1set "PASIDARYK pats" Plastiko Siuvinėjimo Pen Rinkinys Magic Siuvinėjimo Pradurkite Adata Amatų Moterų Mama "PASIDARYK pats" Siuvimo Įrankį Prekes

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.47

€4.81

-27 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1set "PASIDARYK pats" Plastiko Siuvinėjimo Pen Nustatyti Siuvinėjimo Magija

Pradurkite Adata Amatų Moterų Mama "PASIDARYK pats" Siuvimo Įrankių Tiekimą Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Adata Skylių yra lengva , unikalus ir Gražus plaukiojančios priemonės, kurios gali būti taikomos beveik drabužių.

Sukurti trimatis siuvinėjimo dizainą, tiesiog Siūti Mate Pradurkite Adata.

SIUVINĖJIMAS - Daug žmonių myli siuvinėjimas, nes jis yra toks gražus ir subtilus menas, kuris gali pakeisti bet kokios tekstilės gaminiui, su gėlėmis, rašymo, modeliai ir dar daugiau!

SIŪLĖMIS - Backstitch, linijos, satino dygsniai ir dar daugiau! Šis smūgis adatų rinkinys bus padaryti viską, ką reikia užbaigti bet kokį projektą, susiuvimas, kaip greitai, kaip jei buvo piešimas!

Kaip naudoti:

1.Įdėkite threader į adatą veleno, kol sulankstyti, vielos gale pasirodo kitame gale. Vieta sriegis viduje vielos kilpa. Įdėti threader atgal per adatą veleno atsiranda iš adatos galiuko. Pašalinti siūlus iš threader.

2.Įdėkite threader per akis iš nugaros (suapvalinta) pusės priekyje (nupjautas) pusėje.Vieta sriegis viduje vielos kilpa.

3.Ištraukite adatą akių. Pašalinti siūlus iš threader,paliekant pakankamai siūlų su maždaug 2 colių ilgio.

Medžiaga: ABS plastikas,silikagelis

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Pastaba:

Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 1-2 cm paklaida

Dėl Skirtingų Monitorių, spalva gali būti skirtumas

Paketas apima

1 x Siuvinėjimo Pen Įtraukti Adata Apmokėjimas ir Pristatymas

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas, JAV ,Kanada, Australija, Rusija ir Jungtinės Karalystės reikia apie 2-4 savaites ,ir kitos šalys, gali tekti nuo 4 iki 5 savaičių , Italija, Brazilija, Graikija ir kiti smulkūs apskrityse, jis gali prireikti nuo 5 iki 6 savaičių.

3. Jei jums reikia greitai laivybos būdas, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

4. Taip pat ,vėlavimo ar nesėkmės pristatymo kartais sukelia politikos skirtingų muitinės, pavyzdžiui ,lazerinė rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse. Taigi, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš mokėjimą. Arba, mes negali būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.

Grįžta

1. Visi produktai, mes parduoda įtraukti gamyklos garantija ,neapima kartus, kad buvo piktnaudžiaujama, sudegė ir sugadinta bet kokia forma.

2. Prašome palikite pranešimą, jei negavote prekės per 30 dienų,mes ją patikrinti su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą.

3. Jei turite sugedusį elementą,prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą .Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su tai originali pakuotė ir priedai.Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti grąžos punktų,Arba pakeisti elementą jums.

Atsiliepimų & Dovanų

1. Jei jūs esate labai patenkintas mūsų gaminių galite pasidalinti, kad daugiau makiažas mėgėjams vaizdo ar interneto dienoraštį Internete arba bet kokios kitos socialinės terpės platformų . Mes džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti nemokamą dovaną kitam užsakymui, jei tu pasidalijimo.

2. Žinoma, jei jūsų pasidalinti gauti aukštos nuomonę ar jau turite daug gerbėjų dėl jūsų dienoraštyje arba socialinės žiniasklaidos sąskaitas, taip pat galite susisiekti su mumis el. paštu. Mes džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti nemokamų pavyzdžių ar teismo naujus produktus.

Apie DUK

1. Q: I dont gauti mano paketai,ką aš turėčiau daryti?

A: Pls susisiekti su mumis per Salve.lt pranešimą pirma.Mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą. Tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.Taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office. 2. K: jūs Galite parduoti didmeninės kainos? A: Taip,jei jūsų užsakymas virš 20 rinkinius vienu metu.Jūs galite susisiekti su mumis. 3. Q: Ką daryti, kai gaunu prekę? A: atidžiai patikrinkite, ar gautas produktas yra toks pat, koks buvo užsakytos. Jei gausite klaidingą produktas, pažeistas produkto, arba dalinės siuntos jūsų užsakymą, prašome nedelsiant kreiptis į parduotuvę, gauti po pardavimo parama. Atsiprašome dėl nepatogumų jums, jeigu kas nors atsitiks, kaip šis. 4. Q: Ką reikėtų daryti, kai yra kokybės problemų produkto? A: Ar jūs naudojate produktus pirmą kartą, ar esate produktai entuziastas, jums teks susidurti su tokia sąlyga: bus kai plaukų slinkimas ar šiek tiek spalvos blukimas, kai jūs pirmą kartą plauti makiažo teptuku. Tai yra normalus reiškinys. Tačiau, jei tokia situacija tęsiasi vėliau naudoti, tada jis yra kokybės problema. Prašome kreiptis į pardavėją ar įmonė po pardavimo, klientų aptarnavimas. suteikia iki 6 mėnesių kokybės garantiją. 5. Q: Kaip aš galiu gauti daugiau informacijos apie produktus? A: Jūs galite apsilankyti mūsų parduotuvėje gaukite naujausią produkto informacija ir reklaminė informacija.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Kuokšteliniai adatos
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti "PASIDARYK pats" Siuvinėjimas
Savybės A+B langelis
Dropshipping parama

Parašyti atsiliepimą

1set

1set "PASIDARYK pats" Plastiko Siuvinėjimo Pen Rinkinys Magic Siuvinėjimo Pradurkite Adata Amatų Moterų Mama "PASIDARYK pats" Siuvimo Įrankį Prekes

1set PASIDARYK pats Plastiko Siuvinėjimo Pen Nustatyti Siuvinėjimo Magija Pradurkite Adata Amatų Moterų Mama PASIDARYK pats Siuvimo Įrankių Tiekimą Aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės. Adata Skylių yra lengva , unikalus ir Gražus plaukiojančios priemonės, kurios gali būti taikomos beveik drabužių. Sukurti trimatis siuvinėjimo dizainą, tiesiog Siūti Mate Pradurkite

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai