rūkymas vamzdis

nemokamas pristatymas į JAV, Vokietija Kaljanas patarimai Burną Patarimai Kaljanas žarnų Kaljanas vamzdis Shisha kandiklį,Vienkartiniai lašelinę patarimas Nepriklausoma candy pakavimo nemokamas pristatymas Jis yra sveikas ir švarus lengva nešiotis Pakuotė:1pcs burną patarimas.neapima kiti priedai nuotraukas Spalva:sumaišykite spalvas bus išsiųstas,negali pasirinkti spalvas Pastaba:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai