Puikus Tonas Mini Žalia Ratai Overdrive Pedalas Gitaros Efektu Pedalas Du režimas balso pasirinkti Ir Tiesa Apeiti

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€21.03

€48.89

-56 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

ŽALIA RATAI

BJF DIZAINO AUKŠTOS AUKŠTIS OVERDRIVE SU REGULIUOJAMU LOW/MID EQ PUSIAUSVYRĄ.

Aukščiausios kokybės klasikinis bliuzas/rock pedalo, kad veikia labai gerai su kompleksas overdriven amp garso.

Tai mažas suspaudimas, aukšto aukštis overdrive su didelės išėjimo galios, ir jis yra Kūno rankenėlė, skirta reguliuoti low-mid turinį ir aukštų dažnių.

Pedalas buvo padaryta būti vienas overdrive, kad gali eiti bet kur pedalas grandinės ir suspaudimo, paprastai susijęs su šio tipo grandinė yra sumažintas pačios, kaip ir keletą iškraipymo mechanizmus.

Šis pedalas bus labai gerai dirba su amperais ir kiti pedalai, kad turi daug sudėtingas ar suspaudimo, situaciją, kad ne visi pedalai, veikia gerai.

Pedalas daro didelį blokų su garso dar ji veikia atskiros ir ypač su humbuckers kur paprastai šio tipo grandinės būtų ne darbas, patenkinamas, daug kas dėl boso nuostolių, o kartais atskirti garsus (kai pereinamasis vyksmas pašarų ir per debesis iškraipymo, taip po.

Body control " suteikia prieigą prie vidutinio midhump centro padėtį ir leidžia triskart padidinti šiuo nuolatinė rotacija ir low mid/trigubai padidinti a ccw poziciją ir taip vienetas taip pat gali suteikti iškraipymo, nors ir sklandžiai tipo. Pedalą, gali būti naudojamas kaip overdrive jau iškraipo stiprintuvai ar pedalai pasroviui, taip pat veikia kaip filtras, kai pašarų su pūkelis pedalai, kurie gali būti šiurkštūs kai kurie stiprintuvai ir taip pat gali būti naudojamas kaip šviesos greitinančiąją pavarą tik už išardymas skamba.

Žalia Ratai:

Kadangi Žalia Ratai yra TS-stiliaus pedalo, bet viena, tiems, kurie ne paprastai, kaip TS-stiliaus pedalai. Didelis skirtumas tarp šių dviejų pedalų būtų aukštis, iškraipymo, stiliaus ir iškraipymo gylis ir smuiko atsakymą, išėjimo lygis, funkcija tono mygtukas, spalva, simbolis.... jie dalijasi bendrą maketą mechaninių komponentų.

Elektros specifikacijos

Z at 1kHz: app. 500K

Menkutė 1kHz į 50k: app. 0uW70 RMS

Max apkrova: app. 10K

Maksimali galia: 3V piko

Maksimalus srovės suvartojimas: 4mA 9V

Viršutinis dažnis. -3dB: app. 10KHz

Max gain prie 1 khz: app. 58 dB

Maks. įvesties signalas: 3V piko

Maitinimo Įtampa : DC9V (centras neigiamų, ir teigiamų rankovėmis)

Visiškai apeiti (true bypass)

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Prekės Pavadinimas moskyaudio
Modelio Numeris ŽALIA RATAI

Parašyti atsiliepimą

Puikus Tonas Mini Žalia Ratai Overdrive Pedalas Gitaros Efektu Pedalas Du režimas balso pasirinkti Ir Tiesa Apeiti

Puikus Tonas Mini Žalia Ratai Overdrive Pedalas Gitaros Efektu Pedalas Du režimas balso pasirinkti Ir Tiesa Apeiti

ŽALIA RATAI BJF DIZAINO AUKŠTOS AUKŠTIS OVERDRIVE SU REGULIUOJAMU LOW/MID EQ PUSIAUSVYRĄ. Aukščiausios kokybės klasikinis bliuzas/rock pedalo, kad veikia labai gerai su kompleksas overdriven amp garso. Tai mažas suspaudimas, aukšto aukštis overdrive su didelės išėjimo galios, ir jis yra Kūno rankenėlė, skirta reguliuoti low-mid turinį ir aukštų dažnių. Pedalas buvo padaryta

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai