Mados OLIS Emalio Gėlių Prabanga Saldus stud Auskarai Moterims, auskarai didmeninės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.79

€2.24

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Punktas

Mados OLIS Emalio Gėlių Prabanga Saldus stud Auskarai Moterims, auskarai didmeninė Dydis 15mm Medžiagos lydinio,kristalų Technologija, Rafinuotas ir puikus amatų Paketas

1pcs į opp,išorinė dėžė Mokėjimo termino, sąlyginio DEPONAVIMO Pristatymo Laikas, per 3 dienas po jūsų apmokėjimo Laivybos būdas, DHL/UPS/EMS/FEDEX/TNT ir t.t

Mokėjimo

1.Mes paprastai priimti daug mokėjimo būdų

2.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.

3. Jūsų pinigai yra saugūs Salve.lt sąskaitą,Prašome pateikti patvirtinimą apie Salve.lt ir išleisti pinigus po prekių gavimo.

Shippment

1. Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje, taip greitai, kaip įmanoma EMS/DHL/UPS ar Hongkong Post/Kinija Paštu , siuntimo būdas priklausys nuo visų išlaidų.

2. Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą.

3. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti minimalaus mokesčio, mes deklaruoja kaip "dovana" ar"pavyzdys" su mažai valu e

Grįžti

1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina. Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė.

2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas. Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Atsiliepimai

1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos, Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Pakuotės Dydis 8cm x 5cm x 10cm (3.15in x 1.97in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Prekės Pavadinimas TCY
Dydis
Medžiaga
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Elemento Tipas Auskarai
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Lytis Moteris
Bauda ar Mados mados
Stilius Madinga
Atgal Rasti Push-atgal
Formos\modelis Augalų

Parašyti atsiliepimą

Mados OLIS Emalio Gėlių Prabanga Saldus stud Auskarai Moterims, auskarai didmeninės

Mados OLIS Emalio Gėlių Prabanga Saldus stud Auskarai Moterims, auskarai didmeninės

Punktas Mados OLIS Emalio Gėlių Prabanga Saldus stud Auskarai Moterims, auskarai didmeninė Dydis 15mm Medžiagos lydinio,kristalų Technologija, Rafinuotas ir puikus amatų Paketas 1pcs į opp,išorinė dėžė Mokėjimo termino, sąlyginio DEPONAVIMO Pristatymo Laikas, per 3 dienas po jūsų apmokėjimo Laivybos būdas, DHL/UPS/EMS/FEDEX/TNT ir t.t Mokėjimo 1.Mes paprastai priimti daug mokėjimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai