Geeetech 3D Spausdintuvas Smart controller LCD Adapteris Megatronics Valdyba

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.03

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Šis adapteris skirtas Megatronics Valdybos Smart Controller LCD 2004 & LCD 12864. Jei jūs kada nors nusipirkau Smart LCD valdiklis RAMP1.4 arba Sanguinololu iš jav, tačiau norite naudoti valdiklio prijungimas Megatronics Valdyba, jums reikia tik nusipirkti adapterį atskirai,kuri yra 100% suderinama su valdikliu. Galite lengvai prijungti prie savo Megatronics Valdybos naudojant šį "smart adapter".

Prijungus šį skydelį į savo Megatronics jums nereikia kompiuterio, bet daugiau, tiesiog reikia įterpti savo SD kortelę, į Megatronics valdybos, jūs galite spausdinti savo 3D dizaino, be PC.

Atkreipkite dėmesį,: Jūs turite įdėkite SD atminties kortelę į solt dėl Megatronics valdyba,bet ne vienas Protingas Valdiklis su 2004 ekranu.

Paketų sąrašo:

1 x Smart Adapter Megatronics Valdyba

Apie Mus

Mes esame didelių gamybos įmonių grupės Kinijoje, mes parduoti per Alibaba, yra tik tikslas ,tai geriau skatinti savo produktų, visi mūsų kompanijos produktai yra vežamos tiesiogiai iš mūsų gamykloje, prašome susisiekti su mumis , tikimės sukurti ilgalaikius draugiškus ir savitarpio bendradarbiavimo santykius tarp vienas kitam !

Pristatymo informacija

1. Standartinis pristatymas vežėjas yra ePacket ar Kinija Paštu, Oro Paštu, su stebėjimo kodą, Jungtinės amerikos valstijos adresą, paprastai pristatymas per 7-20 busienss dienų.

2. Už ne MUMS spręsti, standartinis pristatymas vežėjas yra Honkongo Paštu arba Kinija Paštu, Oro Paštu, Paprastai pristatymas per 25-40 darbo dienas, išskyrus tuos atvejus, kitų specialiųjų šalyse.

3. Express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, "Fedex", UPS, TNT, taip pat galima, jei esate pasiruošęs mokėti papildomai.DHL yra mūsų standartinis pristatymas vežėjas Operatyvus pristatymas,prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad kitas vežėjas.

Pardavimo sąlygos

1. Muitai ar mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė už visus sąrašus.Prašome patikrinti su savo vietos muitinės įstaigai, jei turite kokių nors abejonių.

2. Prašome patvirtinti, kad jūs pradėti teisingą ir pilną pristatymo adresą čia.Jūs atsakote už papildomą mokestį, jei savo paketą buvo grąžintas, nes neteisingą adresą.Jei pakuotės grįžti, nes neteisingą adresą,jums reikės padengti papildomas siuntimo išlaidas.

Susisiekite su mumis

1.Mes visada pasiruošę jums,siūlanti draugiškas, visapusiškas klientų aptarnavimo kiekviename žingsnyje. Prašome susisiekti su mūsų pardavėjui per Prekybos Vadybininkas arba palikite pranešimą jeigu kyla abejonių ir problemų.Mes nuoširdžiai tikimės, kad mūsų prekės ir klientų paslaugų gali suteikti jums GERIAUSIA PIRKTI PATIRTIES Salve.lt.

2.Mes manome, kad niekas negali išspręsti problemų, bet ir bendravimo. Prašome susisiekti su mūsų komanda pirmą kartą, prieš paliekant bet ne teigiamų atsiliepimų, jei jūs manote, nelaimingi čia ,mes esame atsakingi už užsakymą iki galo.

Pakuotės Svoris 0.018kg (0.04lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 5cm (4.72in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris Smart Adapter Megatronics
Prekės Pavadinimas GEEETECH
Elemento Tipas Pneumatinės Jungtys

Parašyti atsiliepimą

Geeetech 3D Spausdintuvas Smart controller LCD Adapteris Megatronics Valdyba

Geeetech 3D Spausdintuvas Smart controller LCD Adapteris Megatronics Valdyba

Šis adapteris skirtas Megatronics Valdybos Smart Controller LCD 2004 & LCD 12864. Jei jūs kada nors nusipirkau Smart LCD valdiklis RAMP1.4 arba Sanguinololu iš jav, tačiau norite naudoti valdiklio prijungimas Megatronics Valdyba, jums reikia tik nusipirkti adapterį atskirai,kuri yra 100% suderinama su valdikliu. Galite lengvai prijungti prie savo Megatronics Valdybos naudojant šį smart adapter . Prijungus šį

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai