Fancytrader Nekilnojamojo Nuotraukas 35" Jumbo Milžinišką Dygsnio Pliušinis Įdaryti Minkštas Mielas Žaislas 90cm, Graži Dovana Vaikams, Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€60.39

€86.27

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pranešimas visiems klientams iš Jungtinė Karalystė, Ispanija, Portugalija ar kai kurių kitų šalių, kurios turi griežtą muitų: Muitinė gali imti muitą kaina, mes skelbiame prekių, kaip apie 40 jav DOLERIŲ arba 20 GBP, ir kaip Gimtadienio dovana ar pavyzdys, kaip išvengti arba sumažinti muitų išlaidų, o mes negali garantuoti, jie bus ne imti jums muito kaina, linkiu jums suprasti. Plz susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Kaina yra tik vienas gabalas, pls pastaba.

Gera Dovana Vaikams ir meilužis.

Milžinišką Pliušinis Įdaryti Dygsnio , Kimštiniai žaislai, Mezgimo

Puikios dovanos draugams, vaikams ir valentino 35 cm / 90 cm

Nemokamas Pristatymas!! Priimame Lašas Laivybos!

PIRKIMO INSTRUKCIJOS:

Devizas: aš noriu bendrauti su visais pirkėjų, jūsų pasitenkinimas bus garantuotas! Linkiu jums gali patvirtinti, kad, kai jūs gaunate produktą. ( įeiti Salve.lt prisiregistruokite savo Salve.lt sąskaitą, tada patvirtinkite užsakymą). Jei galite palikti man kai kurių teigiamų atsiliepimų, būsiu dėkingas. Aš duosiu jums keletą nuolaida kitą, kad. Jei jūs turite kokių nors klausimų apie produktus, o ne tiesiogiai palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, linkime jums galite susisiekti su manimi pirma, ačiū.

Apmokėjimas : šiuo Metu, jūs galite mokėti per "Moneybookers", visa, MasterCard ir banko pavedimu. Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Salve.lt ateityje.

Nuo durų iki durų Pristatymas:

Visos užsakytos prekės bus išsiųstos per laikotarpį parodyta produkto įvedimo kai mokėjimas yra išvalytas. Mes susisieksime su jumis, jei yra bet kokia išimtis. EMS yra mūsų numatytasis pristatymo pasirinkimas. Jei dažnai trunka nuo 5 iki 15 dienų, priklauso nuo

Garantija Ir Draudimo:

Pirkėjai yra atsakingas už papildomų mokesčių, muitų, mokesčių ir Muito importuoti (jei tokių yra). Draudimas yra neprivalomas. Mes nesame atsakingi už paketą, prarastas ar sugadintas pristatymo metu, jei jie nėra apdrausti.

Grąžinimo Politika

1. Jei yra kažkas negerai su produkto, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas. Produkto biržoje pranešta po 3 dienų, negali būti pagerbtas už pakeitimas.

2. Produktas TURI būti grąžintas pateikimo paketo. Ir produktas, gali būti grąžinamas tik tuo atveju, jei jis yra fizinis neveikia ir jis niekada nebuvo naudojamas, Prašome įtraukti grįžo paketą savo vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį ir grąžinimo priežastį.

3. Pirkėjas turėtų būti atsakingas už VISUS Grįžti laivyba išlaidos.

Atsiliepimų Politikos

Mes vertiname jūsų teigiamų atsiliepimų, ir mes operatyviai daryti tą patį, jei esate nepatenkinti mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis pirmą derėtis dėl prieš jums suteikti Neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Ačiū už jūsų supratimą.

Klientų Aptarnavimas:

Prašome bet kada kreipkitės į mus jeigu turite klausimų arba problemų, po mūsų produktų. Jūsų užklausą bus atsakyta per 24 valandas.

Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 55cm x 55cm x 55cm (21.65in x 21.65in x 21.65in)
Lytis Unisex
Dydis Jumbo Stitch
spalva mėlyna dygsnio
Modelio Numeris FT50730
Medžiagos Įdaryti Dygsnio
Įspėjimas Ne Valgyti / šildymo Nr.
Festivalis Visi Festivaliai
Medžiaga Medvilnės
Savybės Kino ir TV,Įdaryti & Pliušas
aukštis 90cm
Kilmės Kinija
Tipas Vaikų Žaislų
Vidinė medžiaga Aukšto Lvl PP Medvilnės
Naudoti Dovanų Žaislas
Matmenys 90cm / 35inches
Įdaru PP Medvilnės
Amžius Įvairaus Amžiaus

Parašyti atsiliepimą

Fancytrader Nekilnojamojo Nuotraukas 35

Fancytrader Nekilnojamojo Nuotraukas 35" Jumbo Milžinišką Dygsnio Pliušinis Įdaryti Minkštas Mielas Žaislas 90cm, Graži Dovana Vaikams, Nemokamas Pristatymas

Pranešimas visiems klientams iš Jungtinė Karalystė, Ispanija, Portugalija ar kai kurių kitų šalių, kurios turi griežtą muitų: Muitinė gali imti muitą kaina, mes skelbiame prekių, kaip apie 40 jav DOLERIŲ arba 20 GBP, ir kaip Gimtadienio dovana ar pavyzdys, kaip išvengti arba sumažinti muitų išlaidų, o mes negali garantuoti, jie bus ne imti jums muito kaina, linkiu jums suprasti. Plz susisiekite su mumis, jei

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai