2017 M. Tiesioginės Prekybos Nerūdijančio Plieno Moka Espresso, Latte Sietelis Viryklė Viršų Kavos Virimo Aparatas Puodą 2/4/6/9 Puodeliai Skaičiuojami Filtrus

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.04

€9.85

-18 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pradėti

pabaiga

USD 9.09 /maišelis

Prekė: Nerūdijančio Plieno Puodą Moka

Talpa: 100/200/300/ " 400ML( Apytiksliai)

Kad Moka puodą išgyvena tiek atgimimas šių dienų tarp kavos entuziastai iš visos juostelės. Mums patinka, daug priežasčių, – savo paprastumu, savo istoriją, savo žavinga mažai gurgle.

1 žingsnis Šlifuoti apie 20-22 gramų kavos apie taip gerai, kaip jums būtų espresso shot. 2 žingsnis Pripildykite pusę savo Moka puodą su vandeniu, kad yra švieži išjungti, varėna. Žingsnis 3 Vietą, Moka banko metalo portafilter, kuris resemples riba, viduje apačioje komponentas. 4 žingsnis Pridėti savo kavos ir suteikti jai švelniai purtyti jį išspręsti tolygiai. Žingsnis 5 Naudokitės savo smilių platinti kavos. Kad gautumėte geriausius rezultatus, galvoti apie persikėlimą nuo 12 iki 6 ant laikrodžio, tada nuo 3 iki 9 ir kt. Arba galvoti apie paieška timpani būgno, jei turite patirties. 6 žingsnis prisukimo Moka banko spouted viršuje. Dėmesio! Dugno kamera bus karšta. 7 žingsnis Uždėkite puodą ant viryklės ant vidutinės ugnies. 8 etapas, Kai vanduo apačioje kolegija metodus, varėna, slėgis tiesioginio srauto kavos lėtai ir metodiškai per viršutinę kamerą. Jei jis sprogsta į viršų, jūsų vandens per karšta, jei ji burbles lethargically, riesti savo liepsna. Jūs žinote, tai padaryti, kai išgirsite šnypštimo, burbuliuoja garso. Būti labai atsargūs, kai pilant šį kavos, kaip Moka puodo rankeną linkęs sušyla ir likti karšto gana ilgą laiką.

Pristatymas:

Paprastai produktai bus išsiųsti per Kinijos Oro Paštu per 1-3 darbo dienas, jei susitiko su savaitgalį, mes pasirūpinsime, laivybos pirmas ir siųsti iš karto darbo metu.

Laivybos laikas:

Šalis

JAV

ES

Rusijos ir aplinkinių šalių

Pietų Amerika šalys

Kitų šalių

Laikas(darbo dienų)

10-20

15-25

25-55

25-45

25-35

Grąžinimas:

Mes teikiame nemokamai ir 7 DIENŲ GARANTIJA šią prekę, ir mes siūlome keitimo ar grąžinimo, bet ir visos grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos,

2.Visą iš karto, grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės būtų grąžintos į savo pradinę būklę, per 7 dienas į mūsų vietą.

Kitas Politikos Kryptis:

*Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

*Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Atsiliepimai:

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Mes duos teigiamų atsiliepimų, tu per daug. Labai ačiū!

Jei yra kokių nors problemų jūsų pirkimo, rašykite mums prieš jums pateikti savo vertinimą. Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Jūsų pasitenkinimą yra mūsų didžiausia galia. Mes stengiamės, kad paslauga jums!

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką mūsų parduotuvės!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 24cm x 20cm x 14cm (9.45in x 7.87in x 5.51in)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Kavinukas Tipas Moka Puodai
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Talpa 301- " 400ml
Prekės Pavadinimas ecocoffee
Specifikacija 350ml
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Klasifikacija Italijos
spalva 6Cups, 4Cups, 2Cups, 9Cups

Parašyti atsiliepimą

2017 M. Tiesioginės Prekybos Nerūdijančio Plieno Moka Espresso, Latte Sietelis Viryklė Viršų Kavos Virimo Aparatas Puodą 2/4/6/9 Puodeliai Skaičiuojami Filtrus

2017 M. Tiesioginės Prekybos Nerūdijančio Plieno Moka Espresso, Latte Sietelis Viryklė Viršų Kavos Virimo Aparatas Puodą 2/4/6/9 Puodeliai Skaičiuojami Filtrus

pradėti pabaiga USD 9.09 /maišelis Prekė: Nerūdijančio Plieno Puodą Moka Talpa: 100/200/300/ 400ML( Apytiksliai) Kad Moka puodą išgyvena tiek atgimimas šių dienų tarp kavos entuziastai iš visos juostelės. Mums patinka, daug priežasčių, – savo paprastumu, savo istoriją, savo žavinga mažai gurgle. 1 žingsnis Šlifuoti apie 20-22 gramų kavos apie taip gerai,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai