Bandeau Maudymosi Kostiumėlis Moterims Seksualus Apynasrio Bikini Kietas Bikini Komplektas Brazilijos Maudymosi Kostiumėliai, Moterų Kamšalu Maudymosi Kostiumą, Thong Plaukimo Kostiumas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.59

€15.05

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pasirinkti savo dydį dydžio diagramos toliau

produkto rodyti

šis maudymosi kostiumėlis yra 4 spalvų, ir tai yra Bandeau

priekinės ,galinės ir šoninės piture

Q1:, Kurios dydis turėčiau rinktis? A :Jūs turėtumėte žinoti savo krūtinės,juosmens ir klubų dydį.Tada pagal mūsų dydžių lentelė rodo puslapį,tai yra nuoroda tik,ir prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. Q2:aš galiu pasirinkti įvairaus dydžio, viršus ir dugnas? A :Atsiprašau,mes don ' t mix dydis,nes mūsų produktai yra parduodami rinkiniai.Prašome suprasti, jav. Q3:aš atšaukė užsakymą ,kodėl aš vis dar neturi gauti grąžinamąją išmoką? A :Po užsakymo atšauktas, tai trunka apie 3-7 darbo dienų Salve.lt tvarkyti grąžinti,Prašome patikrinkite, ar jūsų mokėjimo sąskaitą. Q4:Kada bus jums išsiųsti siuntinį? A : Mes išsiųsime per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patikrinami. Ir paprastai galite stebėti jį po 5-10 dienų.

1)Mes priimame, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Salve.lt.

2)sąlyginio Deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3)mokėjimo pagalbos centras: http://help.Salve.lt/categories_Payment.html.

1)Drop Laivyba

Mes paramos lašas laivybos, mes galime siųsti savo, kad jūsų kliento, prašome palikti savo licent adresą, kai savo vietą užsakymą. Nėra jokio ženklo ant pakuotės,nesijaudinkite.

2)DHL Pristatymo Laikas : 4-7 dienų EMS : 7-15 dienų Rusijos Oro : 20-25 dienų Singapūras Paštu : 15-60 dienų *Prašome Patarimas: Kadangi customes ir oras,kartais tranzito laikas gali būti atidėtas keletą dienų.Mes išplėsti pristatymo laikas už jus.Prašome palaukti kantriai.

3)Custom Muito ar Importo Mokestis

Sąrašo kaina nėra jokių mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už užsakymą muito ar importo mokesčių savo šalyje.

Paprastai, jums nereikia mokėti jokių muitų ar mokesčių, kaip mes skelbiame mažos vertės sąskaitoje faktūroje.

Garantija ir Garantijos

1)12 mėnesių garantija, pirkti su pasitikėjimu.

2)Visos prekės yra visiškai naujos ir praėjo kokybės patikrinimas.

3)Jei nesate patenkintas, kai jūs jį gauti ir norite grąžinti, prašome grąžinti ją per 3 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. (bet prekė turi būti savo pradinę būklę, kaip mes išsiųstas jums)

Mes stengiamės suteikti jums gerą aptarnavimą.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-žvaigždučių atsiliepimus, mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Juosmens Mažas Juosmens
Su Pad Taip
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris B1355
Lytis Moteris
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Dydis S, M, L
Prekės Pavadinimas RXRXCOCO
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Bandeau Maudymosi Kostiumėlis Moterims Seksualus Apynasrio Bikini Kietas Bikini Komplektas Brazilijos Maudymosi Kostiumėliai, Moterų Kamšalu Maudymosi Kostiumą, Thong Plaukimo Kostiumas

Bandeau Maudymosi Kostiumėlis Moterims Seksualus Apynasrio Bikini Kietas Bikini Komplektas Brazilijos Maudymosi Kostiumėliai, Moterų Kamšalu Maudymosi Kostiumą, Thong Plaukimo Kostiumas

pasirinkti savo dydį dydžio diagramos toliau produkto rodyti šis maudymosi kostiumėlis yra 4 spalvų, ir tai yra Bandeau priekinės ,galinės ir šoninės piture Q1:, Kurios dydis turėčiau rinktis? A :Jūs turėtumėte žinoti savo krūtinės,juosmens ir klubų dydį.Tada pagal mūsų dydžių lentelė rodo puslapį,tai yra nuoroda tik,ir prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai