Keyestudio Pavara Breakout Valdybos Mažoms : Šiek Tiek

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.86

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Elektros Instaliacijos Schema

Aprašymas

Mikro tiek yra pradinio lygio plėtros taryba sukurta BBC paaugliams programavimo švietimo. Jis palaiko PXT grafinė programavimo sąsaja, sukurtas "Microsoft", ir gali būti naudojamas pagal "Windows", "MacOS", "IOS", "Android" ir daugelio kitų operacinių sistemų, be atsisiųsti papildomų sudarytojas.

Siekiant palengvinti mikro tiek ratai nuolatinės SROVĖS variklis, mes specialiai parengti šis breakout laive. Į TB6612FNG lustas yra integruota lentoje. Jos per kanalą išvesti iki 1.2 nuolat ratai dabartinis, pikinė srovė iki 2A / 3.2 A. yra 4 variklių valdymo režimai: Pirmyn / Atgal / Stabdys / Stop. Ir PWM remti dažnis yra iki 100 kHz.

Dėl laidų, valdybos pertraukas visi kaiščiai su 3PIN sąsaja, todėl galite prijungti kitus jutikliai, į laivą naudojant 3pin viela. Tuo pačiu metu, 3.3 V ir 5 V įtampa reguliuojamų lustas yra integruotas " breakout laive, kur veda 3.3 V ir 5 V išėjimo galia sąsaja. Valdyba taip pat ateina su serijos komunikacijos uosto siekiant palengvinti ryšį, "Bluetooth" modulis.

Parametrai

Įvesties Įtampos:DC 6-12V

Ratai Dalinis Darbinė Srovė:≤1.2

Dydis:70mm*58mm

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 4cm (5.91in x 3.94in x 1.57in)
Tipas Įtampos Reguliatorius
Prekės Pavadinimas keyestudio
Prašymas Pavara
Maitinimo Įtampa 6V
Darbinė temperatūra 0-40
Sąlyga NAUJAS
Modelio Numeris mikro

Parašyti atsiliepimą

Keyestudio Pavara Breakout Valdybos Mažoms : Šiek Tiek

Keyestudio Pavara Breakout Valdybos Mažoms : Šiek Tiek

Elektros Instaliacijos Schema Aprašymas Mikro tiek yra pradinio lygio plėtros taryba sukurta BBC paaugliams programavimo švietimo. Jis palaiko PXT grafinė programavimo sąsaja, sukurtas Microsoft , ir gali būti naudojamas pagal Windows , MacOS , IOS , Android ir daugelio kitų operacinių sistemų, be atsisiųsti papildomų sudarytojas. Siekiant palengvinti mikro tiek ratai nuolatinės SROVĖS

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai