Tradicinis Japonų Katana Didelis Anglies Plieno Ašmenys Full Tang Kardas Visiškai Rankų darbo, su Ilgu Hi Populiarus Namų Puošybai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€87.91

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Bendras Ilgis 103cm/40.6" Ašmenų Medžiaga 1060 Anglies Plieno Ašmenys, Ilgis 70cm / 27.5" Tsuba Lydinio Tsuba Rankenos Ilgis 26cm/10.24" Habaki&Seppa Žalvario Peilis Plotis 3.2 cm/1.26" Fuchi&Kashira Lydinio Tango Full tang Ito Juoda Medvilnės, Rankų darbo Amatų Sageo Juoda Medvilnės Statybos Maru Rayskin Imitavo rayskin Būklės, Naujas labai griežti Kietos medienos Aštrumo, Aštrūs Svoris(patv) 1300g

Peilis: ašmenų šis kardas yra ranka, kūjo ir poliruoti su 12 procedūrų. plieno mes naudojame, yra ne normalus plieno su sunkvežimiu ar automobilius ar kitas gyvenimo elektra, plieno naudoti disko turinys daug daugiau anglies ir grynumas negali būti panašus.

TSUBA(veidrodinis): Lydinių; į tsuba yra naudojami siekiant apsaugoti jūsų rankas nuo stumdomas ant menčių per thrusts.

HABAKI(ašmenys apykakle): yra vienas gabalas, žalvario statybos, ten yra graviravimas ant habaki šio kardas. Pagrindinis taškas habaki yra, kad aš stora į diską,taip, tai yra normalu, jei yra ant nulio.

SEPPAS(tarpiklis): Du Seppas užtikrinti Tsuba( jei tsuba yra ne tiek stora, po ilgo laiko,jūs galite užsid kardas ir įdėti daugiau seppas ten.

MENUKI: Lydinių; yra 2 menuki papuoštas ant rankenos,po vieną kiekvienoje pusėje.

RANKENA : plataus 2 galus,plonas viduryje; Kietmedžio apipintą originali rayskin(samegawa), medvilnės ito,papuoštas su menuki(po vieną kiekvienoje pusėje), Fuchi&Kashira 2 galus rankena.

SAGEO: naudojami tie kardas ant juosmens, kaip diržas senu laiku,bet dabar mes paprastai kaklaraištis labai griežti, kaip nuotraukoje.

Labai griežti(juodoji kardžuvė): Kad labai griežti (apvalkalas) kardas yra pagaminti iš kietmedžio .susieta su Sageo dėl Kurigaga (rankenos) iš juodoji kardžuvė.

BO-Hi: Bo-hi buvo įtraukta į ašmenis, kad būtų sumažinta jis ir pateikti garsinis atsiliepimus, kai linguodavo. tai taip vadinamas Kraujo-Groove kartais.

*Pastaba: 1-2 cm nukrypimas bus egzistavo kaip visi kardai yra rankų darbo. Prašome suprasti.

*Paketas apima:

1.surinkti kardas labai griežti

2.kardas krepšys (spalva yra siunčiami atsitiktinai,nemokamai, kaip dovana,ne garantija, grąžinimo ar keitimo)

Jūs galite kurti savo kalaviją čia. Bį st palikite mums pastabą apie jūsų jungiamosios detalės reikalavimus ir w e bus parengti kardai pagal jūsų poreikius.

Jei kai kurie papildomas mokestis turėtų būti imamas mokestis, prašome don ' t make mokėjimo pirmasis, kai jūs jį užsisakyti. Mes pasikeis kaina už tave, ir tada jums reikia užbaigti mokėjimo.

Nemokamai Tsuba uώ

Nemokamai Ito/Sageo uώ

Mes nuolat ito ir sagoe tos pačios spalvos.

Prašome atkreipti dėmesį, jav, kuri yra už ito ir kurie yra už sageo kai jūs padarysite užsakymą, jei norėsite keisti tada įvairių spalvų.

Nemokamai Rayskin uώ

Nemokamai Duokite uώ

Tik sąlyginio Deponavimo yra acceptale

Prašome maloniai praleisti keletą minučių registruoti vieną, jei jūs neturite, sąlyginio Deponavimo sąskaitą.

Kaip trečiosios mokėjimo būdą, sąlyginio Deponavimo, bus apsaugoti tiek mums.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo mes matome jūsų žinutę.

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Paketas bus išsiųsti per 1-2 dienas, kai mokėjimo muitinėje. Ten bus šiek tiek vėliau vežimo individualų kardai, prašome tai supranta.

Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Salve.lt. Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Salve.lt rungtynes adresas norite mums laivas.

Pirkėjų Informacijos-Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Tačiau kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Atkreipkite dėmesį, kad mes ne laivo savaitgaliais arba valstybinių švenčių dienomis.

Longquan yra originalus vieta branginama kardai ir spalvos jūros vandens (reikmenys). Jis yra garsus savo šalyje ir užsienyje gamybos Longquan kardai. Dėl bazė 2600 metų'traditional kardas kultūros Longquan, mūsų įmonė paveldima ir plėtoti protėvių kardas-kalimo amatu, sugeria nuopelnus kitų kolegų, ir pasirinkti geriausią medžiagos sėmėsi kardai per 20 darbo procedūros, pavyzdžiui, įspaudimo, shoveling, padavimo, graviravimas, grūdinimas, poliravimas ir kt. Jis yra žinomas už skiriamieji bruožai "atkaklus ir aštrus, pora kietumas su minkštumo, grasina blizga ašmenys, prabangus modeliai ir detalės"

Ačiū už didelius lūkesčius ir paramos iš mūsų klientams. Mes niekada nuvilti, bet kardas-mylėtojas ir mūsų klientams. Tuo tarpu, mes siekiame, kad kiekvienas kardas turi būti puikus naujomis pastangomis, todėl tobulumo tobulas, ir patenkinti visus klientų'satisfactions.

Jūs turite būti vyresni nei 18 metų amžiaus įsigyti kardai.

Mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis, pirmą ir suteiks mums galimybę išspręsti problemas, jei yra kokių nors problemų su elementą, kurį gavo.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 111cm x 11cm x 11cm (43.70in x 4.33in x 4.33in)
Medžiaga metalo
Hamon banga hamon
Rayskin Imitavo rayskin
Tsuba Lydinys
Stilius Liaudies Menas
Regioninės Funkcija Japonija
Seppa Žalvario seppa
Modelio Numeris HA014
Ryškumas Sharp
Tango Full tang
Kraujo groove Bo-hi
Prekės Pavadinimas SHI JIAN
Temos Sportas
Ašmenų Medžiaga 1060 anglies plieno

Parašyti atsiliepimą

Tradicinis Japonų Katana Didelis Anglies Plieno Ašmenys Full Tang Kardas Visiškai Rankų darbo, su Ilgu Hi Populiarus Namų Puošybai

Tradicinis Japonų Katana Didelis Anglies Plieno Ašmenys Full Tang Kardas Visiškai Rankų darbo, su Ilgu Hi Populiarus Namų Puošybai

Bendras Ilgis 103cm/40.6 Ašmenų Medžiaga 1060 Anglies Plieno Ašmenys, Ilgis 70cm / 27.5 Tsuba Lydinio Tsuba Rankenos Ilgis 26cm/10.24 Habaki&Seppa Žalvario Peilis Plotis 3.2 cm/1.26 Fuchi&Kashira Lydinio Tango Full tang Ito Juoda Medvilnės, Rankų darbo Amatų Sageo Juoda Medvilnės Statybos Maru Rayskin Imitavo rayskin Būklės, Naujas labai griežti Kietos medienos Aštrumo, Aštrūs Svoris(patv) 1300g Peilis:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai