Gotikinio Stiliaus Vyrų Mados Moterų Nerūdijančio Plieno Žiedas anillos JAV Dydis 8/9/10/11 Papuošalai Punk Pažaboti Grandinė Dovanų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.15

€4.47

-51 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Būklė: 100%visiškai Naujas ir aukštos kokybės

Lytis: vyriška

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: US 8/9/10/11

Žiedo Ilgis: 1.1 cm/0.43 colių

Žiedo Plotis: 2,5 cm/0.98 colių

Kiekis: 1 x Žiedas

Pastaba:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio. Ačiū ir malonu pirkti!

Vežimą:

Pristatymas dienų: Paketus paprastai išsiunčiamos per 2 dienas gavus jūsų užsakymą ir apmokėjimą.

Siuntimo būdai: Mes laivas visame pasaulyje su flat rate shipping Honkongo Oro paštu arba Kinijos Oro paštu. Paprastai tai trunka nuo 15 iki 35 darbo dienų (jūsų nuoroda) išskirti Šeštadienis & Saulės.

Mes taip pat gali būti express post by EMS (5-8 dienų) arba DHL(2-5 darbo dienas). Kaina yra aukštesnė nei standartinių pašto, apie $20 ar didesnis. Jei norite paštu arba DHL, EMS, prašome susisiekti su mumis.

Atsiliepimai:

Tai labai dėkingi jūsų patvirtinimą, kad gauna paketus laiku ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ir prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, kai nepatenkinti prekes arba negauna prekių per 35 dienas. Mes turime išbandyti mūsų geriausia išspręsti jūsų problemą ir jums pasitenkinimo. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!

Apie mus

Esame profesionalus gamintojas papuošalai. Pagrindiniai produktai yra žiedai, karoliai. apyrankės, pakabučiai . Ir taip pat eksporto drabužiai, apatiniai drabužiai, plaukų plėtinį, ir pan.

Mūsų verslo laikas

Jeigu turite kokių nors klausia, ar kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas mūsų darbo laikas 8.00 am-5.30 pm Pekino laiku(pirmadienio iki šeštadienio)

Pastaba

Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti minimalaus mokesčio, mes deklaruoja kaip "dovanos" arba "mėginiai" su mažos vertės.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Lytis Vyrai
Modelio Numeris GMYR108
Nustatymo Tipas Bezel Parametras
Stilius Klasikinis
Formos\modelis Geometrinio
Žiedų Tipas Kokteilis Žiedas
Pakuotė opp krepšys
Drop laivyba Taip
Elemento Tipas Žiedai
Metalo Spalvos Žiedas
Žiedo Dydis 8, 9, 10, 11
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Sezonas pavasarį,vasarą,rudenį,žiemą
Sąlyga 100% brand new
Medžiaga metalo
Balansuoti Aukšta Kokybė, Maža Kaina, Didelis Akcijų Greitas Pristatymas
Dizainas 2017 naujas mados dizaino
Bauda ar Mados mados
Proga šalis vestuvių, gimtadienio jubiliejų, dovanų dėvėti kasdien
Prekės Pavadinimas BONLAVIE

Parašyti atsiliepimą

Gotikinio Stiliaus Vyrų Mados Moterų Nerūdijančio Plieno Žiedas anillos JAV Dydis 8/9/10/11 Papuošalai Punk Pažaboti Grandinė Dovanų

Gotikinio Stiliaus Vyrų Mados Moterų Nerūdijančio Plieno Žiedas anillos JAV Dydis 8/9/10/11 Papuošalai Punk Pažaboti Grandinė Dovanų

Būklė: 100%visiškai Naujas ir aukštos kokybės Lytis: vyriška Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Dydis: US 8/9/10/11 Žiedo Ilgis: 1.1 cm/0.43 colių Žiedo Plotis: 2,5 cm/0.98 colių Kiekis: 1 x Žiedas Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai