VAKARŲ DVIRAČIAIS, Dviračių Butelis Narve Su Šviesa, 3 Flashinght Režimai ABS Medžiagos MTB Kelių Dviratį Vandens Butelio Laikiklį Dviračių Butelis Narve

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.18

€10.15

-48 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dviračių Vandens Butelis Pavadinimas: VAKARŲ DVIRAČIAIS, Dviračių Butelis Narve Su Šviesa, 3 Flashinght Režimai ABS Medžiagos MTB Kelių Dviratį Vandens Butelio Laikiklį Dviračių Butelis Narve

Produkto Pavadinimas:Dviračių Butelis Narve

Medžiaga:ABS

Svoris:Apie 47g

Dydis:7*8*15cm

Spalva:Mėlyna/balta/juoda

Produkto Savybės:

1. Lengvas ir nešiojamų

2. Su šviesos(tai patogiau naktį, gali būti įspėjimas, apšvietimas)

3 nesijaudinkite apie butelis rudenį.

Mokėjimo

Mes priimame šiuos mokėjimus: Kredito Kortelę, sąlyginio Deponavimo(Alipay), Beloto, "MoneyBookers", Vakarų Sąjunga, T/T ir pan. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI ir kt.)

Vežimas

(Kinija Paštu, Singpore Paštu, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, ir pan.)

Į Ledong Parduotuvėje, užsakymas bus pristatytas per 1-4 darbo dienas po to, kai baigsite mokėjimo, neapima savaitgalį ir kitų atostogų.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Atsiliepimai

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų padaliniai ir tarnybos. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, yra labai svarbu mums, Yopoon Bendrovė, Kinija.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Funkcija Laikiklis Dviračių Vanduo buteliuose,MTB Kelių dviratis,dviratis
Dviračių butelis narvo dydis 7*8*15cm
Prekės Pavadinimas Vakarų Dviračiais
Svoris (g) apie 47g
Vandens butelio laikiklį bruožas 1 Šviesos ir nešiojamų
Tinka Lauko,Plaukimas,Važiavimas Dviračiu
Butelis narve medžiaga ABS
Modelio Numeris YP0704022
Vandens butelio laikiklį funkcija, 2 su LED šviesa

Parašyti atsiliepimą

VAKARŲ DVIRAČIAIS, Dviračių Butelis Narve Su Šviesa, 3 Flashinght Režimai ABS Medžiagos MTB Kelių Dviratį Vandens Butelio Laikiklį Dviračių Butelis Narve

VAKARŲ DVIRAČIAIS, Dviračių Butelis Narve Su Šviesa, 3 Flashinght Režimai ABS Medžiagos MTB Kelių Dviratį Vandens Butelio Laikiklį Dviračių Butelis Narve

Dviračių Vandens Butelis Pavadinimas: VAKARŲ DVIRAČIAIS, Dviračių Butelis Narve Su Šviesa, 3 Flashinght Režimai ABS Medžiagos MTB Kelių Dviratį Vandens Butelio Laikiklį Dviračių Butelis Narve Produkto Pavadinimas:Dviračių Butelis Narve Medžiaga:ABS Svoris:Apie 47g Dydis:7*8*15cm Spalva:Mėlyna/balta/juoda Produkto Savybės: 1. Lengvas ir nešiojamų 2.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai