Ayliss 1pc Naujausias 6mm Gamtinių 7 Čakra Gydymo Kristalų Gem Akmens Budistų Maldos 108 Karoliukai, Tibeto Mala Apyrankės Karoliai Kutas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.04

€9.03

-10 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas: Stilius:Unisex 108 Malda Granulių Tibeto Buda, Budizmo Ruožas Mala Apyrankės Karoliai,Medžiagos: Ametistas 6mm / Rose Kvarco / Tigro Akis / Green Aventurine / Lavos Akmuo / Balta Howlite Turkio ir 7 skirtingų Akmuo:Purpurinis Jade, Sintetinių Mėlyna Jade, Mėlyna Howlite Turkis, synethetic Green Jade, Tigro Akis, Geltona Aventurine, Raudono Agato Karoliukai Dydis: apie 6mm (0.24 cm); Šie gražiai poliruoti akmenys yra sriegiu ant patvari, elastinga laidą (matavimo maždaug 27" skersmens), kuri leidžia gabalas turi būti dėvimi kaip wrap APYRANKĘ ar VĖRINĮ.Apsiaustas maždaug keturis kartus 5.9" aplink suaugusiųjų riešo,maždaug tris kartus 7.8" aplink suaugusiųjų riešo Akmenys, Kristalai ir Mineralai yra Natūralūs Energijos Laidininkai, ir jie sakė, kad sumažinti stresą, sumažinti simptomų, susijusių su depresija, nerimas ir skausmas, pagerinti miego įpročius ir padidinti gebėjimą mokytis Ametistas -tai natūralūs akmenys.Manoma, kad akmuo, iš Blaivybės,su jos gebėjimas skatinti trečioji akis,karūna,ir lakūs čakras.Ametistas yra akmens pasirinkimo psichikos angos ir intuityvus vystymuisi, ypač stiprų poveikį, į dvasinę plėtrą save. Ametistas padeda banishing emocijomis pagrįstų sprendimų priėmimą,leidžiančią atskirų įsisavinti aukštojo orientavimo ir dvasiniu supratimu, į jo ar jos veiksmai. Rose Kvarcas -gali būti naudojami padėti jums įjungti Širdies Čakra,sukurti užuojautą ir meilę sau ir kitiems.Gali padėti emocinio gijimo širdies ir atleisti; ir myliu visus, kad gyvenimas turi pasiūlyti. Tigro Akis -tai chatoyant akmuo, kad yra paprastai metamorphic roko, kad yra auksinės iki raudonai rudos spalvos,su šilkinis blizgesys.Tigro akis akmuo jungia įžeminimo energijos žemėje kėlimo saulės energija. Green Aventurine -yra švelnus remti ir paguodos akmens. Jis yra geras iš visų pusių gydytojas ir gali nuraminti pyktį ir susierzinimą, o skatinti emocinę atkūrimo. Lava Rock-akmuo apsaugos,jėgos ir vaisingumo,Bazaltas/ Lavos Akmuo suteikia stabilumo kartų kaitos.Ji dažnai padeda išsklaidyti pykčio ir teikti patarimus ir supratimą.Lavos energijos yra geras mūsų Šaknys, ar pagrindo čakra. Balta Howlite Turkis yra sintetinių ir dažytų akmenų,vienas iš seniausių apsaugos amuletai,ir taip pat buvo žinomas kaip simbolis turto daugelyje senovės kultūrų.Jei turkio mylintis draugas,kad akmuo būtų apsaugoti dėvėtojui nuo neigiamos energijos ir suteikia laimės.Turkis yra simbolis draugystės.Jis taip pat atneša taiką į namus. A mala yra naudojami apmąstymams,jogos praktika, arba, kaip dalį savo bohemišką stilių.108 karoliukai-su numeriu, 108 guolių specialios religinės reikšmės keliuose Induizmo ir Budizmo tradicijas.Jie gali būti dėvėti visiems, kurie nori daugiau dėmesio,taikus gyvenimas.

Mes Teikiame Lašas Laivybos, Greitai, Siuntos!!

98% Kad Shiped Per 2 Darbo Dienas Po Apmokėjimo.

Kenksminga Prastų Atsiliepimų Turės Įtakos Jūsų Dar Pirkti Platforma!

Blogų Atsiliepimų Davėjas Pasamdytas Konkurentas Bus Pranešta.

Mes esame Laimingi, Kad būtų Išspręsta Problema ir Siūlome Priimtiną Paslaugas Po pardavimo,Problemų Tvarka, Mes Galime Dalį Pinigų Atgal / Visa Grąžinamoji išmoka / Naujo siųsti Produkto. Palikti Blogų Atsiliepimų, Be Susisiekę su Mumis Bus Ne Pateikti Bet Po pardavimo Tarnybą.

Mes Esame Viena Iš Didžiausių Mados Juvelyrikos Bendrovės Iš Pietų Kinijos.Turėti Savo Prekės Ženklą. Pateikti OEM Paslaugos Daugeliui Garsių Prekės Juvelyrikos Bendrovės visame Pasaulyje. Visi Produktų Seaze Pasaulio Mados.

Didelio Masto Pirkti, Didelio Masto Gamybos, Stiprių Bendradarbiavimo, Pati Kokybė, Geriausia Kaina,.

Pardavėjo Pristatymas Metodai Includ: E-pakelis/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus. Mes Pasirinkti Geriausias Būdas Mano Apie Laiką Ir Saugos .Visi Su Sekimo NĖRA.

Siuntos Poveikis Per 3 Dienas, Laivas Užima 15-60 Dienų, Iš Kontrolės. 80% Kad Gavo Per 20 Dienų, 10% Per 40 Dienų, 10% Per 60 Dienų, Iš Kontrolės.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mes ne kontroliuoti, tranzito laikas, ypač per atostogas, skrydžio atidėjimą ar oro sąlygų.

Standartinis Internationl Paketu, Vidinis Burbulas Filmas, Ne Kartoninė Dėžutė. Specialių Dur Dėžės Už Didesnį Kiekį.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Pakuotės Dydis 17cm x 8cm x 6cm (6.69in x 3.15in x 2.36in)
Granulių dydis 6mm
Užsegimas Tipas Nėriniai-Up
Featutre 4 7 Čakra Gem Akmens Apyrankė
Bauda ar Mados mados
Modelio Numeris jnw003001-06
Funkcija Nėra
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės
Suderinamumas Nėra
3 funkcija Ilgai Apyrankė / Karoliai
Formos\modelis Round
Stilius Madinga
Lytis Moteris
Bendras Ilgis Maždaug. 27"colių(68.58 cm)
Kiekis 1 vnt Ilgai Apyrankė
Nustatymo Tipas Nėra
funkcija 1 108 Karoliukai, Tibeto Mala Apyrankė
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Metalų Tipas nuotrauka
Elemento Tipas Apyrankės
2 funkcija Tibeto Budistų Apyrankė
Prekės Pavadinimas Ayliss
Medžiaga Mūrinis

Parašyti atsiliepimą

Ayliss 1pc Naujausias 6mm Gamtinių 7 Čakra Gydymo Kristalų Gem Akmens Budistų Maldos 108 Karoliukai, Tibeto Mala Apyrankės Karoliai Kutas

Ayliss 1pc Naujausias 6mm Gamtinių 7 Čakra Gydymo Kristalų Gem Akmens Budistų Maldos 108 Karoliukai, Tibeto Mala Apyrankės Karoliai Kutas

Aprašymas: Stilius:Unisex 108 Malda Granulių Tibeto Buda, Budizmo Ruožas Mala Apyrankės Karoliai,Medžiagos: Ametistas 6mm / Rose Kvarco / Tigro Akis / Green Aventurine / Lavos Akmuo / Balta Howlite Turkio ir 7 skirtingų Akmuo:Purpurinis Jade, Sintetinių Mėlyna Jade, Mėlyna Howlite Turkis, synethetic Green Jade, Tigro Akis, Geltona Aventurine, Raudono Agato Karoliukai Dydis: apie 6mm (0.24 cm); Šie gražiai poliruoti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai