CISS T0801-6 rašalo kasetė Epaon Epson R265 R285 R360 RX560 RX585 RX685 RX560 R265 R285 R360 (Azijos-ramiojo vandenyno/Šiaurės Amerika)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€19.71

€13.47

--47 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Jeigu jūsų kasetė kad skiriasi nuo tos, kuri parodyta nuotraukoje, prašome patikslinti jūsų, kai jūs pateikiate užsakymą, mes seks jūsų ar CISS!

CISS kasetė su mikroschema tinka rinkos Srityje: (Azijos-ramiojo vandenyno/Šiaurės Amerika)

Pakuotės turinys: ciss rašalo sistema * 1set

Pirkėjas Pranešimai:

1. Visų prekių pavadinimai ir prekių ženklai yra jų atitinkamų savininkų nuosavybė ir yra nurodyta, čia aprašymas tik informaciniais tikslais.

2. Prašome įvesti savo teisingą telefono numerį, kad būtų užtikrintas savalaikis pristatymas nuo užsakymo. Visi pirkėjai iš rusijos Federacijos turėtų užpildyti pilną vardą ir pavardę, arba, jis gali būti neįmanoma gauti užsakymo.

3. Visi gaminiai pristatomi ir rodomi paveikslėliai gali turėti tam tikrų nežymių skirtumų(produkto partijos, etiketės, chip modelis, pakavimas). Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Be išankstinio įspėjimo. Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į mus.

4. Kai jūs perkate, kad iš mūsų, prašome įsitikinkite, kad kasetė modelio numeris atitinka vieną (OEM kodas) naudojate savo spausdintuvo, jei nesutampa rašalo kasetės bus nepadeda, nes kasetė žetonų nėra vienodi skirtingų rinkos nors spausdintuvo modelio numeris gali būti tokios pačios. DUK: KLAUSIMAS: Kas dozę NVS sistema apima? Visą vienetai sudaro Rezervuaras butelis, NVS kasetė, Vamzdžiai, Dulkių Siurblys, NVS paramos ranką ir jungtys. Q: ar galiu įdiegti tuščias Nepertraukiamo Rašalo Tiekimo Sistema/Kasečių į spausdintuvą? Visi CISS arba daugkartiniai rašalo kasetė neturėtų įdiegta spausdintuvo pabandyti chip darbo, ar ne, prieš jums papildymo rašalo visą lygis na, lustas gali būti blokuoti visam laikui jei kasetė yra tuščia. Nereikia įdiegti tuščias (be rašalo) CISS/kasečių į spausdintuvą, kad CISS/kasetės turi būti užpildyti visą rašalo(bakas/vamzdis/rašalo kasetė turi būti visiškai rašalo), tada įdiegta į spausdintuvą; kitaip, kai tuščias rašalo kasetės yra įdėta į spausdintuvą, lustas bus uždaryta visam laikui ir negali būti naudojamas įprastai, nors po, kad jums užpildyti rašalo. Q: Kaip ji veikia? Vamzdžiai yra prie kasetė ir juda pirmyn ir atgal su spausdinimo galvutė. Nepertraukiamo rašalo pakeitimo, nes jis yra sudarytas iš kasetės. Ji neturi liesti viduje spausdintuvo ar paveikti įprastą operaciją, bet kokiu būdu. Q: Kaip jautriai-spausdintuvo rašalo lygis rezervuare butelius? Spausdintuvas veiktų tinkamai, kaip ilgai, kaip jūs laikykite buteliuką tuo pačiu lygiu, kaip ir spausdintuvas. Išplėtimo į kasetes sukuria gražus paspaudus buferio, todėl, kad spausdintuvas gali veikti su įvairių rašalo lygius buteliuose. Jei jums padidinti butelis pakilti į aukštesnį lygį, galite paleisti rizikos rašalo sutelkti ant popieriaus. Įprastomis su butelio sėdi šalia spausdintuvo, jūs patirsite tą patį puiki spausdinimo kokybė, nesvarbu, kokio lygio rašalo rezervuaras butelių. Tiesą sakant, spausdinimo kokybė turėtų būti lygi, ką jūs gaunate su šviežia, visą kasetę, visą laiką.(Įprastos kasetės paprastai skyla į kokybę, kaip ir rašalo lygis nukrenta). Q: Kai aš turiu papildymo rezervuaras butelius? Trumpas atsakymas, kol jie yra tušti. Kai jūs papildymo butelis, pildyti nereikia juos visą kelią iki kraštų. Užpildykite tik per 1 colio butelio bakstelėkite. Jei jums paleisti rezervuaro butelį ir kasetė sausą, tai galima pakartotinai pripildyti kolegija išėmę kasetę iš spausdintuvo, prijungti išėjimo skyles, ir kartoti, pildymo instrukcijas, tačiau tai suteiks gana nepatogus, nes jums bus siurbimo kai kurie likutis rašalo iš kasetės be oro. Geriau butu kad pakeisti mergelės tuščia kasetė iš jav.

Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
Suderinamos Prekės Epson
Modelio Numeris CISS T0801
Prekės Pavadinimas YOTAT
Tipas Nepertraukiamo Rašalo Tiekimo Sistema
spalva C/K/M/Y/LC/LM
Pakuotė Bulk Taip
Suderinamo Spausdintuvo Tipas Rašalinis spausdintuvas

Parašyti atsiliepimą

CISS T0801-6 rašalo kasetė Epaon Epson R265 R285 R360 RX560 RX585 RX685 RX560 R265 R285 R360 (Azijos-ramiojo vandenyno/Šiaurės Amerika)

CISS T0801-6 rašalo kasetė Epaon Epson R265 R285 R360 RX560 RX585 RX685 RX560 R265 R285 R360 (Azijos-ramiojo vandenyno/Šiaurės Amerika)

Jeigu jūsų kasetė kad skiriasi nuo tos, kuri parodyta nuotraukoje, prašome patikslinti jūsų, kai jūs pateikiate užsakymą, mes seks jūsų ar CISS! CISS kasetė su mikroschema tinka rinkos Srityje: (Azijos-ramiojo vandenyno/Šiaurės Amerika) Pakuotės turinys: ciss rašalo sistema * 1set Pirkėjas Pranešimai: 1. Visų prekių pavadinimai ir prekių ženklai yra jų atitinkamų savininkų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai