Mini Gėlių Dygsnio Siuvimo Mašina Pėdelės Maquina De Costura Coser Mažai Karka Dainininkas Brolis Babylock "Vikingas" Janome Juki

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.03

€5.38

-25 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dekoratyvinis Daisy Gėlių Dygsnio Siuvimo Mašina pėdelės - Tinka Visiems Mažo Strypo Dainininkas, Brolis, Babylock, Viking (Haskis Serija), Euro-pro, Janome, Kenmore, Balta, Juki, Bernina (Bernette Serija), Naujų Namų, Necchi, Elna, ir dar Daugiau!

Savybės:

Daisy Dygsnio Siuvimo Mašina pėdelės pavasario veiksmų koja naudojami priimant gražių gėlių, pavyzdžiui, dizaino, su paprastu siuvimo mašina. Nustatyti, kad jūsų mašina, bet zigzago ir žiūrėti Daisy Dygsnio Snukio pasukti savo audinys sukurti gražus apskritas modelis. Ši koja buvo patikslinimai leidžia jums padidinti ar sumažinti apskritimo modelį. Dekoratyvinis Daisy Dygsnio Siuvimo Mašina pėdelės yra pagaminti, kad tilptų bet Mažai Karka Siuvimo Mašina. Premium Siuvimo Kojos yra aukštos kokybės siuvimo kojos, kad pateikti vartotojui lengva naudoti užduotis, jie gali būti labai varginantis, jei atliekama rankomis. Pradėti siuvimo su geriausiais, Siuvimo Kojos. instrukcijas. Tiesiog ištraukite kartono atgal, atidarykite jį iki ir pradėti skaityti. Jums bus siuvimo, ne kartą! Tinka Visų Mažo Strypo Dainininkas, Brolis, Babylock, Husqvarna Viking (Haskis Serija), Euro-Pro, Janome, Kenmore, Balta, Juki, Bernina (Bernette Serija), Naujų Namų, Paprastumas, Necchi ir Elna Siuvimo Mašinas.

Pakuotė:

1pcs gėlių dygsnio siuvimo mašina

Nuotraukose:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Pakuotės Svoris 0.11kg (0.24lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris Gėlių Dygsnio Siuvimo Mašina
Svoris 90g
Gabaritiniai Matmenys Mažas Dydis
Automatinė Sąranka Butas-Lova
Feature2 Euro-pro, Janome, Kenmore, Balta, Juki
Sąlyga NAUJAS
Dygsnio Ilgis 7CM
Tipas Buitinių Siuvimo Mašina
Drop laivyba Taip
Tinka Visų rūšių Drabužių
Feature1 Mažas Karka Dainininkas, Brolis, Babylock, Viking
Dygsnio Formavimas Overlock Dygsnio
Feature3 už gražių gėlių modelius
Pašarų Mechanizmas Ėjimo Koja

Parašyti atsiliepimą

Mini Gėlių Dygsnio Siuvimo Mašina Pėdelės Maquina De Costura Coser Mažai Karka Dainininkas Brolis Babylock

Mini Gėlių Dygsnio Siuvimo Mašina Pėdelės Maquina De Costura Coser Mažai Karka Dainininkas Brolis Babylock "Vikingas" Janome Juki

Dekoratyvinis Daisy Gėlių Dygsnio Siuvimo Mašina pėdelės - Tinka Visiems Mažo Strypo Dainininkas, Brolis, Babylock, Viking (Haskis Serija), Euro-pro, Janome, Kenmore, Balta, Juki, Bernina (Bernette Serija), Naujų Namų, Necchi, Elna, ir dar Daugiau! Savybės: Daisy Dygsnio Siuvimo Mašina pėdelės pavasario veiksmų koja naudojami priimant gražių gėlių, pavyzdžiui, dizaino, su paprastu siuvimo mašina.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai