ES vokietijos Europos kištukinis Adapteris Britų UK Į EU Euro Vokietija Kelionės Maitinimo laido Kištukas AC Adapteriai Konverteris, Elektros kištukiniai Lizdai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.40

€0.49

-18 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pranešimas

Visi mūsų produktai buvo kruopščiai atrinkti ir jie patys, kaip ir nuotrauką, kurią norite matyti mūsų parduotuvėje. Mes jau tegul gaminio spalva linkę tiesa, kaip toli, kaip įmanoma, tačiau dėl monitoriaus spalvų klaidos yra daugiau ar mažiau yra šiek tiek kitokia. Bet tikrai gaminio forma yra tokia pati, kaip nuotraukoje.

Prekės Savybės: 100% brand new kelionės kištukinis adapteris, Lengvas ir paprastas naudoti Kištuko tipas: es 2pin kištukas ES kištuko dydis ( L x W ): 19 x 4.0 mm Medžiaga: ugniai atsparios ABS, vario Norma įtampa / srovė: 240V 10A/16A Spalva: juoda

Komplektą Sudaro: 1 x ES KR kištukinis adapteris

a. Svarbu, muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie krovikliai yra pirkėjo atsakomybė.

b. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

c. Prašome patvirtinkite, išsami informacija apie pristatymo sąskaitą faktūrą. Pavyzdžiui, kiek kaina, kurią mes turėtų parašyti dėl pristatymo sąskaitą faktūrą, tada kiek transportavimo mokestis, turėtume rašyti sąskaitos faktūros. Kaip aprašyti prekes ir pan.

d. Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių(krovinio)bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą.

e. Palikite mums savo EORI / PVM / RFC numerį, jei jūs turite kai jums pasirinkti Išreikšti taip, ji paklausė, laivybos bendrovės .

a. Paprastai visi užsakymai bus tvarkomi per 2 darbo dienas nuo apmokėjimo dienos arba dienos, eCheck yra išvalytas.Mes informuosime jus per jūsų registruotu paštu, kai jūsų užsakymas yra išsiųstas iš mūsų sandėlio.

b. Įsitikinkite, adresą jūsų mokėjimo metu.Telefono Numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

c. Kinija paštu, oro paštu, pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20-50 darbo dienų.

d. Express pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių; tai gali trukti iki 3-15 darbo dienų.

a. Šiuo metu galite atsiskaityti naudojantis Moneybookers, visa, MasterCard ir banko pavedimu. Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro8000. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Salve.lt ateityje.

b. Jei norite mokėti už užsakymą su kitais mokėjimo prašome laisvai susisiekti su mumis!

Teigiamas grįžtamasis ryšys bus paliko, kai jūs patvirtinti užsakymą! Ir ačiū jums už teigiamą komentarą ir atsiliepimai. Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas. Kaip jūs, mes taip pat stengiamės išvengti bet neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, kurį sukelia bet koks aplaidumas ar nesusipratimų.Mes viltis,kaip pirkėjo lūkesčiai yra skirtingi,kai esate nepatenkinti produkto ar mūsų paslaugos jums gali pirmiausia leiskite mums žinoti, ir mums duoti protingą terminą išspręsti problemą už jus su mūsų nuoširdumo ir profesionalaus požiūrio.

Pakuotės Svoris 0.045kg (0.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Apsauga Nuo Perkrovos No
Nominali galia es kelionės kištukinis adapteris
Vieną USB maksimali Galia Nėra
Surge Protector No
WIFI No
Sub-Jungiklis No
USB Prievadų Skaičius Nėra
USB Bendra Galia uk es kištukas adapteris
Sinchroninis Ištaisyti Technologija No
Modelio Numeris ES Kištukas Adapteris
Vardinė įtampa 100-240V
Ilginamojo Laido Ilgis Nėra
Prekės Pavadinimas DelightFire
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties,Ligoninių,Komercinių
Pagrindinis Jungiklis No
Vardinė Srovė 16A
Sertifikavimo CE
Tipas Elektros Tinklo Lizdo
Įžeminimas Ne-Įžeminimas
Prekės kodas ac0019001
Standartas ES Plug
Parama Greitai Įkrauti No
Angų Skaičius 1

Parašyti atsiliepimą

ES vokietijos Europos kištukinis Adapteris Britų UK Į EU Euro Vokietija Kelionės Maitinimo laido Kištukas AC Adapteriai Konverteris, Elektros kištukiniai Lizdai

ES vokietijos Europos kištukinis Adapteris Britų UK Į EU Euro Vokietija Kelionės Maitinimo laido Kištukas AC Adapteriai Konverteris, Elektros kištukiniai Lizdai

Pranešimas Visi mūsų produktai buvo kruopščiai atrinkti ir jie patys, kaip ir nuotrauką, kurią norite matyti mūsų parduotuvėje. Mes jau tegul gaminio spalva linkę tiesa, kaip toli, kaip įmanoma, tačiau dėl monitoriaus spalvų klaidos yra daugiau ar mažiau yra šiek tiek kitokia. Bet tikrai gaminio forma yra tokia pati, kaip nuotraukoje. Prekės Savybės: 100% brand new kelionės kištukinis adapteris,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai