10 VNT. 18650 Baterijos Nikelio vietoje, suvirinimo nikelio-kadmio baterijų apsauginės plokštės iš nikeliuotas plienas Diržas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.68

€4.92

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

USD 5 /daug

Laivybos sąraše: 10 vnt. nikeliuotas plienas diržo Prekės Aprašymas: Nikelio, nikelio, nikeliuotas plienas universalus kreiptis: daug yra naudojamos ličio baterijos nikelio-metalo hidrido baterijos, akumuliatorius, polimerų baterija vietoje, suvirinimo Savybės: šis produktas priklauso juostelėmis iš nerūdijančio plieno, nikelio, plieno taip ilgai rūdžių lengvai, turi gerą įtempis didelis suvirinimo našumą, lengva valdyti, mažo pasipriešinimo specifikacijos: 0.1 * 4 * 95 mm siuntimo informacija: 10 vnt. nikeliuotas plienas diržo Atkreipkite dėmesį, kad šis produktas yra nikeliuotas plienas, juostos, yra ne baterija ir apsauginė įvorė. kai jūs perkate, prašome atidžiai perskaityti gaminio aprašymą. labai ačiū! jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti 5 žvaigždučių aukštos pagirti!

1. Visame PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

Patvirtinę mokėjimą

2 užsakymų apdorojimo metu.

3. Mes tik laivas patvirtinti užsakymą adresą. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Ekrane rodomos nuotraukos yra ne faktinė prekės nuoroda tik.

5. Paslaugos pristatymo laikas teikia vežėjas, o ne taip pat savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote prekės per numatomą datą, mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Seksime laivybos ir gauti atsakymą kaip įmanoma greičiau. Colly jums. Mūsų tikslas yra patenkinti mūsų klientų!

7. Dėl skirtingų statusą ir laisvo laiko, mes pasirinkti, kad laivas savo daiktus iš pirmųjų mūsų sandėlyje prieinami greitas pristatymas. 1. Ribota garantija brokuotą produktą (išskyrus sugadintos ir / arba blogas ženklas elementus). Aksesuarai yra padengti garantija.

2 Blogai, ląstelės turi būti paimtas į nelaisvę ir grįžo garantinio laikotarpio metu (originalioje pakuotėje, jei taikoma). Jūs turite mums pasakyti, ką trūkumų yra ir pateikti mums savo užsakymo numerio. Mes ne remontuoti arba pakeisti garantiniam elementus.

Jūs esate užsakymo visų minėtų politiką, kuri yra aukščiau išvardytų! 1. Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje pakuotėje, turite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežastys, dėl grąžinimo, ir jūsų užsakyme. 2. Mes atsiųsime jums grąžinti visą laimėtojas, gavęs prekę į savo pradinę būseną, pakavimo su visos dalys ir priedai, kurie yra įtraukti, po pardavimo abiejų šalių atšaukti operaciją. Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

3. Jei produkto (- ų) (taip), ne reklamuojamas, mes padengti visas siuntimo išlaidas.

Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 130cm x 75cm x 80cm (51.18in x 29.53in x 31.50in)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Įkrovimo No
spalva Balta
Tipas Baterija
Prekės Pavadinimas VariCore
Pakuotė Taip
Naudoti multi-purpose
Modelio Numeris 0.1 * 4 * 95 mm

Parašyti atsiliepimą

10 VNT. 18650 Baterijos Nikelio vietoje, suvirinimo nikelio-kadmio baterijų apsauginės plokštės iš nikeliuotas plienas Diržas

10 VNT. 18650 Baterijos Nikelio vietoje, suvirinimo nikelio-kadmio baterijų apsauginės plokštės iš nikeliuotas plienas Diržas

USD 5 /daug Laivybos sąraše: 10 vnt. nikeliuotas plienas diržo Prekės Aprašymas: Nikelio, nikelio, nikeliuotas plienas universalus kreiptis: daug yra naudojamos ličio baterijos nikelio-metalo hidrido baterijos, akumuliatorius, polimerų baterija vietoje, suvirinimo Savybės: šis produktas priklauso juostelėmis iš nerūdijančio plieno, nikelio, plieno taip ilgai rūdžių lengvai, turi gerą įtempis didelis suvirinimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai