Juoda LCD Ekrano ZTE Blade A515 A511 LCD Ekranas+Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€19.60

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, mes jums tarnaus ištikimai. Sparkleet produktų vienas po kito atnaujinimo. Jei yra bet kokia parama, tiesiog kreipkitės į mus, mes būsime laimingi galėdami padėti jums.

SVARBIOS INFORMACIJOS, Prašome įdiegti tiesiai, kai jūs gaunate prekes. Prijunkite savo telefoną prie bandymo pirma, jei produktas yra normalu, tada įdiegti, arba tegul specialistų pagalbos. Bet kokią žalą ar defektas, dėl neteisingo eksploatavimo netaikoma kokybę. Prašome neatidaryti ginčo, jis yra traumos. Bendrauti daugiau, įsitikinkite, kad mes iš abiejų pusių spręsti problemas, gerai. Visas prekes mes išsiųstas yra mūsų asmeninis spaudas ne reversas, prašome pasiūlyti vaizdas, kai yra kokių nors problemų, kad būtų geriau turėti vaizdo rodyti problema detailas.

Labai ačiū už jūsų pasitikėjimą, tikimės, kad jums mėgautis savo pirkinių laiko~

Juoda LCD Ekrano ZTE Blade A515 LCD Dispaly+Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimas Nemokamas Pristatymas

Pirkimo & Diegimo Pastabos

Įrengimas LCD Ekrano ir skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Priekinis Korpusas turėtų būti atlikti kvalifikuotas asmuo . Mes neatsakome už bet kokią žalą, atsiradusius montavimo metu.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Elementai bus 100% patikrinta mūsų profesionalus inspektorius prieš laivybos Paketo bus kietas ir bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas Dauguma užsakytos prekės bus išsiųstos per 24 -48 valandų po to, kai mokėjimas patvirtino. Ji paprastai trunka maždaug 3 iki 7 darbo dienų express, ir 15-30 darbo dienų Kinijos Oro pašto laivas su savo šalyse. DHL,UPS ir "Fedex" paprastai trunka 3-7 dienas pasiekti ir jūs. EMS paprastai pasiekti jus per 10-15 dienų. Po Oro pašto, paprastai pasiekti visame pasaulyje 15-30 dienų.

Touchworld vadovauja Shenzhen Witpart Prekybos Bendrovė, kuri yra viena iš pirmaujančių didmeninės prekybos visų mobiliųjų telefonų atsarginės dalys, Kinijos Shenzhen. Ir mes turime paslaugas daugiau nei 100 užjūrio didmeninės prekybos bei remonto dirbtuvės.

Mes dėkingi, jei galite pateikti mums 5 ŽVAIGŽDUČIŲ Atsiliepimus ir palikti Teigiamą Atsiliepimą apie alibaba po sandoris yra baigtas,ir mes suteiksime jums keletą nuolaida arba kai dovana kitam užsakymui, Jei nesate patenkinti mūsų prekėmis, pls nepalikite neigiamo prieš susisiekite su mumis. Pls, prašome susisiekti su mumis mūsų elektroninio pašto ar interneto susisiekite su mumis. Mes siūlome geras sprendimas jums.

1. Kai siunta atvyko, prašome PATIKRINTI, ar produktai, GEROS būklės. Jei bet kokią žalą, į pacakge pls nepriimkite pacakge ir atsiliepimai mums. 2. JEIGU esate patenkinti produktais po bandymo. TADA galite įdiegti savo telefone. 3. Jei turite kokių klausimų ar nepatenkinti mūsų produktai, Susisiekite su mumis per 3 dienas po to, kai gavote produktų,Arba mes traktuosime, kad produktai gavo geros būklės ir veikia gerai taip, kaip aprašyta.

PASTABA: Apie Deklaruotos muitinės Vertės, galime padaryti pagal klientų reikalavimus,tačiau mes nesame atsakingi už muitinės bet klausimas paskirties šalyje, nes Neteisingai Deklaruota Vertė.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 11cm x 5cm (7.87in x 4.33in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
kokybė Išbandyta
spalva Juoda
Suderinamas Ašmenys A515
Ekrano Rezoliucija 1280x720
LCD Kit Taip
Ekranas > 3"
Dydis 5.0 inch
Prekės Pavadinimas X-PARKLEET
Modelio Numeris Už ZTE Blade A515
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas

Parašyti atsiliepimą

Juoda LCD Ekrano ZTE Blade A515 A511 LCD Ekranas+Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo

Juoda LCD Ekrano ZTE Blade A515 A511 LCD Ekranas+Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, mes jums tarnaus ištikimai. Sparkleet produktų vienas po kito atnaujinimo. Jei yra bet kokia parama, tiesiog kreipkitės į mus, mes būsime laimingi galėdami padėti jums. SVARBIOS INFORMACIJOS, Prašome įdiegti tiesiai, kai jūs gaunate prekes. Prijunkite savo telefoną prie bandymo pirma, jei produktas yra normalu, tada įdiegti, arba tegul specialistų pagalbos. Bet kokią

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai