Vestuves apdailos džiaugtis - vestuvių žvakė Pajūrio Arbata Šviesos Žvakės šalis dovana svečiams 17sets/daug

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€37.79

€41.08

-8 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje: Gal rasite ką nors jums patinka, vakarėlį ar vestuves ir gausite geriausia kaina, vestuves apdailos džiaugtis - vestuvių žvakė Pajūrio Arbata Šviesos Žvakės šalis dovana svečiams 17sets/daug

Kilmės vieta:Zhejiang, Kinija (Žemyninė) Tipas:Meno Žvakė Funkcija:Kvapus Modelio Numeris:Ks197 Naudoti:Vestuvėms Funkcija:Kvepiančių Rankų darbo:Taip Tipas:Renginys & Party Prekių Proga:Vestuvių, Renginių & Partijos Elemento Tipas:Šalies Naudai spalva:geltona temą:meilės medžiaga:vaškas forma:seashell Kilmės Vieta:Zhejiang, Kinija (Žemyninė)

Paplūdimys Vestuvių Nori - Pajūrio Arbata Šviesos Žvakės Vestuvių Naudai - Išlaikyti savo svečiams atspėti iš naujo tuos, nekilnojamojo kriauklių paspaudus šių numylėtinis mažai paplūdimio vestuvių naudai žvakės?! Kiekviena iš keturių tealight žvakės funkcijų kevalo ir žvaigždė dizaino, ir kiekviena žvakė yra malonus, švelnus citrusų kvapas. Puikiai tinka bet kokio smėlio šventės! Šis vėsus naudai yra susijusi su gamtos rafija juostele ir ne asmeninį, atitikimo žvaigždė ačiū?žymeklį.

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį :

* Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

* Susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

* Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą – nepainiok ir papildomai siuntimo išlaidas.

* Mes donot prekės ženklo vertė būtų mažesnė už vertę, arba pažymėti elementus, kaip "dovanos" - JAV ir Tarptautinio vyriausybės reglamentai draudžia tokį elgesį.

Pakuotės Dydis 21cm x 21cm x 21cm (8.27in x 8.27in x 8.27in)
Įrenginio Tipas daug (17 Rinkiniai/lot)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Proga Gimtadienis,Pobūvių,Vestuvių & Sužadėtuvių,Vestuvių,Vaikų,'s Diena
Modelis Nėra
Modelio Numeris Ks197
Medžiaga Derva
Skaičius, Vnt 4pcs

Parašyti atsiliepimą

Vestuves apdailos džiaugtis - vestuvių žvakė Pajūrio Arbata Šviesos Žvakės šalis dovana svečiams 17sets/daug

Vestuves apdailos džiaugtis - vestuvių žvakė Pajūrio Arbata Šviesos Žvakės šalis dovana svečiams 17sets/daug

kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje: Gal rasite ką nors jums patinka, vakarėlį ar vestuves ir gausite geriausia kaina, vestuves apdailos džiaugtis - vestuvių žvakė Pajūrio Arbata Šviesos Žvakės šalis dovana svečiams 17sets/daug Kilmės vieta:Zhejiang, Kinija (Žemyninė) Tipas:Meno Žvakė Funkcija:Kvapus Modelio Numeris:Ks197 Naudoti:Vestuvėms Funkcija:Kvepiančių Rankų darbo:Taip Tipas:Renginys

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai