1 pakelis M6x25 Ti Varžtas Stabdžių Tvirtinimo XT/XTR785 8000 Titano Varžtas Aukso ir Kelis Spalva Road ir MTB Dviračių 5 Klasės Ti užtrauktuku

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.40

€8.21

--52 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

APRAŠYMAI

Įvadas (1lbs=453gram, 1"=25.4 mm, M5*16=Diameter5mm*Length16mm):

Būklė: visiškai naujas, neutralioje pakuotėje

Medžiaga: Titano, Gr. 5 (TC4)

Vadovas: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Už XT/XTR 785 ir 8000 Stabdžių tvirtinimo

Spalva:Ti, Aukso Spalvos ir Kelis Spalva

Programos: XT/XTR 785 ir 8000 Stabdžių tvirtinimo ...

Produktų Ekranas ir Detalės:

Titano Programos

Titano tvirtinimo yra geriausiai žinomas už tai, tvirtas, lengvas ir atsparus korozijai. Viena savybė, kuri išsiskiria, kai, palyginti su kitų metalų tvirtinimo detalės yra, kad titano tvirtinimo detalių turi aukščiausią stiprumo ir masės santykį, kurių tankis yra 4.51 g /cm 3 . Pavyzdžiui, titano yra 4 kartus stipresnis nei 316 nerūdijančio plieno beveik pusę svorio. Tai daro titano tvirtinimo detalės idealiai tinka programų, kurios reikalauja tiek lengvumo svorį ir puikus stiprumo, tokių kaip naftos ir dujų (žemyn-anga), aviacijos ir kosmoso, karinių ir sporto prekių .

Titano tvirtinimo detalės, taip pat yra unikalus tarp metalų, cheminio perdirbimo pramonės tvarkymo chloro (šlapias) ir chloro junginiais, vandeniniai tirpalai. Titano tvirtinimo detalės yra visiškai atsparūs sprendimus, chloridų, hipochloritai, chloratai, perchloratai ir chloro dioksidas. Dėl titano tvirtinimo yra per dažnai naudojant chloro, susijusių pramonės šakų, tokių kaip celiuliozės ir popieriaus ir chloro-šarmų / bleach.

Titano tvirtinimo yra puiki medžiaga, siekiant išvengti korozijos jūros vandenyje . Nes titano tvirtinimo detalės gali atspari korozijai, iki jūros iki temperatūros kaip aukštas, kaip 500°F (260°C), taip pat išgyventi vandenyno gelmes per mylių po žeme, titano tvirtinimo detalės yra naudojamos visoje naftos ir dujų, vandens ir jūros pramonės sektorių.

MOQs (Minimalus Užsakymo Kiekis): Mes neturime MOQ dar kainos urmu, kad yra daug lo

wer nei mažesnių kad dėl gamybos sąnaudų skirtumus. Prašome susisiekti su mūsų pardavimo asmuo, už citatą.

Laivybos Laikas ir Kaina

*Laivybos Metodus, atsižvelgiama į laiko ir lėšų klausimas, Kinija Paštu Oro, e-Pakelis yra pagrindiniai laivybos metodai. EMS, UPS, FedEx, TNT, DHL, bus laikoma, kai užsakymo suma yra daugiau kaip $120.00. Visos laivybos metodai yra susietos su sekimo numerius ir laivybos kaina atsipirko prieš pristatymas. Tai reiškia, jums nereikia mokėti JOKIŲ siuntimo išlaidų, kai gauna paketą.

#0. Kinija Paštu Oro -- Paketai mažiau nei 2 kg, galima pasiekti daugelyje vietų visame pasaulyje. Ji paprastai trunka 15-40 dienų. Kartais tai gali užtrukti iki 45-60 dienų.

#1. ePacket -- Paketai mažiau nei 2 kg. Jis gali pasiekti JAV, CA, UK, FR, RU, AUS. Paprastai trunka nuo 10 iki 25 dienų

#2. EMS -- Paketo daugiau nei 2 kg arba jei laivybos kaina yra daug labiau pagrįstas. Paprastai trunka nuo 7-20 dienų

#3. UPS/FedEx/TNT/DHL/Rinkliavos ir pan. -- Laivybos išlaidų, jei daug labiau pagrįstas. Paprastai trunka 5-15 dienų

Susisiekite su Mumis ir Grįžtamaisiais

Klientų atsiliepimus yra labai svarbu mums, ir mes tikimės, kad jums galėtų palikti mums teigiamų atsiliepimų. Mes norėtume palikti jums puikių atsiliepimų, taip pat.

Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar užsakymo, jūs galite susisiekti su mumis Susisiekti Pardavėjas apatiniame arba viršutiniame kairiajame šone gaminio puslapį, arba Spustelėkite " Pokalbių viršutiniame kairėje pusėje tinklalapio.

Jei gavote savo produktą su džiaugsmu, prašome išsaugoti mūsų parduotuvėje ir rekomenduoja mus savo draugams.

Jei turite klausimų apie prekę gavo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes norėtume atsako laiku ir darome viską, kad įvykdyti jūsų pageidavimus. Mes darome viską.

Mes suteikiame 15-Dieną besąlygiškai grąžinti už grąžinimui garantija, net produktas atvyko puikios būklės.

PREKYBOS SU MUMIS, PREKYBOS BE JOKIOS RIZIKOS!

Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 14cm x 10cm x 2cm (5.51in x 3.94in x 0.79in)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Dydis M6x25
Paslauga 15 Dienų besąlygiškai grąžinti grąžinti
Modelio Numeris HMME TI
Medžiagos Titano
Matmenys 4 vnt, 10 vnt., 60 vnt
Kita Dropshipping Galima
Medžiaga titano lydinio
Jungtis Kaip Aprašyta, šešiakampis Kūgio Diską ir tt
spalva Ti Auksinis Kelias

Parašyti atsiliepimą

1 pakelis M6x25 Ti Varžtas Stabdžių Tvirtinimo XT/XTR785 8000 Titano Varžtas Aukso ir Kelis Spalva Road ir MTB Dviračių 5 Klasės Ti užtrauktuku

1 pakelis M6x25 Ti Varžtas Stabdžių Tvirtinimo XT/XTR785 8000 Titano Varžtas Aukso ir Kelis Spalva Road ir MTB Dviračių 5 Klasės Ti užtrauktuku

APRAŠYMAI Įvadas (1lbs=453gram, 1 =25.4 mm, M5*16=Diameter5mm*Length16mm): Būklė: visiškai naujas, neutralioje pakuotėje Medžiaga: Titano, Gr. 5 (TC4) Vadovas: Kaip parodyta paveikslėlyje Dydis: Už XT/XTR 785 ir 8000 Stabdžių tvirtinimo Spalva:Ti, Aukso Spalvos ir Kelis Spalva Programos: XT/XTR 785 ir 8000 Stabdžių tvirtinimo ... Produktų Ekranas ir

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai