Metalo Šuo Keychain Raktų Žiedas mados gyvūnų key Chain asmeninį automobilio raktų pakabukas Pakabukas Moterų maišelį pakabukai Raktų žiedas priedų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.53

€0.81

-34 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mieli Draugai, Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Prieš jus, kad, perskaitykite šį skelbimą,ačiū.

Po to kai jūs gaunate paketą, turite klausimų, prašome susisiekti su manimi. Mes sąžiningas pardavėjas. Mes išspręsti jūsų problemą.

Jūsų patvirtina, kad gavo laiko iki pabaigos, Jei jums nereikia gauti savo paketą, prašome susisiekti su manimi, jei norite išplėsti savo laiką.

Jei norite gauti savo paketą greičiau, Prašome pasirinkti "epacket", "epacket" pristatymo laikas: 10-15 dienų. Ir visose šalyse galima stebėti paketą informaciją.

Jei turite ne "epacket" parinktį, galite pasirinkti "China Post " Oro Paštas" transporto.

1."Kinija Paštu, Oro Paštu", pristatymo laikas: 15-50 dienas, nuo "shiped oro".

Dauguma šalių gali sekti savo siuntos informaciją.

2. Australija, Kanada, Jungtinės amerikos valstijos, Rusija , Ukraina, Jungtinė Karalystė ir Vokietija patarimai pasirinkti "epacket".

3. "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius", pigiau, laivybos kaina.

"Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" pristatymo laiką:25-60 dienų

(Argentinos ir Brazilijos gal reikia daugiau laiko)

Šis transportas gali būti rodomas stebėjimo informaciją savo šalies, bet aš galiu gauti informacijos paketą iš Kinijos Paštu.

4.Prašome padaryti teisingą pristatymo adresą ir Tel / telefono numerį.

5.Rusijos Post, reikia pilno pavadinimas (vardas, pavardė, tėvo vardas, pavardė), siekiant gauti paketą, kad būtų išvengta negalite siųsti, prašome pateikti teisingą pilno pavadinimo rašybos.

Metalo Šuo Keychain Raktų Žiedas Mados gyvūnų key Chain asmeninį automobilio raktų pakabukas Pakabukas Moterų maišelį pakabukai Raktų žiedas priedų

Pristatymas

1.Prašome padaryti teisingą pristatymo adresą ir Tel / telefono numerį.

2. Rusijos Post, reikia pilno pavadinimas (vardas, pavardė, tėvo vardas, pavardė), siekiant gauti paketą, kad būtų išvengta negalite siųsti, prašome pateikti teisingą pavardę rašybos, ačiū dėmesio!

3.Salve.lt nustatyta, kad pardavėjas turi 7 dienas prekių pasirengę laiko, tai 7 dienos nėra skaičiuojamos tranzito laikas, Apskaičiuoti prekių pristatymo metu, iš po išsiųstas oro .

4.Kartais tai gali užtrukti ilgą laiką dute griežtų užsakymą (ypač Brazilijos ir Ispanijos muitinio) Tikrinimo, ar blogas oras.

5.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visas be muitų mokesčių. Laivybos išlaidos doesn\\'t įtraukti pasirinktinį mokestis.

Atsiliepimai

1.Jei nesate patenkintas dėl bet problema, pasakykite man, Mes teikiame geriausius produktus ir paslaugas.

2. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 Žvaigždėmis.

Grįžti

1.Jei pasirinksite Paštu Kinijos transporto, siunčiami oro", po 60 dienų jūs gausite ne paketą, mes nemokamai jums atsiųsti naują paketą, arba visa grąžinamoji išmoka.

2.Nėra prekių kokybės problema, jei jūs gaunate paketą, 7 dienas per., mes priimame grįžta ir biržos prekių, ir jums bus pradėti laivybos kaina.

3.Jei yra mūsų problema grąžinti prekes .Mes prisiėmė visas išlaidas.

Susisiekite su mumis

1.Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Salve.lt arba rašykite mums.

2.Mes galime atsakyti elektroniniu Paštu per 24 Valandas.

Dėkojame už jūsų apsilankyti mūsų interneto svetainėje, mėgautis pirkinių.

Gražus dienas

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Bauda ar Mados mados
Prekės Pavadinimas ALYMMO
Pagrindiniai Tipas Pagrindiniai grandinės
Metalo Spalvos Antikvariniai Sidabro Padengtą
Lytis Unisex
Funkcija Pranešimo Priminimas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Unisex
Medžiaga metalo
Metalų Tipas Vario
Modelio Numeris 1
pakuotė nepriklausoma pakavimo
Dydis 45 * 28 * 2.5 mm
Pavadinimas Stmanya
Formos\modelis Round
Elemento Tipas Raktų Pakabukai

Parašyti atsiliepimą

Metalo Šuo Keychain Raktų Žiedas mados gyvūnų key Chain asmeninį automobilio raktų pakabukas Pakabukas Moterų maišelį pakabukai Raktų žiedas priedų

Metalo Šuo Keychain Raktų Žiedas mados gyvūnų key Chain asmeninį automobilio raktų pakabukas Pakabukas Moterų maišelį pakabukai Raktų žiedas priedų

Mieli Draugai, Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę Prieš jus, kad, perskaitykite šį skelbimą,ačiū. Po to kai jūs gaunate paketą, turite klausimų, prašome susisiekti su manimi. Mes sąžiningas pardavėjas. Mes išspręsti jūsų problemą. Jūsų patvirtina, kad gavo laiko iki pabaigos, Jei jums nereikia gauti savo paketą, prašome susisiekti su manimi, jei norite išplėsti savo laiką. Jei

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai