8Pcs/daug Antakių, Nosies, Ausų Lūpų Žiedas Nosies Žiedą, Ausies Kremzlės Helix Auskarų vėrimas Kūno Auskarų vėrimo Papuošalai 6 mm, 8 mm, 10 mm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.71

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Geras pasirinkimas dovana ar apdailos darbus. Mados ir naudingas daiktas, kad jums gražus. Techniniai duomenys: Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Kaip Nuotraukoje Kiekis: 8 Vnt./1 Set Size:Kaip Nuotraukoje Paketą sudaro: 8 Vnt./1 Set 8 Spalvų Antakių, Nosies, Ausų Lūpų Baras Spenelių Žiedai Pastaba: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. Apmokėjimas:

Gerbiami klientai ,Mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.

Sužinoti, kaip sumokėti kreditine kortele, .

Sužinoti, kaip mokėti Banko pavedimu;

Sužinoti, kaip atsiskaityti su "Western Union"® , .

Sužinoti, kaip mokėti su daugeliu kitų būdų.

Shippment:

Paprastai,kad bus išsiųsti per 3 darbo dienas.Numatytasis stebėjimo siunta yra oro paštu(20-35days), jei jums reikia greičiau būdų, kaip kiti, pavyzdžiui EMS/DHL/TNT/ "Fedex" ir tt. yra galima, tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Apie pristatymo terminą siuntą.Dauguma ES ir JAV šalyse bus pristatomos per 35days, taip pat, kai kuriose šalyse reikės daugiau laiko(iki 60days), tokių, kaip Rusija ir Brazilija. Todėl, jei jūs negalite gauti savo užsakymą laiku, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą(nereikia atidaryti ginčų impetuously). Jei būtų dar neturi atvyksta per 75days(Brazilija 90days), mes grąžinsime jums.

Grąžinimo Politika:

Mes paramos 1 mėnesį nemokamai pakeitimo, jei prekės yra skaldytų unartificially (reikia įrodymų).ir 6 mėnesius nemokamai repairment(reikia mokėti, laivybos mokestis),ir 12 mėnesių mokama repairment(jums taip pat reikia mokėti, laivybos mokestis).

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums vieną minutę. Ačiū! Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės patenkinti jus. Labai ačiū!

Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.012kg (0.03lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pagrindiniai Akmens Spalva 6mm, 8mm, 10mm
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Kūno Papuošalai Tipas Nosies Žiedus & Smeigės
Medžiaga Akrilo
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Stilius Madinga
Metalo Spalvos kaip įgulos vadas
Bauda ar Mados mados
Modelio Numeris Nosies, Lūpų
Formos\modelis Round
Elemento Tipas Kūno Papuošalai

Parašyti atsiliepimą

8Pcs/daug Antakių, Nosies, Ausų Lūpų Žiedas Nosies Žiedą, Ausies Kremzlės Helix Auskarų vėrimas Kūno Auskarų vėrimo Papuošalai 6 mm, 8 mm, 10 mm

8Pcs/daug Antakių, Nosies, Ausų Lūpų Žiedas Nosies Žiedą, Ausies Kremzlės Helix Auskarų vėrimas Kūno Auskarų vėrimo Papuošalai 6 mm, 8 mm, 10 mm

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Geras pasirinkimas dovana ar apdailos darbus. Mados ir naudingas daiktas, kad jums gražus. Techniniai duomenys: Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Kaip Nuotraukoje Kiekis: 8 Vnt./1 Set Size:Kaip Nuotraukoje Paketą sudaro: 8 Vnt./1 Set 8 Spalvų Antakių, Nosies, Ausų Lūpų Baras Spenelių Žiedai Pastaba: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai