2017 Naujas Versioin Ukulėle Akustinė Gitara Skirtukai Knygoje 300 Kinų Populiarių Dainų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.38

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2017 Nauja Versija Ukulėle Akustinė Gitara Skirtukai Knygoje 300 Kinų Populiarių Dainų Prašome atkreipti dėmesį, skirtukai yra lyrinio+stygos+ritmą, o NE šešios eilutės skirtukai. Mažas dydis: 14.4X10Xthick 1,8 cm, eay atlikti. Svoris: 165g

Mūsų parduotuvėje politika:

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adreso informacija yra teisinga, nurodykite savo vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, telefono Nr., Rusijos klientai turi pateikti pilną vardą ir anglų adresą, adreso informacija yra labai SVARBUS, jei sklypas neįmanoma pristatyti dėl jūsų adresas problema, mes negali būti atsakinga už it ir nebus grąžinti pinigus jums.

1. Vežimą:

Mes bus išsiųsti produktą po to, kai jūsų mokėjimo ir praėjo Salve.lt saugumo įvertinimą. Dauguma produktų bus išsiųstas Kinija Paštu arba po Singapūras, MUMS klientams, mes išsiųsti iki epacket, mes suteikiame jums toliau laivybos laikas, reikalingas jūsų nuoroda:

JAV(iki epacket): 6-20 dienų pristatyti.

Vakarų Europos ir Kanados: 7-30 dienų pristatyti.

Rytų Europos ir Rusijos: 12-40 dienų pristatyti.

Japonija, Pietų Korėja, Singapūras, Malaizija: 7-30 dienų pristatyti.

Artimuosiuose Rytuose:12-50 dienų pristatyti.

Brazilija ir Pietų Amerikoje: 20-60 dienų pristatyti.

Virš pristatymo laiko tik jūsų nuoroda tik, pristatymo laikas, po nėra stabili, kartais greičiau nei jūsų lūkesčių, kartais tai užtrunka ilgiau, nei jūsų lūkesčius. Jei jums reikia produktas paskubomis, galite pasirinkti, kurjeris ("Fedex", UPS, AVS ir tt.).

2. Komunikacijos:

Jei turite kokių nors problemų mūsų produktus, prašome siųsti žinutę mums užklausą, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

3. Po pardavimo:

Jei produktai gavote turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą, kol jūsų pasitenkinimą, ginčas nėra geras būdas išspręsti problemą, prašome susisiekti su mumis prieš jums kelia ginčų.

4. Grįžti produkto:

a. Mes stengiamės tiekti produktus jums reikia.Mes grąžinsime pinigus, jei jūs grįžti produkto gavote per 7 dienas nuo gavimo dienos.

b. Bet kuriuo metu jūs norite grįžti produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes suteiksime siųsti atgal spręsti jums.

c.Grįžo produktą, turi būti pradinės būklės ir gali būti perparduoti.

d. Pirkėjas turi būti su laivybos mokestis siųsti produktas atgal į mus, mes nepriimame krovinių rinkti sklypas.

5. Atsiliepimai:

Mes vertiname jūsų paramą ir jūsų verslui, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų. Ačiū, ir linkime jums viso ko geriausio!!

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Knygos
Auditorija Suaugusiųjų
Žanras Menas Ir Dizainas

Parašyti atsiliepimą

2017 Naujas Versioin Ukulėle Akustinė Gitara Skirtukai Knygoje 300 Kinų Populiarių Dainų

2017 Naujas Versioin Ukulėle Akustinė Gitara Skirtukai Knygoje 300 Kinų Populiarių Dainų

2017 Nauja Versija Ukulėle Akustinė Gitara Skirtukai Knygoje 300 Kinų Populiarių Dainų Prašome atkreipti dėmesį, skirtukai yra lyrinio+stygos+ritmą, o NE šešios eilutės skirtukai. Mažas dydis: 14.4X10Xthick 1,8 cm, eay atlikti. Svoris: 165g Mūsų parduotuvėje politika: Prašome įsitikinkite, kad jūsų adreso informacija yra teisinga, nurodykite savo vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, telefono

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai