5vnt gyvenimo medis "snap mygtukų fit" PASIDARYK pats " snap apyrankės papuošalai OEM, ODM 18mm Snaps Papuošalai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.96

€2.46

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1.mes priimame mokėjimus per sąlyginio Deponavimo paslaugas

2.prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

1.Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje per 48 valandas EMS/DHL/Kinija Paštu , siuntimo būdas priklausys nuo visų išlaidų. 2.mes paprastai laivas savo užsakymą within7 dienų, gavęs jūsų mokėjimą. 3.mes laivas elementus per EMS,DHL, "FEDEX", arba China Post " oro paštu. 6.Kinija Post/HongKong post,paprastai imtis 15-60 darbo dienas nuo jūsų buvimo vietą, bet kartais dėl užsakymą muito ar oras problema, jie gali užtrukti šiek tiek ilgiau,nuoširdžiai tikiuosi, kad jums galėtų laukti keletą dienų kantrybės.

1.Jei prekė yra su trūkumais arba jei esate nepatenkinti su užsakymo,prašome susisiekti su mumis per 2 dienas artimiausiu metu. 2.visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, todėl, kad jie yra kvalifikuoti, grąžinamoji išmoka arba biržos prekių. 3.pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokestis už pakeitimas,ačiū.

1.Nes jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų ateities verslo, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums galėtų palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,ačiū už jūsų vertė metu. 2.Jei nesate patenkinti jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant netural(3 žvaigždutės)/neigiami(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Galime dirbti kartu, siekdami išspręsti jūsų problemą.

1.Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Salve.lt arba rašykite mums arba pokalbis apie TradeManager 2.mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 3cm x 10cm (3.94in x 1.18in x 3.94in)
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Suderinamumas ios
Elemento Tipas Apyrankės
Grąžinimo Politika
Lytis Unisex
Formos\modelis Round
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Modelio Numeris Dukart saugos sagtimis
Mygtukas Dydis
Bauda ar Mada
Stilius Madinga
Pakuotė 1pcs/opp krepšys
svoris
Medžiaga Lydinys
Grandinės Tipas Langelyje Grandinės
Funkcija Fitness Tracker
Užsegimas Tipas Dukart saugos sagtimis
Pavadinimas
Nustatymo Tipas Nematomas Nustatymas
Bauda ar Mados mados
Spalva
Prekės Pavadinimas Jiao Disi
klientų žurnalas

Parašyti atsiliepimą

5vnt gyvenimo medis

5vnt gyvenimo medis "snap mygtukų fit" PASIDARYK pats " snap apyrankės papuošalai OEM, ODM 18mm Snaps Papuošalai

1.mes priimame mokėjimus per sąlyginio Deponavimo paslaugas 2.prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. 1.Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje per 48 valandas EMS/DHL/Kinija Paštu , siuntimo būdas priklausys nuo visų išlaidų. 2.mes paprastai laivas savo užsakymą within7 dienų, gavęs jūsų mokėjimą. 3.mes laivas elementus per EMS,DHL, FEDEX , arba China Post oro paštu.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai