Flexi 5 5V 5W 1000MA Saulės energija Varomas Įkroviklį " Power Bank Saulės Skydelis, USB Išėjimas, Saulės Įkroviklius Mobiliesiems Telefonas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€14.37

€20.53

-30 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Flexi 5 5V 5W 1000MA Saulės energija Varomas Įkroviklį " Power Bank Saulės Skydelis, USB Išėjimas, Saulės Įkroviklius Mobiliesiems Telefonas

Lanksti USB, Saulės Skydelis 5W Pikas yra puiki kelionės ir lauke kompanionas tiems, kuriems reikia įkrauti mobiliojo telefono ar USB powered divices, be nerimauti dėl KINTAMOSIOS elektros srovės lizdą. Ji mokesčiai, bet universalus mobiliojo telefono į saulės šviesą. Labai patogios nešiotis naudoti.

Puikus įkrovimo handpone, kamera, GPS, saulės šviesos ir USB mobiliuosius įrenginius. Puikus žygiai, žvejyba , kempingas , lauke. Esu nuostabus, be savo lauko rinkinys, ir pakankamai mažas, kad tilptų jūsų kuprinė!

Savybės : Laminuotos saulės elementų su lanksčiais plastiko lakštų USB lizdo krovimo Nešiojamų ir naudinga jūsų lengva keliaujant Unikalaus dizaino ir elegent baltos spalvos, Saulės skydelis: 5Wp, 5V Išėjimas: 5V / 1A Jame yra galingas 5W saulės skydelis, ir turi USB išvesties lizdas didžiausio suderinamumas Su unikaliais tvirtinimo skylių kampas grupė į saulę ir pagauti didžiausią šviesos, saulės skydelis yra įtampos reguliatorius, ji nebūtinai turi įmontuotą bateriją, kuri pirmiausia turi būti imamas prieš savo įgūdžius, gali būti, o tai reiškia, daugiau plokščių energija naudojama įkrauti dalykėlių, Tiesiog prijunkite savo išmanųjį telefoną su saulės įkroviklis su USB laidu ir įdėkite juos pagal saulės spindulių. Nėra vidaus baterijų , tiesiai saulės įkroviklį. Todėl jokių problemų su batterie problemų ir patikimumas!

Paslaugų teikimo sąlygos

Vežimą:

1. Mes laivas paketą, per 5 darbo dieną po apmokėjimo, aišku.

2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Pirkėjai yra atsakingas už šių mokesčių.

3. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

4. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

6. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną

7. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Grįžta & Grąžinti:

1. Klientai turi 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų pareiga.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai:

1. Gerbiami Pirkėjas, jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą. Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo..

4. Mes sunkiai dirbame, siekiant įsitikinti, Salve.lt Klientas Būtų 100% Patenkintas ir išspręsti bet kokias problemas už jus. Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos. Mes čia, kad pasiūlyti geriausias paslaugas jums.

5. Visi laiškai ir laiškai bus atsakyti per 1 darbo dieną. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Max Išėjimo Srovė 1000mA
Modelio Numeris Flexi 5
Naudoti Įkraukite Telefoną,Centrinis Bankas ir t.t.
Išėjimo Įtampa 5V
Prekės pavadinimas Flexi 5
Galia 5Wp
Maksimali Srovė 1A
Išvesties Lizdas USB
Prašymas Įkroviklis, Duomenų Valdytojas,Apšvietimo Reguliatorius

Parašyti atsiliepimą

Flexi 5 5V 5W 1000MA Saulės energija Varomas Įkroviklį

Flexi 5 5V 5W 1000MA Saulės energija Varomas Įkroviklį " Power Bank Saulės Skydelis, USB Išėjimas, Saulės Įkroviklius Mobiliesiems Telefonas

Flexi 5 5V 5W 1000MA Saulės energija Varomas Įkroviklį Power Bank Saulės Skydelis, USB Išėjimas, Saulės Įkroviklius Mobiliesiems Telefonas Lanksti USB, Saulės Skydelis 5W Pikas yra puiki kelionės ir lauke kompanionas tiems, kuriems reikia įkrauti mobiliojo telefono ar USB powered divices, be nerimauti dėl KINTAMOSIOS elektros srovės lizdą. Ji mokesčiai, bet universalus mobiliojo telefono į saulės šviesą.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai