4-5CMHead,60PCS Spalvotų Vintage Rose Dirbtinio Šilko Mažas Rožių Puokštės, Vestuvių, "PASIDARYK pats" Corsages ir Boutonnieres,Garliava,

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.68

€9.64

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Jei jums reikia daug šio vaisto, greitai susisiekti su mumis, mes galime užtikrinti, kad suteikti jums geriausia kaina, geriausia kokybė ir pigiausias pristatymas, Ačiū Labai!

6Pieces/pluoštas,10bundles,60pieces/daug

mokėjimo

Mokėjimo Per Salve.lt Sąlyginio Deponavimo.(tai geriau sumokėti kredito kortelės

Sąlyginio)Salve.lt sąlyginio Deponavimo kuri yra pirmaujanti trečiųjų šalių interneto mokėjimo

platforma iš alibaba Group". Sąlyginio deponavimo leidžia mokėti saugiai internete

neatskleidžiant jūsų kredito kortelės duomenis.taip pat galite stebėti pristatymą jūsų užsakymą ir apmokėjimą, tik išleistas į tiekėją, po to, kai jūs patvirtinate, gavote užsakymą.

Kaip mokėti su skirtingų mokėjimo būdą, prašome rasti šią nuorodą daugiau informacijos

Atsiliepimai

Mes jums teigiamų atsiliepimų po vertimas yra baigtas , jis bus dėkingi, jei jūs galite padaryti patys, kad mums taip pat, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys tiesiogiai be susisiekite su mumis, dar kartą Ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje, linkime jums malonus apsipirkimas!

grąžinimo politika

1. Mes suprantame, kad sunku pirkti Internetu,ir mes tikrai norime būti laimingas su pirkimo .siekiant išvengti nesusipratimų ,Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors klausimų prieš jums paspauskite "pirkti dabar" arba kainos pasiūlymą.

2. Jei radote yra kokių nors problemų, po to, kai gavo elementą,turite susisiekti su mumis, su defektais nuotraukas per 3days ,mes padarysime viską išspręsti klausimą jums .othervise mes negalime sutikti, bet grąžinti, arba grąžinti pinigus.Dėkojame už jūsų supratimą.

3. Mes priimame grąžinti arba Grąžinti, jei ji yra mūsų kaltės, tačiau prekė turi paleisti atgal, per 3days po to, kai jūs jį gavo,visi parodyti elementus, kurie turėtų būti originalioje būklės

4.Dėl keitimo/Grąžinimo produktų, pirkėjas atsako už grąžinimo išlaidas, mes grąžinsime jums iš karto po to, kai mes gauti grįžti elementą.

be mokesčių tirpalas

mes skelbiame tai, kaip "dovana" ar "pavyzdys" su mažesnės vertės, siekiant padėti jums išvengti importo mokesčių, bet tai nereiškia, kad iš viso kaina, kurią sumokėjo arba rinkos prekių vertę, gal tai nėra veiksminga kai kuriose šalyse su skirtingų tarifų taisykles, o taip pat visus importo mokesčius arba mokesčius, yra apie pirkėjo sąskaitą.

pakuotė

pakuotėje turas su burbulas filmas išvengti skaldytų kelyje,ir Įdėti į kartono dėžutėje.

Mes teikiame Freeshipping tik paprastu paštu su Kinija Paštu

Įrenginio Tipas daug (60 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Rūšis Ekranas Gėlių
Stilius Gėlė
Tipas Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai,Rose
Medžiaga audinys
Panaudota dekoratyvinis ,ornamentas , "PASIDARYK pats" jūsų kortelę arba dovanų dėžutėje.
ilgis About 11CM(4.33Inch)
Skersmuo Apie 4-5CM(1.57-1.97 Colių)
Modelio Numeris JC037
Prekės Pavadinimas NYAConfetti
Kiekis 6Pieces/pluoštas,10bundles,60pieces/daug
Formos rose artificielle
Proga Vestuvės

Parašyti atsiliepimą

4-5CMHead,60PCS Spalvotų Vintage Rose Dirbtinio Šilko Mažas Rožių Puokštės, Vestuvių,

4-5CMHead,60PCS Spalvotų Vintage Rose Dirbtinio Šilko Mažas Rožių Puokštės, Vestuvių, "PASIDARYK pats" Corsages ir Boutonnieres,Garliava,

Jei jums reikia daug šio vaisto, greitai susisiekti su mumis, mes galime užtikrinti, kad suteikti jums geriausia kaina, geriausia kokybė ir pigiausias pristatymas, Ačiū Labai! 6Pieces/pluoštas,10bundles,60pieces/daug mokėjimo Mokėjimo Per Salve.lt Sąlyginio Deponavimo.(tai geriau sumokėti kredito kortelės Sąlyginio)Salve.lt sąlyginio Deponavimo kuri yra pirmaujanti trečiųjų šalių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai