Veido massager dvipolio radijo dažnio dingsta riebalų pašalinimas raukšlių supercilium massager nemokamas pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€129.48

€253.88

-48 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

[xlmodel]-[foto]-[0000] 1. Greitas poveikis: Kolageno susitraukimo iš karto , odos firming 2. Ilgalaikis poveikis: Kolageno rekonstrukcijos ir atgimimas; raukšlių mažinimas, odos sklandžiai ir elastictry, atrodo jaunesnis, bangavimas-3. Saugiai ir lengvai valdyti 4. Į aplikatorius baltymus gali neribotai naudotis gyvenime, nebrangiai gydymo 5. Ji gali automatiškai valdyti energijos atleiskite, ir reguliuojamas norma. Aplikatorių cana palikti odą, tada gydymas, nebus pažeisti odą 6. Veikimo dažnis prietaiso neturi įspūdžių ir stimuliavimas į nervus ir raumenis. Electroporation Electroporation yra kosmetikos metodas, kuris gali švirkšti kolageno be injekcijų. gamybos vietos tarp ląstelių per trumpą laiką, sukurta ir neskausmingas būdas, perduoda reikiamus ingredientus tiesiai į dermos ir poodinio audinio. RF (Radijo Dažnio) - RF yra pagrindinė technologija nuolat odos temperatūros ir RUSIJOS elektros banga giliai šildymo, užtikrinant komfortą odą nuo pažeidimų, ir tada naudoja radijo bangas sukuria šilumos laidumo, tiksliai nukreipti į odos giliai, skatinti kūno jonai, už koloidinių dalelių gaminti greitai juda arba vibracijos, trintis generuoja šilumą, o šilumos odos kolageno audinių pagal veiksmų organinių molekulių rezonanso technologiją. Kai giliai temperatūra odos kolageno pasiekia 45-60 laipsniu, natūraliai atsiranda iš karto susitraukimo, skatinti ir išskiria daugiau kolageno užpildyti atrofija ir nuostolių spragą kolageno, pakartotinio pasirūpinti ir atstatyti odos minkštas stentai, pagaliau pasiekti odos firming, raukšlių išlyginimas, atkurti odos elastingumą ir blizgesį poveikį. Mezoterapija (Ne-adata)

Ne-adata mezoterapija-tai derinys, mezoterapija ir electroporation. Europoje, be įpurškimo yra labai populiarus. Jo funkcija yra super skvarba. Ne-adatos penetracija, nuo odos paviršiaus iki 1mm, yra 10 kartų didesnė nei ne penetrasion. 4 mm gylio yra apie 27 kartus, gali padaryti veikliosios medžiagos į odą, todėl jį gali žaisti aukščiausio ir iš tikrųjų patirti atjauninimo poveikį.

Pakuotės Dydis 12cm x 20cm x 10cm (4.72in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Prekės Pavadinimas HANRIVER
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Prašymas Įstaiga
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Modelio Numeris 00

Parašyti atsiliepimą

Veido massager dvipolio radijo dažnio dingsta riebalų pašalinimas raukšlių supercilium massager nemokamas pristatymas

Veido massager dvipolio radijo dažnio dingsta riebalų pašalinimas raukšlių supercilium massager nemokamas pristatymas

[xlmodel]-[foto]-[0000] 1. Greitas poveikis: Kolageno susitraukimo iš karto , odos firming 2. Ilgalaikis poveikis: Kolageno rekonstrukcijos ir atgimimas; raukšlių mažinimas, odos sklandžiai ir elastictry, atrodo jaunesnis, bangavimas-3. Saugiai ir lengvai valdyti 4. Į aplikatorius baltymus gali neribotai naudotis gyvenime, nebrangiai gydymo 5. Ji gali automatiškai valdyti energijos atleiskite, ir reguliuojamas norma. Aplikatorių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai