2vnt/komplektas Skutimo, Vaisių, Daržovių Naudingumas Virtuvė, 3 colių Keraminių Peilių Rinkinius + Skustukas Šviesiai Mėlyna+Nemokamas Pristatymas Karšto pardavimo!

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.26

€7.62

-30 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2vnt/komplektas Skutimo, Vaisių, Daržovių Naudingumas Virtuvė, 3 colių Keraminių Peilių Rinkinius + Skustukas Šviesiai Mėlyna+Nemokamas Pristatymas Karšto pardavimo Specifikacijas, Ašmenų medžiaga: Keraminiai Ašmenys, ilgis: 3 cm /7.5 cm, Paketas apima:

1 * 3" Vaisių Peilis

1 * Skustukas

1 * Spalva dėžutę

AŠTRUMAS - cirkonio oksidas yra labai sunku, kuris yra antras sunkiausia medžiaga, klasifikuojama po deimantų. Po to, aštrus, jis gali išlaikyti savo skustuvas aštrių krašto ir nebus susidėvi.

NE METALO SKONIS AR KVAPAS - Keraminės medžiagos nėra labai akytas ne visi. Tai apsaugo ašmenis nuo perduoti kvapus nuo vieno maisto prekės į kitą. Jūs galite sumažinti kažkas aštrus, suteikti jai skubėti ir tada supjaustyti ką nors kita. Dėl aštrumo nebus perkelti į kitą maisto prekės.

Garantija ir Garantijos,

1), Pirkėjas turi patikrinti, ar paketas kartą gavimo sklypas. Jei paketas žalą metu krovinių vežimo, prašome atsisako pasirašyti ant važtaraščio ir tada jis bus grąžintas į jav.

2) Jei jums reikia grįžti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, praneša jav problema yra ,tada atsiųskite mums nuotraukas, tikrinimą ir patvirtinimą. Tada gauti mūsų išsamią adresas grįžti atgal.

3) 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

4) Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir pranešti mums savo užsakymo numerį. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Savybės: Pagaminti iš cirkonio oksido, anti-bakterijos, apsaugos nuo užsiteršimo, netoksiškas ir nesukeliančio. Super sunku, didelio tankio ir aštriais ašmenimis, nėra lengva būti bukas. Jokios reakcijos, jokio maisto, ir gali išsaugoti pradinės spalvos ir skonio maisto, laikyti maisto tai šviežumą ir mityba. Ne stimuliacija, siekiant savo akimis, kai pjovimo excitant maisto, pavyzdžiui, svogūnai. Jokių perduoti kvapus nuo vieno maisto prekės į kitą. Ne bet kokio skonio ar keista, kvapas bus paliktas peilis, saugi, sveika ir draugiška aplinka. Geriausia priemonė pjovimo žuvies, vaisių, daržovių, mėsos ir užtikrinti, kad šeimos, ypač kūdikio sveikatos ir maisto tai švarą ir sveikatą. Perspėjimai: 1. Laikykite jį atokiau nuo vaikų 2. Vengti karščio ar sukrėtimo 3. Nereikia iškirpti kieto maisto 4. Nenaudokite savo rankomis išbandyti kietumo ašmenys

Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Funkcija Eco-Friendly,Įžuvinti
Ašmenų MedžiagaKeramika
pakuotė Dviejų dalių Komplektas
Sertifikavimo CE / ES,CIQ,EEB,FDA,LFGB,SGS
Modelio Numeris CE103B
Metalo Tipas Keraminės medžiagos
Medžiaga Keramikos
Tipas Peilis Rinkiniai
mėlyna spalva Keraminiai ašmenys

Parašyti atsiliepimą

2vnt/komplektas Skutimo, Vaisių, Daržovių Naudingumas Virtuvė, 3 colių Keraminių Peilių Rinkinius + Skustukas Šviesiai Mėlyna+Nemokamas Pristatymas Karšto pardavimo!

2vnt/komplektas Skutimo, Vaisių, Daržovių Naudingumas Virtuvė, 3 colių Keraminių Peilių Rinkinius + Skustukas Šviesiai Mėlyna+Nemokamas Pristatymas Karšto pardavimo!

2vnt/komplektas Skutimo, Vaisių, Daržovių Naudingumas Virtuvė, 3 colių Keraminių Peilių Rinkinius + Skustukas Šviesiai Mėlyna+Nemokamas Pristatymas Karšto pardavimo Specifikacijas, Ašmenų medžiaga: Keraminiai Ašmenys, ilgis: 3 cm /7.5 cm, Paketas apima: 1 * 3 Vaisių Peilis 1 * Skustukas 1 * Spalva dėžutę AŠTRUMAS - cirkonio oksidas yra labai sunku, kuris yra antras sunkiausia

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai